pon-pt godz 9:00-17:00

71 722 80 15

Kontakt
  • Link4
  • AXA Direct
  • Aviva
  • Liberty Ubezpieczenia
  • Proama
  • PZU
  • Warta

Opinie o towarzystwach ubezpieczeniowych

Podkategorie

Opinie o Warta

2016-08-11 06:09

Andrzej

nie warto

2016-05-26 00:20

Anna Cyplik

likwidacja szkody w Warcie

2016-05-25 09:34

jacek

Odradzam

2016-03-10 10:46

dax

Z Wartą nie warto

Zobacz wszystkie

Opinie o HDI Asekuracja

2015-01-07 20:04

Finansolog

HDI Oszukuje klientów

Zobacz wszystkie

Opinie o Allianz

2016-08-20 08:56

Rafał

Allianz oszuści

2016-04-27 14:33

EWA.S

CHCIAŁA BYM OSTRZEC WSZYSTKICH KTÓRZY MAJĄ ZAMIAR UBEZPIECZYĆ SAMOCHÓD W FIRMIE ALLIANZ ......TON BANDA OSZUSTÓW ,NACIAGACZY OGÓŁEM JEŚLI CHCECIE BYĆ OSZUKANI ZA WŁASNE PIENIADZE TO TYLKO DO ALLIANAZ ....JEŚLI JEST KTOŚ KTO SZANUJE SWOJE NERWY I PIENIADZE TO NIECH UNIKA ALLIAZNA ....TO SA ZWYKLI OSZUŚCI ....EWA.S

2016-01-20 08:26

Radek

oszuści

Zobacz wszystkie

Opinie o Ergo Hestia

2016-08-11 21:17

MEG

ERGO HESTIA PRZEDŁUŻA POLISĘ PO SPRZEDAŻY POJAZDU MIMO PRZESŁANIA WSZYSTKICH INFORMACJI

2016-08-11 12:54

Jarek

UBEZPIECZENIE HESTIA NA SPRZĘT RTV TO DZIAŁA

2016-08-10 20:36

Natala

polisa na sprzęt komputerowy

Zobacz wszystkie

Opinie o Compensa

2016-07-29 18:29

daro

Towarzystwo Compensa - opinia

2016-07-27 17:06

oszukana

Przestrzegam wszystkich rodziców, którzy chcą ubezpieczyć swoje dzieci szkole w Compensa. W zeszłym roku we wrześniu ubezpieczyłam syna. W tym roku w maju syn złamał obojczyk z przemieszczeniem. Uszczerbek na zdrowiu jaki został przyznany to 2%. Wstyd droga compenso. Orzeczenie zostało wydane bez komisji lekarskiego. W odwołaniu odmówiono nam komisji lekarskiej. Syn odczuwa każdą zmianę pogody. Dziś wiem już na pewno wiem,że już nie ubezpieczę już z w tej firmie syna.

2016-07-11 12:04

Nie dajcie się nabrać

POLISA NA ŻYCIE COMPENSA

2016-07-08 12:06

Online Ekspert Compensa

Straszna porażka

Zobacz wszystkie

Opinie o PTU

2014-11-29 01:25

Bicz

MEGA NIEPOLECAM - OSZUŚCI, BRAK KOMPETENCJI ORAZ DEZINFORMACJA

2014-07-28 17:38

Judith

Ptu to oszuści

2013-02-04 12:12

Warsztat 123

PTU to oszuści

Zobacz wszystkie

Opinie o Uniqa

2016-08-03 09:28

Ubea

Opinie o Uniqa

2015-10-11 09:22

u

odszkodowanie za zerwany dach budynku gospodarczego

Zobacz wszystkie

Opinie o Cigna STU

2009-10-30 20:34

Odszkodowanie

Zobacz wszystkie

Opinie o MTU

2016-08-07 15:01

Piekar

ostrożnie z MTU

2015-04-22 21:00

drako

mtu banda złodzieji

Zobacz wszystkie

Opinie o Link4

2016-08-24 09:41

Marcin

Odszkodowanie po kradzieży samochodu - LINK4

2016-08-22 16:09

donVito

Naciągacze

2016-08-01 11:08

Karolina

LINK4 nie polecam

2016-07-27 21:13

Ekspert_Link4

Porażka i dno!

Zobacz wszystkie

Opinie o AXA Direct

2016-08-17 03:34

XX

AXA - likwidacja szkody to koszmar

2016-08-16 17:32

and

2016-08-06 16:06

Tomek

AXA pseudopolisy na życie

Zobacz wszystkie

Opinie o Generali

2016-06-20 14:49

Blade

Odmowa wypłaty doszkodowania po poważnym wypadku komunikacyjnym.

2016-03-26 11:21

Ania

Odmawiają stosowania ustawy o rozpatrywaniu reklamacji przez podmioty rynku finansowego - mają gdzieś określone tam terminy

2016-03-25 09:20

żona

NIE RADZĘ !!!

2016-03-25 09:17

żona

szukaja naiwnych do płacenia

Zobacz wszystkie

Opinie o Benefia

2016-08-08 16:55

qwerty

Opinie o Benefii

2016-01-25 16:12

krzysztof

odszkodowania

2015-10-28 20:35

Lukasz

Benefia Najgorsza firma z jaką miałem do czyniena

Zobacz wszystkie

Opinie o mBank

2016-05-20 21:03

gargamel

mbank kradnie

2015-01-20 12:21

JF

Oszuści

2013-08-31 16:38

Juliiii

Pozostałe opinie

2012-10-05 18:18

Waclaw

Tragedia

Zobacz wszystkie

Opinie o Liberty Direct

2016-08-22 13:28

Przemo1024

Liberty Direct - nigdy więcej!!!

2016-08-12 09:46

Ekspert Liberty Ubezpieczenia

Zaniżone odszkodowanie z OC sprawcy, wycena na podtawie części do innego modelu auta i najtańszych zamienników

2016-07-09 11:52

Rabarbar

Liberty Ubezpieczenia

2016-07-04 14:31

Ekspert Liberty Ubezpieczenia

nie wypłacono pieniędzy

Zobacz wszystkie

Opinie o Allianz Direct

2016-06-17 09:10

Ubea

problem

2016-03-21 12:51

wm

OC / AC

2015-10-30 19:42

Tetiana

zdrowie

2015-02-06 14:03

OK

Oszukują starszych ludzi

Zobacz wszystkie

Opinie o Benefia24

2013-08-07 12:38

nie warto !!!

czy warto się tu ubezpieczyc

Zobacz wszystkie

Opinie o Aviva

2016-08-14 08:36

Marcin

Opinie o AVIVA

2016-04-07 13:24

Bohdan Białorucki

firma krzak zmiana danych bez autoryzacji

2016-01-26 17:39

Marcin

żenada w wykonaniu firmy krzak o nazwie aviva

2015-07-01 11:31

Karolcia65

NIGDY WIĘCEJ AVIVY!!!

Zobacz wszystkie

Opinie o PZU

2016-08-24 12:01

wkurzona

BANDA ZŁODZIEJI I OSZUSTÓW TO PZU

2016-08-23 14:11

MW

2016-08-21 22:39

Ina

pzu i karta apteczna

Zobacz wszystkie

Opinie o Elvia

2011-10-07 15:37

kamil

Ubezpieczenia na wakacje

2011-09-21 09:55

kamil

Pozostałe opinie

Zobacz wszystkie

Opinie o Generali Direct

2016-02-18 22:38

Gucio

oc samochod

2011-08-07 14:53

ancik

Pozostałe opinie

2010-04-08 15:44

wypłata odszkodowania

Zobacz wszystkie

Opinie o You Can Drive

2012-08-31 11:08

Waldek

You Can Drive dla młodych

Zobacz wszystkie

Opinie o Concordia

2016-08-23 10:48

Ubea

Wypłata odszkodowania

Zobacz wszystkie

Opinie o InterRisk

2016-08-19 16:22

Ofiara InterRisk

Uwaga na oszustów z firmy InterRisk

2016-07-29 07:06

frrff3f

Nie Polecam Ubezpieczenia L4 Gdyż Jest To Dozwolony Na Skale Światowa Wielki Wałek Na Funkcjonariuszach I Im Nic Nie Zrobisz - Byłem U Prawnika - Dlaczego Ponieważ Nie Podpisujesz Żadnej Umowy ( Daje Do Myślenia ? )Tylko Płacisz I Jak Coś Się Wydarzy To Ci Nie Zapłacą I Co Chwilę Wymyślają Bzdet Ne Argumenty A Ty I Tak Nic Nie Zrobisz A Pieniędzy Nie Otrzymasz A Oni Każdą Sprawę Sadową Wygrają Gdyż Nic Nie Podpisywałeś !. Dlaczego - Bo Zrobili Z Ciebie Frajera I Tylko Tym Złodziejom Płać 9.90 Zł I Nic Nie Otrzymasz - I Na Takich Inteligentnych Funkcjonariuszach Żerują !

2016-07-28 19:36

POLICJA

nie wypłacają ubezpieczenia L4

Zobacz wszystkie

Opinie o PZM

2011-11-07 22:09

Mały

Pozostałe opinie

Zobacz wszystkie

Opinie o Signal Iduna

2013-12-06 15:21

Michu

ubezpieczenie turystyczne

Zobacz wszystkie

Opinie o TUW

2016-08-17 16:01

jotes031

tuz

2015-11-29 18:47

Pruszczyk Pawel !

TUW? Najgorsza firma ubezpieczeniowa? Nie zgodze sie z wami na takie słowa! Wiecie dlaczego? Bo te slowa ktore piszecie sa delikatne i pieszczotliwe! Za te firme TUW panstwo powinno sie zabrac! Prokurator czy szlak wi kto! Co przez nich stracilem! Nie bede pisal bo szkoda mych nerw! Terrorystow z szczera checia bym im naslal! Posprzatali by ścierwa!

2015-09-23 18:26

SDF

tuw tuw

2015-09-23 18:25

ASD

Tuw - Najgorszy ubezpieczyciel

Zobacz wszystkie

Opinie o Pocztowe TUW

2016-07-26 13:10

Ubea

ubezpieczenie OC

2012-11-28 15:42

Maciek

AC Pocztowe TUW - opinia

Zobacz wszystkie

Opinie o Proama

2016-08-22 12:03

Ubea

To są oszuści

2016-08-19 14:46

ktuś

Opinia o ubezpieczeniu w Proama

2016-08-04 21:12

Bodziu

Opinia o ubezpieczeniu samochodowym OC/AC

2016-07-21 17:03

POSZKODOWANY

odszkodowanie po kolizji drogowej z oc

Zobacz wszystkie