pon-pt godz 9:00-17:00

71 722 80 00

Kontakt
  • Link4
  • AXA Ubezpieczenia
  • Aviva
  • Proama
  • PZU
  • Warta
  • You Can Drive

Opinie o Benefii

2017-01-29 22:12

Natalia188.146.80.88

Witam. Ja na odszkodowanie z Benefii czekam juz 65 dni...i nic nie wskazuje na to,że się doczekam...poradzi mi ktoś co robić dalej. Nie mam się kogo poradzić. .z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi 😉

2017-01-30 10:27

Ubea.pl81.190.208.17

Czy otrzymała Pani informację, dlaczego odszkodowanie nie zostało jeszcze wypłacone? Może Pani napisać reklamację do Benefii, a jeśli nie zareagują na to, będzie Pani mogła złożyć skargę na ubezpieczyciela do Rzecznika Finansowego.

2016-08-08 16:55

qwerty89.68.232.252

Popieram niezadowolonych. Benefia zeszła na psy.

2016-07-14 14:31

kuba79.110.198.110

Miałem ubezpieczenie w tej firmie przez rok, później wybrałem tańsza opcje w innej firmie bardziej znanej. Od 2 lat dostaje wezwanie do zapłaty raz od jakiejś windykacji - następnie latam po prawnikach oraz wyjaśniam sprawę (oczywiście umowa wypowiedziana prawidłowo - wypowiedzenie i potwierdzenie wysłania mam do dziś) jednak firma cały czas przedłuża mi umowę. Kończy się sprawa, że coś im system padł. Mija pół roku i kolejne wezwanie z inną kwotą. Żeby załatwić sprawę trzeba się do nich najpierw dodzwonić!!! ODRADZAM TĄ PSEUDO UBEZPIECZALNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-07-05 11:58

Marek164.127.148.100

A już myślałem ubezpieczę w BENEFII bo jest najtaniej. Po przeczytaniu opinii wolę dopłacić stówkę i nie mieć klopotów. Kiedyś miałem zdarzenie i sprawca ubezpieczony był w PZU. Muszę wam powiedzieć ze byłem naprawdę milę zaskoczony sprawnościa obsługi. W ciągu trzech tygodni pieniądze były już na koncie, a wycena części jak w serwisie. Ale myśle ze wszytko zalezy od komlikacji danego zdarzenia i nawet najlepsi ubezpieczyciele moga nam przyspozyc klopotów. Jednak benefię na wszelki wypadek omine duuuuużym łukiem. Najlepiej ubezpieczyć tam gdzie mamy sprawdzonego juz ubezpieczyciela i nie patrzmy na kwote do zapłaty bo jeśli chodzi o OC to nie różnią sie one tak bardzo. Np 100 zł wiecej za to że mam pewność ze ubezpieczyciel mnie nie zawiedzie to przecież ni tak wiele, ale może w zamian oferuje coś więcej w stylu mini asistance. Więc warto dobrze przemyśleć wybór ubezpieczyciela. Pozdrawiam Marek z Kielc

2016-07-05 12:09

Marta83.26.94.247

Bredzisz. OC to podatek i nie chroni Ciebie. Wybiera się zawsze najtańsze. Skoro dla Ciebie "dorzucenie 100 zł" to nic, to sam sobie przepłacaj!

2015-02-26 16:14

Rafał46.187.173.163

Z całą stanowczością "NIE POLECAM TEJ FIRMY". Jestem osobą poszkodowaną w kolizji drogowej. Sprawca miał wykupione OC w tym towarzystwie ubezpieczeniowym. Wybrali najlepszą dla siebie opcję, bo z mojego auta zrobili "szkodę całkowitą". Wycena wartości pojazdu sprzed kolizji, której nie byłem sprawcą to jakaś kpina - strasznie zaniżona. Pracownicy celowo wprowadzają w błąd poszkodowanych co do możliwości holowania pojazdu bądź ewentualnego auta zastępczego - pomimo, że takie prawo nam przysługuje. Współczuję wszystkim osobom, które mają do czynienia z tą firmą. Trzymajcie się od niej z daleka.

2014-12-20 19:06

Benek K.

Ale na temat Benefi ujadają agenci aż gorąco i mdli...- czyżby konkurencja w oczy szczypie? Ja też byłem niedawno poszkodowanym kierowcą i nie narzekam. wypłacili serwisowi jak należało, miałem udział własny niewielki, teraz samochód sprawny, nieco dzwoni ale to jakaś wada samochodu, było wcześniej z lewej strony z tyłu. lakier nowy ciekawe jak długo .Pozdrawiam. Benek K.

2014-12-09 19:31

petro

bENEFIA to najgorsza firma ubezpieczeniowa nie chca wyplacic odszkodowania wg nich notatka z policji jest niewazna i maja inne zdanie. napisalem benefia z malej litery bo nawet na duza litere niezasluguja

2014-12-08 11:45

KASIA

BENEFIA TO NAJGORSZA FIRMA UBEZPIECZENIOWA Z JAKA MIALAM DOCZYNIENIA. PO PONAD DWOCH LATACH JAKAS FIRMA WINDYKACYJNA X PRZYSŁAŁA MI WEZWANIE DO ZAPŁATY ZA 1,5 MIESIACA UBEZPIECZENIA Z ODSETKAMI 330ZL I CO NAJLEPSZE ONI NAWET NIE RACZYLI WYSŁAC ZADNEGO PISMA!!! A JAK DO NICH DZWONIŁAM TO CHAMSTWO I AROGANCJA JESZCZE PRETENSJA ZE SIE DZWONI. JAK POWIEDZIAŁAM ŻEBY SOBIE POSZUKALI TYCH POLECONYCH KTÓRE DO MIE WYSYŁALI TO NIE WIEDZIELI CO POWIEDZIEC, W DODATKU GOSC PRZEZ TELEFON POWIEDZIAL MI ZE ZA ROK POLISY WYCHODZI 1890 ZL TO ZA 1,5 MIESIACA WYCHODZI 236,25, A ONI MI POLICZYLI 264 PLUS ODSETKI 330,67.

2014-12-07 12:55

mariusz

Ja również podaję tą firmę do sądu

2014-12-06 15:27

realista

A która firma ubezpieczeniowa jest rzetelna? Odpowiedź jest prosta. Żadnaaaaaaaaaaaaaa. To normalne biznesy, które mają przynosić zyski. Dlatego tak czy siak i tak w sądzie załatwia się swoje roszczenia. I nikt mi nie napisze ze jeśli firma ma fantastyczne podejście i charytatywnie wypłaca wartości szkód.

2014-12-06 10:00

Krzysztof

Witam,po przeczytaniu wszystkich postow,nie ma potrzeby opisania mojego przypadku bo wygląda bardzo podobnie, ODRADZAM ZAKUP UBEZPIECZENIA "BENEFIA".

2014-11-28 00:25

KAN2000

Szkoda 28.10 z OC sprawcy Benefia - likwidator po 10 dniach się zgłosił, szkodę wycenili na 1800 pan z dekry na 5280 - kasy póki co brak.

2014-09-25 21:54

wojciech

Przestrzegam wszystkich przed ubezpieczeniem w tej pseudo firmie-zaoszczędzicie na korzystnej cenie a stracicie na adwokacie w razie problemów!!

2014-09-21 20:34

Paweł

Dramat! Nigdy w Benefii! Brak kompetencji i zero pomocy. Ale ja jestem z tych co nie popuszczają- bo cwaniactwo trzeba tępić. Podałem ich do sądu i w razie przegranej zamierzam ich przeczołgać przez wszystkie instancje sądowe. Jak będziecie im odpuszczać- nic sobie z tego nie będą robić. Te negatywy nic nie dadzą!

2014-09-07 21:15

barbarella

Jestem bardzo zadowolona w ciągu tygodnia załatwiłam ogledziny i odrazu po 3 dniach pieniądze miałam .polecam

2014-08-30 22:20

Poznanianka

Zaglądnęłam do opinii o Benefii, bo od 4 lat (od momentu kupna Fiata, który współpracuje z tym towarzystwem ubezp.) mam polisę na samochód, a od tego roku przeniosłam do nich polisę mieszkaniową z PZU. Niestety, sprzedający agent nie był dobrze wyszkolony w tym zakresie i wprowadził mnie w błąd jak chodzi o warunki umowy. Na moje wielkie nieszczęście w trakcie 1-go miesiąca trwania tej polisy sąsiad zalał mi mieszkanie (sam nie mając żadnej polisy). Po zgłoszeniu szkody przybył do mieszkania pracownik Benefii, sporządził protokół, wykonał mnóstwo zdjęć, nadano numer sprawie, po czym po 2 tygodniach okazało się, że nie mam na tej polisie ubezpieczenia od zniszczeń trwałego wyposażenia mieszkania (sufity, ściany, meble w zabudowie). Czuję się oszukana, ale nic nie zrobię, bo pod polisą widniej mój podpis, że "zapoznałam się z warunkami ubezp." (składa się podpis przy wykupie każdej polisy!). A swoją drogą to gdy wysłali pracownika, to nie wiedzieli co zawiera polisa??? Czuję się teraz jakbym nie miała wogóle polisy na mieszkanie! Podobnie jak sprawca. W chwili, gdy potrzebuję na remont (nawet panele są do wymiany!!!), nie mam nic! Przez niekompetencję pracowników Benefii.

2014-08-11 15:19

Marzena

Jestem w trakcie likwidacji szkody z AC. Brak kontaktu telefonicznego z likwidatorem. Szybka wycena oczywiście zaniżona. Wartość rynkowa 7.600 zł podczas gdy ten sam ubezpieczyciel, w tym czasie proponuje mi do zawarcia kolejnej umowy wartość rynkową tego pojazdu 10.400 zł, wrak 4.500 zł, odszkodowanie 2.900 zł. Po moim sprzeciwie co do wartości wartość rynkowa 7.400 zł, wrak 2.900 zł, odszkodowanie 4.500 zł. Oferta złomiarza za wrak to 950 zł. Obecnie czekają na dokumenty mające na celu ustalenie zasadności i wysokości roszczeń, dlatego sprawa nie zostanie załatwiona w terminie 30 dni. Ewidentne działanie żeby nie wypłacić tego co się ubezpieczającemu należy. Nie polecam.

2014-07-30 16:45

Karol

Miałem w towarzystwie BENEFIA ubezpieczony samochód (OC + AC). pekła mi przednia szyba, naprawę realizowałem z ubezpieczenia AC. Podczas telefonicznego zgłaszania szkody agent BENEFIA poinformował mnie, że mam dwie możliwości: 1)wykonać naprawę w ASO - wtedy utracę zniżki lub 2) wykonać naprawę w firmie Nordglass z którą BENEFIA współpracuje - wtedy zachowam zniżki na obecnym poziomie. Zdecydowałem się na drugą opcję. Jakie było moje zdziwienie gdy podczas kalkulacji składki do innego auta w innym towarzystwie ubezpieczeniowym agent poinformował mnie, że w systemie widnieje informacja o tej szkodzie i należy ją uwzględnić. Zgłosiłem sprawę do infolinii BENEFIA z prośbą o wyjaśnienie. Otrzymałem odpowiedz, że zgadza się, wykonując naprawę w firmie NordGlass nie utraciłem zniżek, ale jedynie w towarzystwie BENEFIA. Niestety agent do którego złaszałem szkodę "zapomniał" wspomnieć o tym istotnym szczególe. W konsekwencji mam zamontowaną nieoryginalną szybę i utracone zniżki. Poprosiłem więc infolinie Benefia o zareagowanie - odpowiedz zwaliła mnie z nóg: "Proszę o wyjaśnienie tej sprawy z agentem, który Pana obsługiwał.Z poważaniem Mateusz Niedźwiedzki". Niestety po paru miesiącach od zgłoszenia szkody nie pamiętam nazwiska osoby która ją przyjmowała, a tym bardziej nie posiadam kontaktu do tej osoby, bo przecież dzwoniłem na numer ogólny BENEFIA,, Podsumowując, ZDECYDOWANIE ODRADZAM JAKIEKOLWIEK UBEZPIECZENIE W towarzystwie BENEFIA !

2014-07-29 19:53

2r432rt

Brak kontaktu, nikt nie odbiera telefonu można czekać 2 godziny z muzyczką w tle. beznadzieja

2014-07-22 11:40

Piotr

Biorąc kredyt hipoteczny w mBanku (za pośrednictwem jak się okazało ASPIRO) dostałem ofertę zmniejszenia oprocentowania kredytu jeżeli wykupię polisę na życie z funduszem inwestycyjnym w BENEFII. Dordca uprzedził, że będę musiał płacić składkę (4800zł rocznie) przez pierwsze dwa lata a później mogę zrezygnować i wycofać pieniądze. Po dwóch latach chciałem to zrobić - wszystko się zgadza, mogę wycofać ale koszty wypłaty to 100% zgromadzonego kapitału!!!!!! Teraz dylemat: płacić jeszcze przez 10 lat czy poświęcić 9600zł? Wniosek: trzeba czytać załączniki do umów ubezpieczenia i nie mieć pełnego zaufania do doradców. Są głównie poto, żeby cię oszukać i wycisnąć. Pracownik mBanku twierdzi, że mBank nie ma z tym nic wspólnego. BENEFIA nie dopuszcza zmian "opłaty" przy wycofaniu pieniędzy ani zmiany wysokości składki. Dla mnie BENEFIA to instytucja żerująca na naiwnych, banda naciągaczy. Zastanów się zanim cokolwiek im wpłacisz lub podpiszesz.

2014-07-18 23:35

CHORA BENEFIA

Oszuści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE WARTO BENEFIA JAK D....

2014-07-16 14:38

k21

W porozumieniu z mBankiem ukradli mi kilka setek, bo niby założyłem polisę na życie z systematycznym oszczędzaniem - niczego nie zakładałem. Gdy chcę odzyskać pieniądze z tego niby oszczędzania ich koszty są równe wpłacie. NIe zamawiałem oszczędzania, nie zamawiałem polisy - pieniądze ukradli - mafia z bankiem

2014-07-09 09:21

p1o3i2

Jestem w trakcie załatwiania ubezpieczenia. Zaproponowano mi firmę Benefia (najtańsza oferta). Przeczytałem prawie wszystkie opinie na tym forum i muszę podziękować forumowiczom, którym się chciało pisać. Z własnego doświadczenia wiem, że często człowiek się wkurza, ale po pewnym czasie mu przechodzi. Myślę, że gro osób tutaj piszących naprawdę musiało zostać przez pracowników Benefii potraktowanych źle. Jeszcze raz dziękuję, że pozwoliliście mi uniknąć tego błędu. Może więcej osób z tego skorzysta i przysłowie "Mądry Polak po szkodzie" odejdzie do lamusa. Dziękuję i życzę innym brania pod uwagę opinii doświadczonych przez los i nieuczciwe firmy. Może w końcu wpłyniemy na to, że nieuczciwe i kombinatorskie firmy zmienią swoje podejście do klienta lub znikną z rynku

2014-05-26 19:25

Mini Clubmanm

Najgorszy ubezpieczyciel z jakim miałem do czynienia.Nie chcą oddać kasy za szkodę,którą wyrządził sprawca i do której się przyznaje.Twierdzą,że oględziny tego nie potwierdziły(bzdura)!

2014-05-23 11:36

PH

Najgorsza firma ubezpieczeniowa z jaka mialem do czynienia. Odradzam

2014-05-14 13:49

m.m.

Witam, chciała bym dodać opinię o Benefi. Banda OSZUSTÓW ! Kontakt z klientem ZEROWY !!! NIE POLECAM NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI ! Od początku do końca tylko negatywne doświadczenia, obecnie nie jest nawet już tak tanią ubezpieczalnią. PORAŻKA !!!! NIGDY WIĘCEJ !!!!

2014-03-14 17:36

zniesmaczony

OTO SZTUCZKA ubezpieczeniowa BENEFI by móc odmówić częściowej odpowiedzialności za szkodę. Wg.uzyskanej informacj od pracowników spryciule z Benefii stosują ją na podstawie wewnętrznego zarządzenia przez ichnie Centrum w W-wie. Szkoda z AC polegająca na najechaniu na przeszkodę w postaci słupka i otarcia drzwi tylnych następnie wycofania się i uderzenia zderzakiem ( przetarcie) w cokół odrodzenia na wąskiej alejce na terenie działek zostałała zakwalifikowana jako dwa odrębne zdarzenia - szkody.( szkoda nr 1 najechanie - szkoda nr 2 cofanie) Czyli na koncie 2 SZKODY podczas jednego zdarzenia w tej samej godzinie i dacie których następstwem będzie zwiększona składka zgodnie z OWU-AC Przetarcie zderzaka i drzwi koszt naprawy ok.1000zł. Nigdy nie pomyślałem ,że Austriacka firma ubezpieczeniowa może stosować takie wybiegi i jednocześnie błażnić się w ten sposób w oczach klientów.

2014-03-14 10:33

adgjmptw

ZŁODZIEJE!!!!!!!!!

2014-02-24 19:13

kierowca

Szukam ubezpieczenia - przez Rankomat.pl - znalazłem kilka polis OC+NNW . Zadzwonił pan z Rankomatu , w rozmowie wyjaśniłem mu,że nie chcę najtańszego OC na świeci i po wypadku z mojej winy ŚWIECIĆ oczami przed poszkodowanym .Pan POLECA Benefia jako dużą solidną firmę . Po waszych wpisach podziękuję panu z Rankomat.pl i Jego Benefi za współpracę,całe szczęście niedoszłą .

2014-02-23 15:00

agent007

wyobrażcie sobie kochani,że nawet maj problem z wystawieniem-opini-o-przebiegu-ubezpieczenia

2014-02-23 14:53

thc

najgorsze co można wybrać na rynku,omijajcie z daleka drodzy ubezpieczyciele

2014-02-23 14:40

mako

same negatywy,więc się nie zdecyduje z amatorami na rynku nie współpracuje,jednym słowem firma kogucik???haha

2014-02-23 14:37

Mariusz Brozyna

Ludzie,nie ma gorszego na rynku ubezpieczyciela brak zainteresowania klientem,brak odpowiedzi na pytania,prożby od strony klienta,opieszałość,arogancja,jednym słowem porażka nie polecam złodzieje,oszuści.

2014-02-12 21:15

MT

Zdarzenie 24tego, sprawca ubezpieczony w Benefia, dziś jest 12, sprawdza już dawno wyjechał z Warsztatu a moje auto rozbite dale stoi bo nie można się z nimi dogadać, nie mogą określić sprawcy, gdzie dostali jasno na tacy oświadczenie, że w kufer wjechała ona i że sie do tego przyznaje, większej bandy amatorów w swoim życiu nie spotkałem...

2014-02-03 17:38

kli

banda oszustów, odradzam! m omijać szerokim lukiem!

2014-02-01 14:33

wojtek

Firma bez kontaktu z klientem, kieruje zadłużenie do firmy windykacyjnej, której bezczelni pracownicy traktują dłużnika jak złodzieja. Nie ma z kim wyjaśnić problemu. Powołują się na własny nr sprawy. Straszą i wygrażają. U mnie jakaś różnica wynosi 50 zł. Za to dostaję smsy maile i pisma. Uważajcie, żeby gdzieś się nie pomylić, bo będziecie ścigani jak zwierzyna.

2014-01-22 19:21

marti

Musialam dzis wezwac lawete, staralam sie byc bardzo cierpliwa i wyrozumiala, pomimo to, ze dzwonilam zza granicy. Pani w Call center mial problem z obsluzeniem maps Google. Rozmawialo sie z nia tak jakby dopiero sie uczyla- chociaz nie dostalam takiej informacji. Ciezko bylo jej zrozumiec, ze auto znajduje sie w bardzo malej wsi, gdzie po prostu nie ma nazwy ulicy. Niestety musialam uniesc glos i wtedy juz mogla przyjac zgloszenie bez podawania nazwy ulicy. Cala rozmowa trwala okolo 40 min a chodzilo tylko o assitance do zamarzinietego samochodu.

2014-01-14 21:45

lolo

potwierdzam powyższe, totalna masakra, brak słow

2014-02-03 17:35

asdasd

ja ich podaje do sadu, szkoda była zgłoszona na początku grudnia, brak kontaktu, po ponad miesiącu dowiaduje się ze brakuje im dokumentu, a teraz się dowiedziałem ze nie dostane odszkodowania bo jest nie zgodność z papierami! masakra, !!

2013-12-31 21:25

Sławek

Bardzo negatywne odczucia ze współpracy z tym "tworem". Przegapiłem termin składki i ubezpieczyłem kilka dni po terminie. Poprzez firme windykacyjną dano mi znac o należności 24 zł. z tego tytułu. Na wezwanie do zapłaty czekałem pół roku gdyz liczyłem się wydatkiem,którego nikt nie potrafił oszacować. Na Nowy Rok dostałem pozdrowienia od windykatora.Nigdy nie nawiązę kontaktu z tym pseudoubezpieczycielem i odradzam innym. Plugastwo!!!

2013-12-31 15:17

piotr

złodzieje

2013-12-26 12:16

piotr

złodzieje od czterech msc. czekam na odszkodowanie omijajcie to ścierwo z daleka . składka niby korzystna ale po co płacić skoro i tak potem nie wypłacą odszkodowania lub dadzą parę groszy na otarcie łez. apeluje kto czuje się oszukany niech dochodzi sprawiedliwości w sądzie pewnie wiele nie wygramy ale damy przykład że nie jesteśmy frajerami . tępmy złodziejstwo.

2013-12-26 00:49

ZYXAL

ZDECYDOWANIE NEGATYWNA OPINIA NA TEMAT BENEFII. BRAK MI SŁÓW, NIE POLECAM ANI UBEZPIECZENIA W NIEJ AUTA ANI SPRAW ZWIĄZANYCH Z UBEZPIECZONYM AUTEM W W/W FIRMIE.TO OSZUŚCI I KRĘTACZE !!!

2013-12-18 21:44

Benefia

Złodzieje

2013-11-29 12:30

odradzam

Nie jestem ubezpieczony w Benefii Vienna Insurance ale miałem tą przyjemność kontaktu z nimi bo przywalił w mój samochód ubezpieczony w tej nieszczęsnej firmie ubezpieczeniowej. Po pierwsze brak kontaktu ze stony Benefii i trudność dodzwonienia się do nich (do mojego ubezpieczyciela dodzwaniam się w 2-3 minuty a u Benefii trwa to nieraz 5-6 godzin). Po drugie - jeśli będziesz tym nieszczęśnikiem w którego uderzy samochód ubezpieczony w Benefii to nie licz na to że otrzymasz pełny zwrot kosztów i musisz iść do sądu ze sprawą cywilną przeciwko sprawcy. Po trzecie - tupet i chamstwo prowadzących twoją sprawę pracowników biura Benefii (Spółdzielnia Usługowa VIG Ekspert działająca w imieniu Benefia Vienna Insurance Grup) przekracza wszelkie granice. Tak więc mogę tylko złożyć kondolencje tym którzy zostaną poszkodowani przez pojazdy ubezpieczoe w Benefii.

2013-11-21 17:18

mm

Klienci, Kochani Klienci :D:D

2013-11-21 09:42

Mario

Powiem tak , jeszcze takiej firmy JAK BENEFIA nie miałem nie znałem i już nie chcę znać , brak kasy brak kontaktu za kolizje , masakra od samego początku mnie chcieli przewalić na 2500 zł po odwalaniu się nagle dodali tą sumę ale co z tego jak nie mam dalej kasy na koncie , nie polecam tej firmy nikomu , jak brać kasę to tak ale jak coś wypłacić to zapomnijcie , MOJĄ SPRAWĘ PROWADZI PANI KTÓRA NOSI TYTUŁ STARSZY INSPEKTOR KATARZYNA S.

2013-10-09 21:19

kolizja

Zgadzam sie to najgorsza firama jaka znam.Miałam kolizje 2 miesiace temu i do tej pory nie dostałam odszkodowania od Benefia (inne firmy wypłacaja do 30 dni odszkodowanie)jak dzwonie to olewaja nie odbieraja nie polecam.

2013-09-19 14:45

G

Ostrzegam!! Pomimo wypowiedzenia w terminie firma przedłużyła polisę. Po roku czasu oddali do windykacji!! Wznowionej polisy nie otrzymałam a na informację o tym, że polisę wypowiedziałam mailowo dostałam odpowiedź, że mal faktycznie jest ale bez czytelnych danych nowego nabywcy (przesłałam skan umowy kupna-sprzedaży). Przez rok czasu nikt nie raczył się ze mną w tej sprawie skontaktować tylko uznali że polisa jest niewypowiedziana w sposób prawidłowy więc ją przedłużyli nie przesyłając jej. Wykłucałam się 2 miesiące, aż wpisali mnie do rejestru dłużników. Zapłaciłam bo prowadzę działalność i nie potrzeba mi takich rzeczy ale ostrzegam!! Ubezpieczam u nich flotę ponad 40 samochodów i benefia może być pewna że jeszcze dziś wypowiem wszystkie ubezpieczenia!!