pon-pt godz 9:00-17:00

71 722 80 00

Kontakt
  • Link4
  • AXA Ubezpieczenia
  • Aviva
  • Proama
  • PZU
  • Warta
  • You Can Drive

Opinie o AVIVA

2017-03-24 13:45

strazak83.29.84.108

Potwierdzam firma aviva do banda oszustów właśnie odmówili mi wypłaty odszkodowania z AC jak im płacić to jest wszystko dobrze ale jak komuś się coś stanie i potrzebuje pieniędzy na naprawę to olewają klienta i pozostawiają samemu sobie , liczą że odpuści i zaoszczędzą kase która się należy najgorsze jest to że mogą tak każdego oszukać i wymyślać swoje racje bo kto ma czas żeby iść do sądu i walczyć z tak dużą firmą jeżeli szkoda była mała i raczej odszkodowanie było by małe ale i tak połaszczyli się i odmówili wypłaty . Mam nadzieje że każdy kto czyta te posty wybierze inną firmę bo ta jest najgorsza jaką znam NIE POLECAM !!!!!

2017-03-21 09:05

oszukany91.231.24.79

Najgorsze towarzystwo ubezpieczen ! Oszusci i kretacze ! Od ponad 2 lat ubiegam sie o wyplate pelnego odszkodowania za samochod. Kontakt z kimkolwiek z firmy jest praktycznie niemozliwy, dodzwonic sie na infolinie graniczy z cudem a odpowiedz na maila przychodzi po miesiacu o ile w ogole przyjdzie! Brak jakiegokolwiek zainteresowania klientem do tego mydlenie oczu ! Nie polecam !!!

2017-03-17 19:44

OSZUKANY46.169.140.110

wykupiłem polisę partner w podróży z rozszerzoną opcją na bagaż. no i skradziono mi bagaż w którym były profesjonalne narzędzia. pech. ale dla avivy narzędzia to nie bagaż. bagaż dla avivy to zasrane gacie i kosmetyki wg pani Justyny SZmalec, młodszej specjalistki ds likwidacji szkód. "bo jak kosmetyki zginą no to jest problem..." głupia krowa. a jak giną narzędzia to nie jest problem. nie plecam i nie polece nikomu ze znajomych. agent przy sprzedaży polisy dokładnie wiedział co chcę ubezpieczayć, informacji nie udzielił. Umowę ubezpieczenia wypowiedziałem, czekam na zwrot pieniędzy, zobaczymy.... NIE POLECAM!!!

2017-02-25 12:30

WOJCIECH80.50.228.246

Wprowadź treść postu..KUPIŁEM 20.02.2017 UBEZPIECZENIE OC TELEFONICZNIE.PAN ZAPEWNIAŁ MNIE ZE DO 24.02.2017 DOTRĄ WSZYSTKIE DOKUMENTY NA PODANY ADRES .JEST25.05.2017 DOKUMENTÓW NIE MAM PIENIĄDZE ZAPŁACIŁEM .DRUGIE AMBER GOLD NIE POLECAM

2017-02-25 11:44

WOJCIECH80.50.228.246

Wprowadź treść postu...20.02.2017 .kupiłem ubezpieczenie oc płacąc kartą telefonicznie. KOSZT WEDŁUG WYLICZEŃ WYNOSIŁ 675 ZŁ ZA CAŁY ROK SPRAWDZAJĄC KONTO ZABRALI MI 680 ZŁ.DLACZEGO CI ZŁODZIEJE NIE INFORMUJĄ PODCZAS ROZMOWY ZE SĄ JAKIEŚ KOSZTA ZA TAKĄ TRANSAKCJE.JEST TO TYLKO 5 ZŁ ALE JEST MOJE .ZAMAWIAJĄC 20.02 PAN ZAPEWNIA ZE DO 24.02 WSZYSTKO DOTRZE POCZTĄ NA MÓJ ADRES. MAMY 25.02 DOKUMENTÓW NIE MA AUTO STOI POD DOMEM NIE POLECAM KONKURENCJA JEST DROŻSZA O 15 ZŁ . POZ.

2017-01-31 07:44

kris165.225.84.71

Szczerze odradzam ubezpieczenie AVIVA. Mam ich fundusz od kilku lat i jestem wtym momencie 11% na minusie. Banda oszustów i tyle.

2016-12-28 18:15

radio37.47.83.245

Ja wlasnie podpisalam umowe z aviva. I z tego co wid w opiniach to wgl sie nie kalkuluje i wszystko co mowia to kpina i mydlenie oczow mimo ze pracuje tam moja kolezanka i ona mnie namowia na to ubezpieczenie

2016-11-03 08:21

Gośka94.254.147.17

Nie polecam !!!! Tyle wpłacania po 5 latach gwarancja wypłaty 100% a nie wypłacili mi nawet 50% złodzieje i tyle. Odradzę każdemu kto by chcial miec cos wspólnego z Aviva.

2016-11-01 20:52

Bea178.36.3.160

Wypłata po 20 latach oszczędzania mniejsza niż wpłaty. Interes dobry? Raczej Nie!!!!

2016-10-28 14:47

Oszukany89.71.75.59

AVIVA to złodzieje i oszuści !!!

2016-08-14 08:36

Marcin188.124.178.14

No i się zaczęło. Stłuczka z klientem avivy. 1. kontakt na infolinie - informacja o 0,35 gr za minutę połączenia - konsultant odebrał po 2 h i 20 minutach !!! to nie żart. Pytanie kto mi zwróci koszty. 2. Wybór warsztatu, wybieram autoryzowaną blacharnie - otrzymuje informacje o braku miejsc, miejsce się znajduje jedynie w lokalnej blacharni u pana janusza na wsi ,,za 3 brzozą w lewo'' ponoć bardzo dobry warsztat. 3. Wybieram zatem swój warsztat, który robi kosztorys, zdjęcia i przesyła do akceptacji. Teraz uwaga: po 3 dniach dzwonie do avivy (połączenie 50 min - to nie żart) otrzymuje informacje, iż nie ma nic pod aktami sprawy. Przesyłam jeszcze raz. Mija ponad tydzień dalej nie mam akceptacji tyle ze teraz są już dokumenty. Warsztat czeka, auto niesprawne. Na maile nikt nie odpisuje, pojawia się tylko automatyczna zwrotka iż przyjęli do wiadomości. W życiu się z czymś takim nie spotkałem - mają ludzi dosłownie za bydło !!! Trzymajcie się z dala od nich.

2016-06-11 13:09

Karl77.89.71.45

Banda idiotow wylawajaca swoj jad:) Nowa Perspektywa jest najlepszym ubezpieczeniem na swiecie . Idiota dziękujemy sam oplacam ja od 5 lat i jestem bardzo zadowolony moze trafiliscie na zlego agenta : nie wiem.

2016-06-03 13:07

piotr91.212.30.30

Odradzam wszystkim !!! Miałem wypadek (nie z mojej winy) którego sprawcą był ubezpieczony w avivie. Już 4ty tydzień czekam aż łaskawie cokolwiek zrobią. Otrzymali wszystkie dokumenty ,a likwidator jak nic nie zrobił tak nie robi - do tego też nie mają żadnych ograniczeń czasowych . Jak zrobią to będzie zrobione i tyle, a samochód czeka na naprawę. Żenada maksymalna i olewatorstwo, nikt nic nie wie, nikt się nie kontaktuje, zero informacji. Zdecydowanie NIE polecam !!!!

2016-03-11 18:12

Bartosz83.28.192.133

Jeśli przekaże się im wszystkie informacje medyczne dokładnie i sumiennie zgodnie ze swoją najlepszą wiedzą, odmawiają zawarcia ubezpieczenia na życie (zdrowemu 28latkowi), wymagając np. dokumentacji medycznej z przed 5 lat (nawet mimo, że nie diagnozuje żadnej choroby). Podobnie zachowują się w przypadku ubezpieczeń komunikacyjnych, rzeczoznawca nie kontaktuje się a później odmawiają ochrony AC. Wszystko wygląda tak, jakby chcieli mieć haki na klienta. Nie polecam - szkoda czasu.

2016-03-04 22:19

Poul94.254.160.153

Dziadostwo!!! Zgłosiłem szkodę na pęknietą szybę czołową z AC. Osoba przyjmująca zgłoszenie szkody szczerze odradziła mi zgłaszania szkody twierdząc że mam 500 zł udziału własnego i raczej i tak nic nie dostanę pieniędzy od nich ponieważ wartość szkody nie przekroczy pięciu stów. Więc anulowane szkodę i pieniądze oczywiście nie zostały wypłacone. A gdy przyszedł czas przedłużenia polisy to już ładnie pięknie. Wspomniałem o zaistniałej sytuacji osobie proponującej mi polisę że nie przedłuże w tej firmie polisy ponieważ jestem nie zadowolony z ich usług. A pan po drugiej stronie słuchawki uświadomił mnie że mogłem odstawić samochód do serwisu typu Nordglass i oni by wystawili fakturę powyżej pięciu stów. A kwota za fakture była by zwrócona w całości. Czyli jak do brania kasy to pierwsi, A jeżeli trzeba pomóc to są ostatni. Podsumowując szkoda nie została wypłacona A widnieje w systemie głównym że była takowa i przy ubezpieczeniu drugiego samochodu w innych firmach ubezpieczeniowych mam zabrane zniżki. Serdecznie odradzam tą AVIVE nic nie watą

2016-02-06 08:13

Lolo31.61.136.117

Oszusci przez 8 lat place skladki 3.000 miesiecznie zadzwonilem o przedstawienie uskladanych pieniedzy na dzien dzisiejszy gdybym zrezygnowal z polisy i sa 1.500 zl na dzien dzisiejszy po odluczeniu wszystkiego.Co to ma byc sprawe wnosze do sadu.

2016-02-02 13:47

adam89.239.103.59

kto tam pracuję wykupiłem oc na auto miałem kolizję z mojej winy teraz dostaję wezwania z funduszu gwarancyjnego o zapłatę 3500 zł za brak polisy czy to normalne

2016-01-26 13:28

hdh37.47.93.237

Oszuści z daleka od tej firmy mama płaciła kapitalna przyszłość niby ubezpieczenie z odkładaniem 200 zł co miesiac zmarła dostałem od nich 2000 zl jakas kpina równolegle płaciła w PZU 96 zl miesięcznie dostalem 12000 z daleka od tego gowna

2016-01-21 16:58

ewa83.11.183.159

Jak dobrze poczytać opinie właśnie napisałam donich i już dwa telefony wykonali jednak rezygnuje z ich ofert dziękuje

2016-01-20 19:06

deby212.244.214.150

szczyt ile można czekać na odbiór telefonu, kurcza ponad 10 minut słucham muzyki i płacę

2015-11-30 09:30

mmmmmkkkk37.249.53.63

bz wbk+aviva=zlodziej

2015-10-08 21:09

Leon89.228.38.86

Mój dobry kolega w sierpniu miał poważny wypadek w Grecji na urlopie - Aviva pokryła 4 dniowy pobyt w szpitalu w kurortowej miejscowości na wyspie, który wyniósł 4000 euro, a w Polsce przy dalszym leczeniu wypłacili kilkadziesiąt tysięcy złotych.Kumpel dzięki tej kasie w ogóle może chodzić, bo stać go było na expresowe leczenie prywatne...Szcun dla jego doradcy, za ogromny wkład w pozytywne i szybkie załatwienie sprawy...Polecam Avivę, a niezadowolonym forumowiczom, polecam trudne sytuacje załatwiać z konkretnymi i kompetentnymi doradcami, a nie opluwać całą firmę i porządnych doradców.

2015-09-29 07:23

Aga188.125.135.229

Banda oszustow

2015-06-29 14:14

Adi193.69.197.180

Popieram .mili przy zawieraniu polisy a jeśli masz szkodę momentalnie zmienia się podejście do klijęta,odradzam odradzam,totalne chamy.

2015-06-19 13:12

Gocha83.4.202.73

Do tych co chwala! Niech zaczekaja do konca albo ich najblizsi gdy przyjdzie do wyplaty to wtedy przekonaja sie ile dostana . Ja jestem ta firma bardzo zawiedziona. Z daleka od wszelkich takich naciagaczy

2015-05-13 21:41

dziaraxc164.126.176.18

Dzis dostałem wycene uszkodzen samochodu za 40 tys zł . Uszkodzony cały bok 2800 zł . Jedynie sąd zostaje !

2015-05-12 13:05

Krystian164.127.108.105

Wszystko jest ok, jeśli kupujemy :) , ale problemy powstają jeśli mamy dostać pieniądze :/ na infolinię gdzie zawiera się ubezpieczenia ,nie ma problemu z połączeniem -odbierają od razu :) jest miło :) Przestaje być miło kiedy mamy dostać pieniądze ,albo szkoda ma być usunięta :( Na infolinii trzeba oczekiwać ponad pół godziny :/ ,rzeczoznawca ma czas trzy dni, towarzystwo ma kilka dni na wycenę szkody :/ Ogólnie bałagan , brak siedziby w dużych miastach i wszystko załatwiamy albo telefonicznie ,albo mailowo. Czas od kolizji , wypłaty pieniędzy to prawie pół miesiąca :) :) Polecam Wszystkim którzy maja drugi samochód :) albo duzo pieniędzy na taksówki :) :)

2015-05-03 23:19

olamanola89.77.237.156

dziwie sie bardzo ze ostatnio reklauje ich kozuchowska--lubilam ja w -rodzinka.pl--ale po tej reklamie-stracila w mojej ocenie,wiem ze dla kasy-wszystko,ale powinna zapoznac sie z tym co reklauje

2015-02-20 09:59

Dariozo94.254.198.69

Uważajcie na nich to banda oszustów... Płaciłem polisy przyszłościowe dla syna i córki przez 10 lat... Nie odzyskaniem własnych pieniędzy a uroczy Pan Robert L. z filii w Nowym Sączu bił się w piersi w 2003 roku jak podpisywane były polisy ze po 10 latach mozolnego oszczędzania minimalny zysk to 10%... Prawda jest taka ze Pan Robert L. jeździ nową Honda Accord za nasze pieniądze... Przestrzegam przed tymi ludźmi... A z ich strony wszystko z uśmiechem na twarzy... Człowiek niestety uczy się na własnych błędach

2015-02-12 01:26

katarzyna89.76.25.187

Oszuści i krętacze, mistrzowie w kwestii odmowy wypłat. Już 2,5 roku procesuję się o wypłatę odszkodowania za spalony dom (o efektach kiedyś napiszę). Oszukują ludzi, a później wykupują za bezcen działki za gotówkę. Prędzej czy później wygram i wysrają te odsetki, ale do tego czasu jeszcze trochę... Póki co, Aviva po raz kolejny odmówiła mi wypłaty, tym razem kwoty ponad 7000 zł z tytułu rezygnacji z polisy na życie. Żenua.. A Pani "Renacie z Avivy" proponuję się nie ośmieszać, wszyscy tutaj wiemy, jak Aviva rozmawia z klientami... Szkoda słów, przestrzegam wszystkich!! Nie ubezpieczajcie się u tych złodziei !!!!!

2015-01-09 13:55

klient

może nauczcie się czytać OWU analfabeci, tak się dzieje, jak zawieracie ubezpieczenie a nie wiecie jakie. Zresztą sa też pewnie wymogi ustawowe. Śmieszne hahahaha

2014-12-07 23:13

zaskoczona

witam,ja zawarłam umowe przedwstępna z tą firmą w sierpniu gdzie miałam byc ubezpieczona na 150 tys. zł w razie smierci lub kalectwa,mówilam wczesniej agentowi ze mam zylaki i mialam po porodzie zakrzepice w nodze gdzie dostałam leki w szpitalu. pan mowil ze to nic i tak w razie mojej smierci z tych powodow w razie czegoi pomimo ze chorowalam to i tak wyplaca,jednak gdy czekalam za umowa własciwa 3 tyg w umowie napisano mi ze wrazie smieci w moim przypadku ze nie wypłacą mi w ciągu dwóch pierwszych lat ani zlotowki gdyby mi sie cos stalo,wiec stwierdzilam ze skoro mam wyrzucac pieniadze w bloto,to zrezygnuje z placenia dalej skladek.ale nie myslalm ze bede miala z tym problemy,przyslali mi pismo o zaleglych skladkach za 2m-ce,a ja do nich zadzwonilam i tlumacze ze nie chce juz byc ubezpieczona i placic skladek,a oni robili wszystko byle abym zmienila zdanie,dzwonilo do mnie pozniej kilku innych agentow i zachecali mnie abym zostala bo warto,a ja ze nie,wiec w tym tygodniu przyslali mi pismo ostateczne z zaplata bo jak nie to sprawa sadowa ze ja mam obowiazek przez 6 m-cy placic bo oni maja takie prawo,ale nikt tez nie wspomnial wczesniej ze tak jest,teraz nie wiem co bedzie,jakby co to napisze

2014-10-27 11:47

al capone

Zwykli oszuści, pierwsi do brania pieniędzy. Gdy zapomniałem wpłacić 2giej raty za ubezpieczenie mojego samochodu pani z avivy wydzwaniała z pretensjami!! (nie z przypomnieniem jak w innych normalnych instytucjach) w sprawie wpłaty. Na wstępie zaczeła straszyć firmą windykacyjną! chamstwo jeszcze raz zwyczajne chamstwo - złożyłem wypowiedzenie i nigdy więcej !!!

2014-10-06 11:24

Bogdan

Szukam ubezpieczenia i przy okazji spojrzałem na co piszą o dotychczasowym. Mam OC i AC w Avivie i likwidowałem szkodę z AC w tym roku. Musze przyznać przy likwidacji pełen profesjonalizm - pół godziny od zdarzenia (rozbita przednia szyba na parkingu) miałem transport do autoryzowanego warsztatu, który mogłem wybrać. Tam samochód zastępczy do czasu naprawy. Szybki odbiór samochodu - żadnych trudności, pism, wyjaśniania - wszystko jak należy. Bardzo pozytywnie. Moje wnioski: - trzeba ubezpieczyć szyby - szkoda tracić potem zniżki z AC; - trzeba ubezpieczyć zniżki; to 300 zł dodatkowo a utrata AC kosztowała mnie 1300 zł

2014-09-14 18:16

Filip

ODRADZAM KAŻDEMU! LUDZIE BAWIĄ SIĘ ZA NASZĄ KASĘ A PRZY WYPŁACIE III FILARA WYPŁACAJĄ GROSZE DO TEGO CO WPŁACILIŚMY. PRZECIĄGAJĄ W CZASIE, ZWYKLI OSZUŚCI!!!!

2014-09-10 00:39

owu

Zanim kupicie AC w Avivie na nowy samochód to radzę zapoznać się z OWU przed kupnem polisy. Amortyzacja na części naliczana już od nowego samochodu, co innego mówiła pani przez telefon. Żenada Panie i Panowie, żenada.

2014-08-23 01:08

Krzyś

Nie polecam tej firmy. Jak wielu moich przedmówców nie otrzymałem od nich świadczenia. A miało być tak prosto.

2014-08-20 12:31

kasia

Ja również mam problem z wypłatą po zmarłym ojcu, czekam nan pieniądze 60 dni, bo zawsze we wniosku jest cos zle i każą poprawiać , jak nie stary druk który dostałam od nich z biura to inne rzeczy wymyślają, chyba pójdę do sądu.

2014-08-18 14:06

attila

test asdfa

2014-08-15 13:38

Łukasz

Prości ludzie....najpierw zapoznajcie się z OWU a potem coś podpisujcie...potem macie pretensję! Ubezpieczenie NA ŻYCiE z funduszami kapitałowymi oznacza, że jeżeli coś wam się stanie nawet po miesiącu od zawarcia umowy to wasza rodzina dostanie całą sumę ubezpieczenia. Inwestycja jest inwestycją długoterminową i zwrot możecie otrzymać po minimum 10 latach minus koszty ochrony.ZUS wam zapier... po 1000 zł miesięcznie i nie płaczecie. Każda firma ubezpieczeniowa liczy koszty przeważnie w dwóch pierwszych latach i wypłata jest prawie zero. Na zachodzie Europy i w Stanach ludzie to zrozumieli już dawno. Jeśli chcesz wypłacić kasę z polisy na życie po kilku latach bo chcesz kupić 10 letniego passata żeby się pokazać sąsiadom to nie dziw się, że tracisz.... Kup lepiej fajki na Ukrainie i sprzedaj w UK cwaniaku! Żenada i brak jakiejkolwiek wiedzy inwestycyjnej....przykre!

2014-08-01 18:42

prezespiaseczno@gmail.com

Ludzie po co piszecie rzeczy oczywiste o Aviva, piszcie jak złodzieji pokonać ! Ja miałem szkodę budowlaną-deszcznawalny zalanie itd. za malowanie całego damu naprawa dachu, dali 3600zł dom miał polisę na 1.500.000zł.Powołałem rzeczoznawcę który wycenił szkode na 28000zł. Nie chcieli zapłacić.Oddałem sprawę do adwokata za 1000zł i w dwa lata z odsetkami przegrali 48000zł.Tak sie chamów i złodziei uczy rozumu ! Wszystkim radzę sprawę kierować od razu do Sądu-statystycznie przegrywają 98% pozwów.

2014-07-29 12:09

Piotr

Witam.W dniu dzisiejszym tj. 29-07-2014 chciałem telefonicznie przedłużyć umowę oc!I tu niespodzianek cała moc!!Pracownik odbierajacy telefon się nie przedstawia!jego szef też nie!to z kim ja rozmawiam?Pani rząda oprucz numeru oce nt dowodu,date urodzenia,miejsce zamieszkania!Czy ty avirze się w głowie poprzewracało! jakim prawem rządają danych osobowych!Drodzy Państwo w związku zaistniałą sytuacją skaładam zawiadomienie o próbie popełnienia przestępstwa,polegajacej na wyłudzaniu danych osobowych.Pozdrawiam.Piotr.

2014-07-28 20:33

macin

proszę niech mi ktoś odpisze

2014-07-28 20:31

macin

miałem komisje z avivy zaraz 3 będzie trzeci mc i nie mam zadnej odpowiedzi od nich ile mam procent i wogole czy cos jest z tym nie tak?

2014-07-25 17:41

Kasia, Zielona Góra

Wszystkich ostrzegam przed Avivą! Oczywiście "wiedziałam" co podpisywałam i na co się decyduję... Agent niezwykle miły- na pytania odpowiadał, co teraz się okazuje, wymijająco! Np. Czy będę mogła wybrać pieniądze kiedy chcę? Owszem. Nie dodał tylko, że pod warunkiem, ze miną 3 lata od 1 wpłaconej składki! Tak więc tym sposobem wypłaciłam po 3 latach (co miesiąc odkładając kwotę 1500zł), uwaga... 1130zł!!! Dodam jeszcze, że wraz z męzem mamy w Aviviejeszcze 3 składki (co mc zostawialiśmy 700zł) Okradli nas (jeśli wyjęlibyśmy te pieniądze teraz) z 25 tysięcy! Niemniej czemy aż miną na każdej składce 3 lata i choć ze stratą 80% na każdej zabieramy pieniądze. Wstyd, nie możemy patrzeć w lustro! Gdy zrezygnowałam z 1 składki, zadzwonił do mnie mój agent i powiedział, że przez pierwsze 3 lata ponosi się koszta, dlatego tak mało "zarabiamy". Ale czytając KAŻDE forum widzę że nawet po 20 latach sumiennego odkładania, NIC NIE ZARABIACIE A TRACICIE! Boże broń przed Avivą, chyba, że się ubezpieczycie na porzadną kwotę bo wiecie, że niedługo umrzecie!

2014-07-22 22:58

Maria

U sąsiada ubezpieczonego u nich pękła nakrętka od węża podłączonego do pralki i zalalo w nocy 3 piętra. Sąsiad dał na pismie oświadczenie ,że zalanie miało miejsce itd. Wszystkie dokumenty zostały dostarczone ubezpieczycielowi. Wizja lokalna zostala zrobiona przez AVIVę, która wykonala pomiary zdjęcia zebrala o nas wszystkie dane i cisza . Po 30 dniach interweniowałam . Okazalo się ,że dzień przed wykonaniem wizji lokalnej szkody nie uznano,nawet nas o tym nie poinformowana natomias po naszym monicie bezczelnie przyslano pocztą internetową kopię pisma, które do nas nigdy nie dotarło. W uzasadnieniu podano ,że straty powinien pokryc producent pralki Kupionej około 2lat temu która w.g. AVIVY była na gwarancji i była prawidłowo eksploatowana.Ubezpieczony u nich sąsiad nie ponosi winy a tym samym odszkodowanie nie przysługuje Nie podano mi producenta pralki ani bliższych danychw oparciu o co stwierdzono prawidlową eksploatację i czy gwaracją objeta była nakrętka ani dlaczego zawór zacilający nie był zamkniety.Na zapytania nie odpowiadają. Koszmar nie ubezpieczyciel.

2014-07-15 12:38

justyna

Oszuści!!!!BYłam w szpitalu w związku z poronieniem.Zgłosiłam to d nich. Odmówili wypłaty świadczenia szpitalnego!!!!Wpłacałam składki ok 10 lat!!!Koszmar!!!Wypowiadam im umowę!!!!

2014-07-11 10:05

AnQsia

ubezpieczenie na życie. Z jednej polisy wypłata przyszła po 2 tygodniach, z drugą bujam się już 2 miesiąc, non stop brakuje jakiś dokumentów, terminy są poprzekraczane- szykuję się na długą batalię.

2014-06-26 17:36

Karolina

Ostrzegam przed AVIVA ,oszuści i jeszcze raz oszuści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-06-23 12:20

ostrzegajacy

Zorganizowana BANDA OSZUSTOW typowa SITWA