pon-pt godz 9:00-17:00

71 722 80 00

Kontakt
  • Link4
  • AXA Ubezpieczenia
  • Aviva
  • Liberty Ubezpieczenia
  • Proama
  • PZU
  • Warta

opinie o link4

2014-10-22 13:41

gość

Zgadzam się z przedmówcami. Nie miła obsługa. Odsyłają od jednego do drugiego. potencjalnego petenta uważają za idiotę. zwrot ubezpieczenia - ZAPOMNIJ!!!

2014-10-22 22:06

Anita

Link 4 to wyrachowna firma ustawiona na to aby złapać klienta ,a jak się coś dzieje czyli trzeba wypłacić odszkodowanie, to okazuje, że w warunkach ogólnych umowy było napisane że szkoda do 500 zł nie będzie wypłacona , a mnie wycenili szkodę na 520 zł dość że mi nic nie wypłacili to jeszcze straciłam zniżki na samochody osobiste i firmowe .Gdyż uznali to jako szkodę Nigdy więcej link 4 . To nie jest firma ubezpieczeniowa to jest coś

2014-11-06 10:21

nie bójmy się

Witam bylem poszkodowanym w kolizji drogowej pare miesiecy temu co chwile zwodzona mnie mówiąc że jeszcze badają okoliczności zdarzenia do 2 tygodni zajma stanowisko minely 3 miesiące i nic cisza w eterze kazano mi sprzedac swoje auto gdyz byla to szkoda calkowita sprzedalem klijetowi nagranemu przez link 4 auta nie mam pieniedzy nie mam odszkodowania niemam jakas parodia za auto od klijeta nagranego przez link 4 dostalem 1000zl mniej gdzie sie zdeklarowal zaplacic calosc wszyscy oszukują ten link 4 to tragedia do dzis nic nie dostalem od nich minoł termin ustowodawczy nic nie mam niczego sie nie boja mowiąc przez telefon ze co im zrobi knf nic zebym sobie zglosil i tak nic z tego nie bedzie są bez karni więc prosze KOMISJE NADZORU FINANSOWEGO żeby zajeli sie tym link 4 a was poszkodowanych prosze żebysmy wszyscy razem się zebrali i zglosili to hurtowo do KNFU może w konccu dostaną kare nawet jesli my nie dostaniemy naszych pieniedzy to nie dajmy linkowi 4 zarobic bo za kazde nie wyyplaceniee odmowe odszkodowania kupuja sobie nowe autka i z nas sie smieja że nie znamy się na prawie i tak wykorzystuja to i to POLAK POLAKOWI zlodziejem proszeo jakies kontakty odezwe sie i razem zadziałamy

2014-11-06 10:37

Piotr wroclaw

proponuje zgłosić to do telewizji ale musimy spotkac sie znam redaktora naczelnego pewnej instytucji który może to nagłosnić link4 też mu nie wypłacilo link 4 nadchodzi kres twoich działań co jeszcze słyszałem z nie codziennych zródeł to powstanie firma która zaklada jakis multimilioner zajmujaca sie tego rodzaju firmami tak zwany kruk dla firm jak to bedzie nie wiem mysle ze fajnie brzmi

2014-11-06 10:43

Prokurator

Witam szanowną publike powiem w prost nie bójmy sie dawac spraw do sądu gdyz mamy wygrane link 4 to są osoby które w dzieciństwie mieli w szkole problemy dziieci ich biły wyzywały a teraz siedzą na jakimś stanowisku i robią tak jak kiedys lecz dalej się boją tacy ludzie więc sąd i tylko sąd myśle że jak do sądu wpłynia skargi hurtowo sąd inaczej to rozpatrzy pozdrawiam

2014-11-11 19:59

skubi

ha ha prosze Was szanowni państwo zostawcie tych łachudrów... to są łachudry oszuści i nic więcej... to są śmiecie którzy nawet się z adwokatami układają strony przeciwnej oby nie wypłacić odszkodowania.... miałem oc i ac opłacone i czar prysł.. wyleczyli mnie na 40 tyś zł. najgorszemu wrogowi powiem żeby trzymać się jak najdalej od tych łachudrów...pierwszą sprawę wygrałem w sądzie a drugą przegrałem... opinja była taka że nie zadziałał współczynnik zewnętrzny.... co to jest... zostawcie tych śmieci chyba że macie za dużo pieniążków... pozdrawiam...

2014-11-13 21:22

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Chciałem u nich ubezpieczyc ale jak trzeba odpowiedziec na 100 pytań to dałem sobie spokój,nie polecam

2014-11-20 11:13

Marek0357

Ostrzegam przed Link4.Zawarlem telefonicznie polise OC z ktorej po kilku dniach zrezygnowalem,poniewaz znalazlem korzystniejsza w Axa.Pomimo rezygnacji pobrali sobie kase z moje karty platniczej.Pisze o zwrot ale nikt nie odpowiada.Olewaja klientow.Na pewno nie zgadzajcie sie na platnosc karta,bo zrobia z nia,co im sie spodoba.

2014-11-26 10:19

marynarz

Wlasnie wypowiedzialem umowe OC z LINK4. Musze sie zgodzic z negatywnymi opiniami o TU. Mialem szkode z AC. Autoryzowany warszat wycnil naprawe na okolo 5 tys zl. Rzeczoznawca L4 wycenil szkode na 1500zl. Na moje prozby o podanie mi miejsca gdzie mozna naprawic za te pieniadze samochod L4 jak mantre powtarzal ze szkoda wyceniana jest wg. jakiejs tam tabelki czy czegos. Tylko ja w tabelce nie naprawie samochodu. Dobry ubezpiecyciel dla bezszkodowych kierowcow....... Infolinia bardzo mila, ale calkowicie nieprzydatna, nic nie wiedzaca i niekompetentna. " Tak oczywiscie ma pan racje, prosze wyslac maila z opisem problemu" - tak jak Pan Ekspert tutaj.- a rzeczoznawca swoje o tabelkach Nigdy wiecej LINK $$$$. Bede odradzal wszystkim znajomym Pozdrawiam wszystkich oszukanych przez LINK4 i tych ktorzy wkrotce beda oszukani

2014-12-11 12:51

tanatosanimus

To co tu wypisujecie mogłem przeczytać w opiniach o każdej firmie ubezpieczeniowej.Ja z kolei nigdy więcej nawet mopem nie dotknę ubezpieczenia z Axa.Problem z wypowiedzeniem?Nie bądźcie śmieszni-jak nie dopilnujecie to każda firma was w d.pę wyłomocze. Albo jest się konsekwentnym albo zwykłym gamoniem,który nie potrafi wyegzekwować tego co mu się prawnie należy.Spróbujcie dodzwonić się do jakiejkolwiek firmy z którą już macie podpisaną umowę.Obojętnie -ubezpieczenie czy kablówka.Wszędzie szlag człowieka trafia od durnych muzyczek i wysłuchiwania tego, że rozmowy są nagrywane a wszystkie linie aktualnie zajęte.Nie w jednym Linku.NA KAŻDEJ FIRMIE LUDZIE WIESZAJĄ PSY-nie wiadomo,słusznie czy nie.Czy są poszkodowanymi czy piszą specjalnie negatywy dla konkurencji.Opinie są jak dupy,każdy ma jakąś.Ja zaryzykuję i podpiszę z Linkiem umowę.

2015-01-24 20:27

tambor

najgorsza firma jaka może być!! banda złodzieji i oszustów

2015-01-25 01:56

zniesmaczona

Tez zamierzalam ubezpieczyc samochod w link4 ale po tych opiniach zdecydowanie nie zamierzam i bede odradzala kazdemu komu to przez mysl przejdzie. I jedna uwaga do link4 jezeli uwazacie, ze reakcja dopiero na forum internetowym was rehabilituje to jestescie w bledzie i to duzym. Nikt przy zdrowych zmyslach w to nie uwierzy :) Dziala to jeszcze bardziej na wasza niekorzysc. Sprawy z klientem zalatwia sie wtedy kiedy zachodzi taka potrzeba na biezaco a nie po fakcie zeby zrobic dobre wrazenie. I To kolejny dowod na to, ze macie mega balagan albo zatrudniacie nieodpowiednich ludzi na zbyt odpowiedzialnych stanowisach :) Masakra. Totalny brak kompetencji i podejscia do klienta. I same negatywne opinie. Poza bezsensownymi wpisami link4, ktore moze przemowia do przedszkolaka, ktory jeszcze malo rozumie ale nie do logicznie myslacego doroslego czlowieka :)

2015-01-25 02:08

zniesmaczona

Pozdrawiam wszystkich wpisowiczow (poza link4) i jest mi przykro bo ta firma wzbudzala moje zaufanie. Ludzie wymieniajcie sie swoimi uwagami i doswiadczeniami. To ustrzeze takich ludzi jak ja przed niekompetentnymi firmami zeby nie uzyc innego slowa.

2015-01-25 23:47

skubi

ZOSTAWCIE TĘ FIRMĘ W SPOKOJU BO NIE DOSTANIECIE ANI CENTA W RAZIE CZEGO. TO JEST KANT I OSZUST.. ODRADZAM KAŻDEMU JEDNEMU TO CO ONI ROBIĄ TO JEST FIKCJA I TYLKO PATRZĄ JAK CIE WYDYMAĆ,. KANT I OSZUST. ZŁODZIEJE I NIC WIĘCEJ..

2015-01-27 03:42

skubi

Szanowni Państwo to są śmiecie. to są łachudry i złodzieje .. nie dajcie się nabierać.. wydymali mnie na 40 tyś zł i się śmieją. w uzasadnieniu napisali że nie zadziałał współczynnik zewnętrzny. zostawcie tych oszustów... te pierdolone śmiecie tylko ładnie piszą a jak przyjdzie co do czego to martw się sam i jeszcze problemów kupa.. kant i oszust.. to bydło jest..pierdolone łachudry

2015-01-27 03:45

skubi

ODRADZAM....... NIE UBEZPIECZAJCIE BO ZOSTANIECIE WYDYMANI W BIAŁY DZIEŃ.... OSZUŚCI PIERWSZA LIGA..

2015-01-28 01:16

F...k Link489.230.52.211

2 miesiące temu miałem stłuczkę. Z OC sprawcy likwidowałem szkodę na pojeździe i było ok choć ceny zaniżone, ale mój pasażer doznał uszczerbku na zdrowiu co zgłosił wezwanej policji (po wizycie u lekarza L4 i stwierdzone-siniaki,obity, obolały bark od pasów, obite, stłuczone sine bolące kolano, ból szyi przez 2 tygodnie, nerwy, dodatkowo taksówka by odebrać dziecko z przedszkola) - a oni na to: "iż nie została spełniona przesłanka w postaci udowodnienia szkody na osobie pozostającej w związku przyczynowo-skutkowym z ruchem pojazdu". K..wa wymiękłem.... To pasażer chyba szedł obok samochodu... Uszczypnijcie mnie bo nie uwierzę...

2015-01-29 02:53

skubi89.230.174.17

złodzieje i nic więcej. dno i wodorosty

2015-01-29 02:56

skubi89.230.174.17

chłopie mi auto się spaliło za 40 tyś a te łachudry powiedzieli że nie zadziałał współczynnik zewnętrzny. to banda złodzieji łachudrów i oszustów..

2015-02-02 17:13

wilk83.238.66.118

nigdy więcej z link4 bo cię wykończą nie panują nad dokumentami auto dawno sprzedane a nadal wołają pieniądze ogólnie banda