pon-pt godz 9:00-17:00

71 722 80 00

Kontakt
  • Link4
  • AXA Ubezpieczenia
  • Aviva
  • Proama
  • PZU
  • Warta
  • You Can Drive

opinie o link4

2013-06-04 17:54

piotreeek

Czekam już na załatwienie mojego odwołania na szkodzie osobowej nr 382248 ponad 2mc poprzednio trwało to 3mc i ciągle nic. Będę musiał się skontaktować z prawnikiem i wystosować pismo o wypłatę należnych mi odsetek bo ta cała firma to wielka kpina i przypuszczam że moja sprawa znajdzie swój finał w sądzie no bo ile można czekać!

2013-06-14 14:35

Ekspert LINK4

Prosimy Pana o kontakt przez Bloga LINK4 ( http://www.link4.pl/blog/kontakt ) i podanie szczegółów sprawy (m.in. numeru polisy, numeru szkody) wraz z kontaktem do Pana. Dokładnie zbadamy Pana sprawę i wrócimy z wyjaśnieniami.

2013-05-23 12:21

poszkodowana przez sarnę

Witam ponownie.Ja to chyba naprawde mam szczescie ostatnio pisalam ze odszkodowanie dostalam po dwóch tygodniach a teraz we wtorek wysłałam pocztą rachunek za transport auta spod domu do warsztatu i proszę dzisiaj już mam na koncie zwrot całej sumy.

2013-05-28 19:49

Piotr

To chyba łaski ci nie zrobili . Skoro ci się należał zwrot pieniędzy to ci wysłali. Ja jestem zdania że w pierwszej kolejności to ludzie są sobie winni że nie czytają ogólnych warunków i nie wiedzą co kupują , potem są firmy które interpretują OWU na niekorzyść klientów a na końcu są błędy ze strony firmy. Lepiej wybrać droższą firmę i nie martwić się o odszkodowanie .

2013-12-03 15:06

vito

Poszkodowana na umyśle chyba nie przez sarnę !!! Widać kto to pisze (z link4) na bank !!!

2013-05-21 19:52

Adam Grodzisk Mazowiecki

to jest jakas paranoja!!!!!!!!!!!!! rozmowa z konsultantem przebiega jakz 4 letnim dzieckiem pytania potrzebne do zawarcia umowy??? wymienie kilka:):) czy samochodem bedzie jezdzilo dziecko??? TAK ile razy w tygodniu 3 czy wiecej:):):) jaka jest obecnie głębokosć bieżnika??????? czy to jest samochód ktory bedzie przejezdzal 5000 10000 15000 tys odp 5000 ale mniej czy wiecej:):) jaki jest przebieg samochodu???? ile razy dziennie samochód odjeżdza spod domu? jakie ma pan zniżki ??? od 0 do 60 odp 59% pani mowi ze takich nie ma to pytam ze skoro od 0 do 60 to 59:) ZENADA odradam szkoda ze ubezpieczenie w tym calym linku nie spytaja ile razy w samochodzie kochalem sie z zona bo to tez moze byc przydatne w OC jak by obcasem drzwi zadrapala!!!!!!!!!!! SZOKODA % MINUT NA ROZMOWE a cena jaka siedowiedzialem?????? pomiedzy 500 a 1500 !! usatysfakcjonowala mnie na maxa.... po czym powiedzialem ze porosze to za 500 pani mi powiedziala ze kosztuje 898 zl hahahahaahahah

2013-05-23 09:11

anita

Każdy mądry wie że nie ma zniżki 59 %,o pytaniu o bieżnik pierwszy raz słyszę i ile razy odjeżdża spod domu też mnie nie pytali.a co do przebiegu samochodu i ile będzie jeździł to takie pytania są w każdym ubezpieczeniu.i nie ma pytania czy dziecko bedzie jeździło więcej niż trzy razy w tygodniu tylko było regularnie czy sporadycznie.Ludzie nie wymyślajcie.a przebieg auta potrzebny jest do ustalenia wartości auta wiadomo im mniejszy tym auto lepsze i droższe Jestem kobietą a wiem to-wstyd mężczyźni wstyd.I wcale ich nie bronię bo zmieniam teraz ubezpieczyciela na inny ale naprawdę aż żal czytać niektórych wpisów.

2013-05-21 15:42

poszkodowana przez sarnę

Tak tyle wycenili ale dostałam mniej bo nie zniosłam amortyzacji i udziału własnego.Dodam że to auto to saab i części do niego w serwisie to masakra napewno nie wystarczyło by mi na nie.I komu nie powiem to rzeczywiście jest ździwiony że dostałam tak szybko pieniądze.

2013-05-19 22:43

Kolejny oszukany

Wow!!! LINK WYPŁACIŁ.... święto.... Jak dużo??? Jak szybko??? 2 lampy, chłodnica, zderzak i maska wyceniono na 14 tys.... z samochodu za 16.5tys.... W moim za 30 tys. wyceniono bardzo podobnie... TYLE ŻE..... nie wypłacono nawet złotówki... Dla jasności zostawiałem w tej firmie ok. 3 tys./3.5tys zł rocznie - ubezpieczone 2 samochody i ostatnio mieszkanie. Prawnik do którego zadzowniłem powiedział, ze to częsta praktyka - właściwie standard. Zapłacą po wyroku sadowym. Odsetki karne 13% rocznie to śmiech na sali. Kalkuluje im sie. Brak jakiejkolwiek sankcji karne za jawne naciaganie. Jedyne co moze ich powstrzymać to MY LUDZIE. NIE UBEZPIECZAJCIE SIE TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-05-17 12:42

poszkodowana przez sarnę

Witam ponownie.Jestem mile zaskoczona szybkością z jaką link 4 załatwił moją szkodę.Tak jak wyżej w poście napisałam że czekam na wypłatę odszkodowania tak dzisiaj na moje konto wpłynęła cała kwota z odszkodowania oczywiście potrącenia były za wkład własny i amortyzację ale cóż sama taką polisę podpisałam.Po przeczytaniu wszystkich opinii byłam przerażona że nie naprawię szybko auta a tu proszę kolizję miałam 27 kwietnia później była majówka a ja już mam pieniądze czyli nawet miesiąc nie minął.Więc nie wiem czy ja miałam po prostu szczęście czy te wszystkie wasze wpisy że nie wypłacają to ściema.A co do wyceny szkody też nie mam pretensji bo za zderzak maskę dwie lampy i chłodnicę dostałam wyliczenie na ponad 14 tyś oczywiście po potrąceniach wyszło mniej ale ludzie czy wy myślicie że płacąc 600 zł za rok ubezpieczenia dostaniecie pieniądze na nowe oryginalne części z serwisu?Oczywiście że ja też bym tak chciała tylko że spójrzmy na to z tej strony że za auto zapłaciłam 16500 a kilka rzeczy wycenili na ponad 14 tyś.Jedyną pretensję mam taką że auto wycenili na mniej niż je kupiłam ale z tym też mogłam się odwołać lecz za późno przeczytałam owu.Ale z nami Polakami tak już jest mało dać a wziąść jak najwięcej.Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych i życzę takiego samego zakończenia sprawy jak moje.

2014-11-06 10:27

on ma dosc link 4

Poszkodowana przez sarne a skad ty taka obeznana jestes ze placac 600zl naa rok nie otrzymamy odszkodowania pelnego przed chwila bylas malo obeznana w tym wszystkich a nagle wszystko juz wiesz wydaje mi sie a nawet jestem pewny ze to osoba z link4 sama sobie te posty pisze to jest parodia ktos kto nic nie wie a nagle wie wszystko cud nad wisłą a nie widzialas tam na drodze czasem zielonych ludzików może to nie sarna hehehe

2013-05-15 23:33

poszkodowana przez sarnę

Chciałabym jeszcze dodać że wszyscy piszą że zaniżona wycena części zamienniki.Ludzie poczytajcie sobie owu przed podpisaniem umowy tam wszystko napisane jest więc jeśli mi nie pasuje to szukam gdzie indziej - prawda? Ja nie mam pretensji do link 4 bo nie przeczytałam owu przed podpisaniem i sama podpisałam umowę nikt mnie nie zmusił -prawda? Wyraznie piszą w owu że jeśli są zanienniki to liczą na pierwszym miejscu najtańsze części a jeśli nie ma to oryginalne i od tego odejmują 30%.Wiem to masakra ale moja wina bo nie zapytałam o takue rzeczy ani nie przeczytałam owu,więc mam pretensje do siebie.Tylko dziwi mnie ,że nie dostaje się owu przy podpisaniu umowy i nie pamiętam czy przy podpisywaniu umowy był wpis że zapoznałam się z owu.

2013-05-28 19:10

Jacek

Gówniana firma , gówniane odszkodowanie, zamienniki, odliczone zużycie i podatek Wat . Teraz sobie policz ile zaoszczędziłaś a ile straciłaś . Pewnie straciłaś 5 razy tyle co zaoszczędziłaś. Spróbuj za takie odszkodowanie naprawić samochód w autoryzowanym serwisie .

2013-05-15 23:14

poszkodowana przez sarnę

Narazie opinia neutralna ponieważ dopiero czekam na wypłatę odszkodowania.Po zgłoszeniu szkody w ciągu dwóch dni roboczych przyjechał rzeczoznawca później po siedmiu dniach oczywiście roboczych dostałam na maila wycenę .I tu otrzymałam wiadomość o szkodzie całkowitej a w załączniku wycenę szkody częściowej.nic z tego nie zrozumiałam ,dopiero na infolinii poinformowano mnie że przez pomyłkę wysłano nie taki formularz maila.okazało się równierz że będzie potrzebne ksero dowodu rejestracyjnego,który mi zatrzymała policja.Wycena nie była aż tak tragiczna,trzeba poprostu zanim podpiszemy umowę poczytać sobie owu tam jest wszystko czarno na białym.ja niestety pierwszy raz wykuoywałam ac i niestety pani która mi sprzedawała tą polisę o wielu rzeczach mi nie powiiedziała.Czytam tiutaj wpisy że długo się czeka na dszkodowanie zobaczymy.mnie poinformowano że mają już wszystkie dokumenty i w ciągu kilku dni zostanie przygotowana decyzja i wraz z decyzją zostaną od razu przelane pieniądze na konto.Ciekawa jestem ile ędeę czekać mam nadzieję że nie długo ale po wpisach tutaj zaczynam wątpić.Mam nadzieję że nie będę musiała wieszać psów na link4 tak jak wy.

2013-05-15 10:33

Ekspert LINK4

Pani Małgorzato, prosimy o kontakt przez Blog LINK4 ( http://www.link4.pl/blog/kontakt ) i podanie szczegółów sprawy (m.in. numeru polisy) wraz z kontaktem do Pani. Dokładnie zbadamy tę sprawę i wrócimy do Pani z wyjaśnieniami.

2013-05-14 14:09

gośka

zakupiwszy pojazd ubezpieczony w link4, złożyłam wniosek o rezygnację z ich usług zmieściłam się w czasie określonym ustawowo od dnia zakupu pojazdu zamieściłam kopię umowy kupna-sprzedaży auta, jasne więc wg. mnie było, że rezygnuję z ich ubezp. jednak dzień przed upływem miesiąca poinformowano mnie,że powołałam się na nieodpowiedni artykuł, jasne było więc, że wysyłając nowy wniosek nie zmieszcze się już w wymaganym czasie rezygnacji obecnie nękana jestem pozwami z firmy windykacyjnej

2013-05-15 10:35

Ekspert_LINK4

Pani Małgorzato, prosimy o kontakt przez Blog LINK4 ( http://www.link4.pl/blog/kontakt ) i podanie szczegółów sprawy (m.in. numeru polisy) wraz z kontaktem do Pani. Dokładnie zbadamy tę sprawę i wrócimy z wyjaśnieniami.

2013-07-07 20:33

Ania

Właśnie mój prawnik składa sprawę w sądzie przeciwko LINK 4. W październiku 2012 roku zostałam poszkodowana w wypadku samochodowym. Sprawca był ubezpieczony w LINK 4. Moje auto oddałam do serwisu. Rzeczoznawca z LINK 4 był wzywany trzykrotnie, bo ciągle nie mógł się dopatrzeć wszystkich szkód. Jako poszkodowana wypożyczyłam bezgotówkowo auto w wypożyczalni- dwa dni po zdarzeniu, a oddałam je w dniu zakończenia naprawy mojego. Po ośmiu miesiącach dostałam wezwanie do zapłaty za wypożyczenie samochodu za połowę okresu naprawy mojego samochodu. W piśmie od LINK 4 sugerowano mi, że specjalnie przedłużyłam naprawę samochodu, że "zaprzeczam zasadom współżycia społecznego" i naciągam firmę ubezpieczeniowa na koszty. W kolejnym piśmie te same schematy myślowe, więc przekazałam sprawę prawnikowi. Modlę się, aby następny facet, który wjedzie w tył mojego auta nie był szczęśliwym posiadaczem polisy w LINK 4.

2013-05-11 16:14

Kolejny oszukany

N I E W Y P Ł A C A J Ą O D S Z K O D O W A Ń Mimo Policji, Straży, 10 światków. Wszystko co piszą na swojej stronie poczynajac od tego, ze są liderem to kłamstwo. Mam nadzieję, że udział LINK4 w rynku ubezpieczeń będzie niedługo wynosił 0% O S Z U Ś C I

2013-04-18 23:45

jan

oszuści i klamcy!!!! chińskie częsci zamiast odszkodowanie dlugi czas oczekiwania na jakikolwiek kontakt!!!!!!!!!!1

2013-04-18 21:32

wrferqwrw

Wypowiedziałem umowe po zakupie auta w ciągu 30 dni i po pół roku otrzymałem ponaglenie do zapłaty od firmy windykacyjnej za nie zapłaconą składkę. Mam potwierdzenie nadania przesyłki wypowiadającej umowe, dzwoniąc do link4 odwołują sie do art. 28, który mówi właśnie że po zakupie auta powinniśmy wypowiedzieć umowe w ciągu 30 dni. W ogóle tego nie rozumiem, jawna próba oszustwa...

2013-04-19 18:18

daniel

dlaczego link4 zamieszcza na swojej stronie tylko druki wypowiedzenia z art28 ,dla wielu ludzi jest to mylace i potem sa problemy .Po poł roku dostałem wezwanie do zapłaty zaległej składki

2013-04-24 11:10

Ekspert_LINK4

Podobnie jak miało to miejsce w przypadku Pana Adama i Pana Andrzeja - prosimy o kontakt przez Blog LINK4 (http://www.link4.pl/blog/kontakt ) i podanie tam szczegółów sprawy, numeru polisy i kontaktu zwrotnego. Zapewniamy, że dokładnie zbadamy sprawę i wrócimy do Pana z wyjaśnieniami.

2013-04-11 12:57

Ekspert_LINK4

Panie Andrzeju, Niektóre sprawy związane z ubezpieczeniami są skomplikowane i często wynika to z obowiązującego prawa. W LINK4 staramy się do każdego problemu podchodzić indywidualnie. Jesteśmy też otwarci na komunikację z klientami, dlatego jesteśmy m.in. obecni na forach, FB oraz umożliwiamy klientom kontakt przez nasz Blog firmowy. Zachęcamy więc do skorzystania z naszej oferty, która wg. wielu niezależnych badań jest jedną z najbardziej atrakcyjnych na rynku.

2013-04-05 15:02

Andrzej

Witam, właśnie jestem po rozmowie z konsultantem w sprawie ubezpieczenia OC i AC pojazdu w Link 4. Cena jest nad wyraz atrakcyjna, więc postanowiłem sprawdzić opinie na forum. Po przeczytaniu Waszych opinii zaczynam poważnie się nad tym zastanawiać... czy warto? Pozdrawiam i współczuję wszystkim nabitym w butelkę.

2013-11-15 11:24

kibic

Hm poczytaj o innych :). Ja również szukam firmy i powiem szczerze że wybór (na podstawie komentarzy) jest żaden bo każdy oszukuje, każdy zaniża koszta i każdy ma klienta w poważaniu. Dodatkowo wszystkie firmy zawsze szkodę wyceniają niżej niż jest w rzeczywistości dlatego jedna dobra rada - bierz bez amortyzacji (chociaż tutaj nie przytną) i niezależnie w jakiej firmie.

2013-03-27 10:38

Ekspert_LINK4

Szanowna Pani. Podobnie jak miało to miejsce w przypadku Pana Adama - prosimy o kontakt przez Blog LINK4 (http://www.link4.pl/blog/kontakt ) i podanie tam szczegółów sprawy, numeru polisy i kontaktu zwrotnego. Zapewniamy, że dokładnie zbadamy sprawę i wrócimy do Pani z wyjaśnieniami.

2013-03-22 22:21

BB

Witam, pisze do Państwa w sprawie wyłudzenia ode mnie pieniędzy przez firmę Link 4, wszyscy Państwo wiecie jaki to ma przebieg: kupiłam samochód, wypowiedziałam umowę z Link 4, wysłałam rezygnacje pocztą, Z A PÓŹNO :( z drugiej strony, KTOŚ przytrzymał stempel, aby wyłudzić ode mnie pieniądze, prawie po trzech latach zostałam zmuszona przez spółkę komandytową, której odsprzedano mój RZEKOMY DŁUG do spłaty tak zwanej SUPER OFERTY UMORZENIOWEJ. Czyli kwoty około 650zł!!! Mam zamiar napisać w tej sprawie do rzecznika praw obywatelskich. Luki w prawie pozwalają na wyłudzanie pieniędzy przez firmy ubezpieczeniowe.

2013-03-19 13:03

Ekspert_Link4

Prosimy o kontakt przez Blog Link4 ( http://www.link4.pl/blog/kontakt ) i podanie szczegółów sprawy (numer polisy, numer szkody), jako że nie możemy na forum ujawniać danych Klienta w związku z koniecznością zachowania tajemnicy ubezpieczeniowej. Dokładnie zbadamy tę sprawę i wrócimy z wyjaśnieniami.

2013-03-15 18:44

Adam

Witam. Jestem klientem Link4.Wykupiłem OC razem z AC.Pech chciał, że spowodowałem kolizję z mojej winy.Na drugi dzień zgłosiłem szkodę(bo to była niedziela) a po dwóch dniach od zgłoszenia był u mnie rzeczoznawca.Na poczatku wszystko ładnie pieknie dostałem telefon z Link4, że rzeczoznawca uznał iż naprawa przekroczy 70% wartości samochodu i ze ma być to szkoda całkowita. Kwota jaką wyliczył rzeczoznawca to zaledwie 22% wartosci samochodu ale nie o kwote mi chodzi tylko o to że mineło 2 miesiące od zgłoszenia kolizji, a Link4 nie ma zamiaru mi wypłacic złotówki. Słyszę tylko tą samą wymówkę, że nie przyjeli odpowiedzialności cywilnej.Wszystkie dokumenty są ale oni nie przyjeli odpowiedzialności cywilnej a mineły już 2 miesiące od zgłoszenia kolizji.Z ciekawości zapytałem w PZU i w HDI ile ma ubezpieczalnia na wypłatę z autocasko od zgłoszenia szkody i powiedziano mi, że jest na to miesiąć, a w Link4 twierdzą że jest inaczej. Nie chcą wypłacić i tyle dla tego proponuję wykorzystać portale internetowe typu Facebook i przestrzec jak najwiekszą rzesze ludzi przed tymi oszustami.

2013-03-08 22:12

du-car

Witam.Jestem warsztatowcem.Jeszcze nigdy w swojej dwudziestoparoletniej karierze nie spotkałem się z z firmą która ma gdzieś swoich klijentów. Brak jakiejkolwiek reakcji na maile ,telefony na infolinie,Ostrzegam wszystkich warsztatowców przed przyjmowaniem szkód z firmy Link4 jeśliby rozliczenie miałoby nastąpić w formie bezgotówkowej.Samo stworzenie dokumentów trwało bez mała dwa miesiące z powodu braku odpowiedzi na prośbę zweryfikowania kalkulacji warsztatowej.Gdy cierpliwość klijętki czekającej na rozpoczęcie naprawy sięgało zenitu otrzymaliśmy nasz kosztorys.Pomimo rażących błędów weryfikacji (oczywiście działającej na korzyść firmy) zakupiliśmy części i wystawiliśmy dnia 26.11.2012 fakturę zgodną z zatwierdzoną kalkulacją.Do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy należnych nam pieniędzy.Sprawa toczy się od dnia 7.09.2012 czyli sześciokrotna wielokrotność ustawowych 30-tu dni na zlikwidowanie szkody. Sprawa najprawdopodobniej zostanie przekazana naszemu prawnikowi .Warsztatowcy!!!!Wystrzegajcie się firmy LINK 4 Ostrzegam również chętnych na zakup polisy w omawianej przez nas firmie.Wyrzucenie pieniędzy w błoto!!!!!!!!!!!!!!

2013-03-04 12:19

lolo

Mam bardzo negatywna opinię na temat tej ubezpieczalni, Obecnie płacę OC z pełnym pakietem asistance 437 zł na rok a oni mi zaproponowali goły pakiet " EKONOMICZNY!!!!" za 589 HAHAHAHAHAHAHa....... KPINA

2013-03-04 15:09

Ekspert Link4

Witaj /lolo/. Dzięki za informacje dotyczące oferty skierowanej do Ciebie. Mam wielką prośbę, skontaktuj się ze mną poprzez blog firmowy Link4 / zakładka kontakt. Postaram się aby ktoś z konsultantów zadzwonił do Ciebie i przedstawił satysfakcjonującą ofertę polisy. Napisz proszę tam jak możemy skontaktować się z Tobą (podaj nr tel.). Pozdrawiam i oczekuję na informację z Twojej strony.

2013-02-25 22:18

M.Z.

Omijać Link4 szerokim łukiem !! OD ponad trzech lat z nimi walczę, swoją historię mam zamiar opisać szczegółowo i wrzucić na każde forum jakie tylko się da. Trochę do opisywania jest jak skończę wrzucę tu linka. To najgorsza znana mi ubezpieczalnia!

2013-02-26 12:05

Ekspert Link4

Witaj M.Z. Dziękuję za wpis dotyczący ubezpieczyciela. Chciałbym wyjaśnić Twoją sprawę. Proszę Cię skontaktuj się ze mną poprzez blog Link4/ zakładka kontakt. Opisz sprawę szczegółowo i podaj numer polisy/szkody. Po sprawdzeniu faktów leżących po naszej stronie wrócę tu na forum z wyjaśnieniami dla Ciebie. Pozdrawiam i oczekuję na kontakt z Twojej strony.

2013-02-08 14:34

Ekspert Link4

Witaj Stefan. Dziękuję za kontakt ze mną na blogu firmowym Link4 i opisanie szczegółowo sytuacji. Wszystkie takie sygnały traktujemy poważnie i z należytą starannością. Dodam że, ktoś z firmy skontaktuje się z Tobą aby udzielić informacji o które pytasz. Pozdrawiam i zapraszam innych do zadawania pytań.

2013-02-07 19:44

Stefan

Nie martw się stary. Mi wczoraj wielki agent sprzedał polisę oc i ac w link4. Chcieliśmy w innej firmie ale gość namówił moją kobietę na Link bo taniej. Jak przyszedłem do domu to dopiero okazało się, że z ac wypadkowego to jeżeli już, to dostaniemy symboliczną kwotę. Myślę, że to pierwszy i ostatni raz. Reszt nie będę pisał bo agent to zwykły naciągacz. Wypisuje bzdury na polisach, nie pyta zainteresowanego tylko wpisuje co mu się podoba. Nie wiem czy można wypowiedzieć AC ale chętnie to zrobię. Uważajcie na agentów bo oni tylko chcą coś sprzedać, obojętnie co. Schody są po szkodzie.

2013-02-01 13:43

Ekspert Link4

Witaj /Oszukany/. Dziękuję za wpis i poruszenie sprawy związanej z Link4. Mam do Ciebie ogromną prośbę abyś skontaktował się ze mną poprzez blog firmowy Link4, zakładka Kontakt. Podaj proszę numer polisy lub numer rejestracyjny samochodu z poruszonej przez Ciebie kwestii. Postaram się wyjaśnić sprawę i pomóc. Po sprawdzeniu faktów wrócę tu na forum z wyjaśnieniami dla Ciebie. Pozdrawiam i czekam na kontakt z Twojej strony.

2013-02-01 12:04

Oszukany

Sczerze oradzam wszystkim jaką kolwiek wspópracę z ta firmą. Oni są nastawieni tylko na ściągenie pieniedzy z ludzi. Kupiłem samochód z ich polisą OC i po kontakcie z infolinią wypowiedziałem umowę drogą elektroniczną, załączając skan umowy i polisy poprzedniego własciciela. Nadmienię że taka formę zalecił konsultant z infolinii. Po miesiącu przysłali mi pismo, w którym napsali iż w związku z tym że nie wypowiedziałm polisy to muszę się z nimi skontaktować w celu przeliczenia składki, bo w innym przypadku polisa nie będzie mogła być kontynuowana automatycznie w kolejnym roku. Po tym piśmie szlak mnie trafił i od razu zadzwonilem na tą infolinię. Pani konsultantka jak nakręcona powtrzala cały czas to samo, że nie złożyłem własnoręcznego podpisu na wypowiedzeniu. Następnego dnia napisałem do nich pismo w którym dokładnie opisałem calą sytuację i poprosiłem o kontakt zwrotny z ich strony. Do dnia dzisiejszego nikt się ze mną nie skontaktował, oprócz firmy windykacyjnej, która ma ze mnie sciągnąć zaległy dług. Ja z ich polisy nie korzystałem, bo zawarłem umowe z inną z której usług korzystam od wielu lat. No i co ? Muszę teraz zapłacić frycowe. Poważnie się zastanówcie nad zawieraniem jakiś umów z tą firmą. Serdecznie odradzam.

2013-01-16 11:32

Ekspert Link4

Witaj Andrzeju ponownie. Dziękuję za informacje i oczekiwanie na odpowiedź. Z informacji jakie otrzymałem w sprawie Twojej sprawy z działu księgowości naszej firmy, przelew odszkodowania dla Ciebie został wykonany w ubiegłym tygodniu. Biorąc pod uwagę szybkość przekazywania należności między bankami sądzę iż, pieniądze powinny być już na Twoim koncie. Pozdrawiam i w razie problemów zapraszam do zadawania pytań.

2013-01-14 18:57

Andrzej

Panie Ekspercie, dzisiaj mija już 92 dzień i w dalszym ciągu nie otrzymałem wypłaty kwoty bezspornej . Czy ustawowe maksymalne 90dni na wypłatę odszkodowania Was nie obowiązuje ? Powiem szczerze, że strasznie mnie już irytuje ta sytuacja . Napisał Pan,że przelew został skierowany do realizacji, co to oznacza bo chyba nie to,że przelaliście pieniądze na moje konto?przecież gdyby przelew został zrobiony w czwartek, to pieniądze na koncie powinny być już dawno zaksięgowane...Żałuję tylko,że tak późno zgłosiłem sprawę do Komisji Nadzoru Finansowego

2013-01-10 21:38

Andrzej

Drogi Ekspercie, dziękuje za zainteresowanie jesteś pierwszą osobą z Link4 ,która powiedziała mi coś konkretnego , byłbym jeszcze wdzięczny za informację, jakie to trudności i złożoności wystąpiły w mojej sprawie?Wszystkim wydawała się wyjątkowo prosta i oczywista,wszystkim oprócz Link4... jeśli moja sprawa była dla Was taka trudna to współczuję ludziom, którzy mają naprawdę trudne sprawy, pewnie dostają odszkodowania po wielu latach ;) Jeśli jutro pieniądze będą na moim koncie to uda Wam się zmieścić w 89dniach na ustawowe 90( które jest oczywiście przewidziane w wyjątkowo trudnych sprawach), brawo Link4 ;)

2013-01-10 22:21

Ekspert Link4

Andrzeju, ja także dziękuję Ci za kontakt ze mną. Dodam że, każdą sprawę zgłoszoną traktujemy poważnie, jednocześnie pragnę zapewnić ze, dołożymy wszelkich starań aby kolejne doświadczenia z Link4 były dla Ciebie satysfakcjonujące. Pozdrawiam.

2013-01-11 21:32

Andrzej

No i mimo zapewnień Pana Eksperta ,pieniędzy na koncie dalej nie mam...

2013-01-13 23:34

Ekspert Link4

Andrzeju sprawdzę jaki jest status przelewu po naszej stronie dam znać. Pozdrawiam.

2013-01-10 11:39

Ekspert Link4

Witaj Andrzej. Dziękuję za kontakt ze mną i podanie szczegółów szkody na blogu Link4. Po sprawdzeniu mam dla Ciebie pewne informacje. Decyzja odnośnie Twojego odszkodowania została podjęta a wypłata została skierowana do realizacji. Sądzę iż, pieniądze powinieneś mieć na swoim koncie w tym tygodniu. Przepraszam Cię za opóźnienie które wynikło z trudności i złożoności Twojej sprawy. Pozdrawiam i w razie pytań zapraszam na blog Link4.

2013-01-09 12:57

Ekspert Link4

Andrzeju proszę skontaktuj się ze mną poprzez blog firmowy Link4 zakładka kontakt, podaj numer szkody lub numer rejestracyjny pojazdu a postaram się Ci pomóc i wyjaśnić sprawę. Pozdrawiam i czekam na kontakt z Twojej strony.

2013-01-09 10:56

Andrzej

Potwierdzam negatywne opinie o link4,w moim przypadku mija już 87dni a nie otrzymałem kwoty bezspornej, gdzie sprawa jest oczywista i nie zachodzi potrzeba jakiś szczególnych ustaleń .Jestem poszkodowanym,sprawca miał polisę w link4,jest notatka z policji,wszystkie dokumenty dostarczone,a oni bezprawnie przedłużają termin wypłaty,bez podania konkretnych przyczyn .Dodatkowo zaniżona wycena szkody-ich rzeczoznawca ustalił kwotę szkody na 6400zł a niezależny biegły sądowy na 22400zł, chore... Sprawa na pewno trafi do sądu,a na przedłużający się termin wypłaty kwoty bezspornej napisałem już skargę do Komisji Nadzoru Finansowego .

2013-01-10 15:13

Ekspert Link4

Andrzeju informacja którą otrzymałem przed chwilą: Sprawa zostala pozytywnie zakonczona, dzisiaj pieniądze zostały przekazane na konto. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu inne osoby.

2013-01-05 21:57

Ekspert Link4

Witaj /Grynkiewicz/. Dziękuję za opinię która dotyczy naszej firmy. Po Twoim wpisie widać iż, jakaś sytuacja w kontaktach z nami nie była dla Ciebie komfortowa. Zawsze staramy się analizować i wyciągać wnioski z wpisów takich jak Twoje. Chcielibyśmy wyjaśnić tą sprawę dlatego mam do Ciebie prośbę abyś opisał całą sprawę i podał numer Twojej polisy/szkody poprzez blog Link4 – zakładka kontakt. Wtedy tylko mogę zweryfikować fakty po naszej stronie. Po sprawdzeniu wrócę tu z informacjami/wyjaśnieniami co i jak możemy Ci pomóc. Pozdrawiam i czekam na kontakt z Twojej strony.

2013-01-05 21:16

Grynkiewicz

banda złodziei trzeba aby wszyscy się zebrali pokrzywdzeni i zrobili z nimi porządek żyjemy nie w czasach komuny gdzie trzeba było pysk trzymać teraz jest demokracja pracują tam prawnicy komunistyczni za papier toaletowy i myślą ze są nietykalni zbiorowy pozew i nagłośnienie w mediach ich doprowadzi do bankructwa te zarazy

2013-01-02 19:53

lena

jestem zadowolona z link 4.w ciagu miesiaca zostalo zalatwione wszystko lacznie z przelaniem pieniedzy na konto.polecam...

2012-12-21 12:29

Feliks

Mam bardzo dobre doświadczenie - tym bardziej do mnie przemawiające, że niemal w tym samym czasie nastąpiła druga kolizja (na szczęscie inna strefa samochodu) z winy klienta Generali i mam porównanie. Otóż w Link4 nie tylko sprawę zalatwiono szybko i miło, to jeszcze odszkodowanie jakie dostałem było wyższe niż rzeczywiste koszty naprawy w warsztacie - i to nie mało, bo prawie dwa razy więcej (oczywiście gdyby używać oryginałów i robić w autoryzowanym serwisie to by wyszło na zero). Może dlatego tak to ładnie wygląda, bo wartość szkody niewielka (5000zł), ale jednak - patrz niżej. Dla porownania Generali - szkoda wyceniona przez warsztat (na tych samych warunkach co powyższa, czyli naprawa "ekonomiczna") na przeszło 3000zł. Generali wypłaciło... 600zł. I zdaje się nic poza sądem ich nie poruszy, żeby choć rozpatrzyli odwołanie. Zatem szczerze polecam Link4

2013-01-20 01:09

sceptyk

kolego feniks fajnie piszesz tylko szkoda, że głupoty jak sam napisałeś były to dwie naprawy różnych stref twojego samochodu więc o jakim porównaniu ty mówisz skoro za każdym razem były naprawiane zupełnie inne. elementy samochodu a jeżeli twierzisz że link 4 za szkodę wartości 5000 zł, wypłacił ci prawie 10 000 zł to tylko pogratulować. ja ma jednak inne doświadczenia z link 4 i uważam że jest to banda złodziei i oszustów a ty poprostu opowiadasz jakieś bzdury.

2013-01-21 00:19

Ekspert Link4

Witaj sceptyk. Dziękuję za wpis dotyczący Link4. Napisz jaka sytuacja w kontaktach z nami wywołała u Ciebie takie odczucia. Proszę skontaktuj się ze mną poprzez blog firmowy Link4 / zakładka kontakt, podaj numer szkody i opisz tam szczegóły swojej sprawy. Po sprawdzeniu faktów po naszej stronie wrócę do Ciebie z wyjaśnieniami. Pozdrawiam.

2012-12-18 12:46

Ekspert Link4

Witaj kaczorek. Dziękuję za wpis dotyczący Link4. Każdą opinię o nas traktujemy zawsze bardzo poważnie, analizujemy ją i staramy się wyciągać wnioski nawet z naszych błędów. W poście piszesz o wypowiedzeniu umowy Odpowiedzialności Cywilnej. Tak jak wszyscy ubezpieczyciele opieramy się na ustawie, o której wspominasz. Jest w niej zapisane, że umowa OC musi być wypowiedziana co najmniej jeden dzień przed jej końcem, aby automatycznie nie nastąpiło jej przedłużenie. Mimo, że ustawodawca mówi o zachowaniu formy pisemnej wypowiedzenia, my akceptujemy także skany wypowiedzeń wysłane do nas drogą e-mailową i fax-em. Dodam, iż każdego klienta traktujemy z należytą troską, a nasi konsultanci zawsze informują o takim obowiązku. Jeśli jakaś rzecz w kontakcie z naszą firmą nie była dla Ciebie zadowalająca zapraszam do opisania jej na naszym blogu (zakładka kontakt) a chętnie ją wyjaśnię i udzielę Ci wyczerpującej odpowiedzi. Ekspert Link4 udziela porad i odpowiada na pytania konsumentów związane z ubezpieczeniami komunikacyjnymi.

2012-12-17 21:31

kaczorek

witam wszystkich z uwagą przeczytałem wszystkie wpisy jakie znajdują się na tym forum ponieważ właśnie wypowiedziałem umowę OC w Link 4. wszystko z zachowaniem odpowiednich terminów oraz procedur oraz zgodnie z "USTAWĄ z dnia 22 maja 2003 r. o ubezpieczeniach obowiązkowych, Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym i Polskim Biurze Ubezpieczycieli Komunikacyjnych" na którą to tak chętnie powołuje się ekspert z Link 4 wypowiadając się na tym forum. Jak to się skończy zobaczymy po wygaśnięciu ubezpieczenia. Jednak już teraz nasuwa mi się jednak tylko jedno spostrzeżenie , mając do czynienia z takimi praktykami jakie stosuje ta firma to jedynym rozsądnym wyjściem jest jak widać zbieranie wszystkich faktur , potwierdzeń oraz kopii wszelkiej korespondencji prowadzonej z tą firmą a w przypadku jakichkolwiek problemów kierować sprawę od razu na drogę sądową. a w następnie jeżeli sąd stwierdzi że to my mamy racje a nie Link 4 to domagać się od nich wysokiego odszkodowania. domyślam się, że zaraz odezwą się głosy że takie sprawy ciągną się bardzo długo a i tak nie wiadomo jak to się zakończy, albo że za 700 czy 1000 zł. to nie warto tracić czasu i chodzić po sądach. I niestety na takim właśnie podejściu do sprawy bazują takie firmy jak Link 4 a co gorsza również firmy windykacyjne które często działają na granicy prawa lub wręcz często naginają to prawo dla własnych potrzeb. dlatego uważam wszyscy którzy czują się oszukani, nękani oraz poszkodowani przez takie firmy jak Link 4 oraz współpracujące z nimi firmy windykacyjne powinni kierować sprawy do sądu oraz domagać się wysokich odszkodowań. ponieważ jest to jedyna sposób do zmiany praktyk takich firm które po przegranych sprawach będą zmuszone do wypłaty odszkodowań.a jeżeli takie odszkodowania pójdą w setki tysięcy złotych to albo firma zmieni swoje podejście do klienta z zasady postępowania albo po prostu zniknie z rynku. co tak czy tak wyjdzie tylko wszystkim na dobre. dlatego każdy kto uważa że w ten czy inny sposób został oszukany powinien dochodzić swoich praw przed sądem. i nie czekać aż zrobi to firma windykacyjna.a jak widać zrobi to na pewno więc i tak czeka nas bieganie po sądach.

2012-10-29 19:35

Dan

Link 4! Mi z tej dziadoskiej firmy odrazu nasłali firme windykacyjna(do wyrwania 700zl) po 2 latach latach od wlasciwego wymowienia umowy bo pewnie liczyli ze nie mam jak udowadnic wymowienia umowy ale sie oszukali bo powiedzialem ze jak chca zaswiadczenie to zobacza ja w sadzie.Pojechalem wpieniony do ich oddzialu w Warszawie i zrobilem taka zadyme ze ludzie siedzacy przy stolikach gdzie zawierali umowy patrzyli na mnie jak na wariata a ochroniarz nawet sie slowem nie odezwal jak darlem na nich ryja! Ale z drugiej strony wiedzialem ze ci biedni ludzie tylko tam zarabiaja na chleb wiec poprosilem o jakiegos przelozonegoz ktorym dokonczylem monolog. Po kilku dniach przyslali mi piekne przeprosiny mimo ze nic im nie pokazalem.Nagle ich oswiecilo ze nie jestem im juz nic winien.Nigdy wiecej juz na szczescie nie zadzwonili! Pozdrawiam!

2012-10-08 16:21

Ekspert Link4

Witaj KLIJENT. Dzięki za wpis dotyczący Link4. Proszę napisz jaka sytuacja w kontaktach z naszą firmą wywołała u Ciebie takie odczucia. Chciałabym Ci pomóc, dlatego mam do Ciebie prośbę abyś opisał nam tą sytuację - napisz do nas zakładka kontakt blogu firmowego Link4 (http://www.link4.pl/blog/kontakt/). Opisz sprawę i podaj numer polisy lub numer rejestracyjny pojazdu. Dodam tylko że, nie tworzymy wpisów na temat naszej firmy. Pozdrawiam i czekam na kontakt.

2012-10-08 13:01

KLIJENT

UWAGA!!!! NA OSZUSTÓW NIE POLECAM TO BANDA ZŁODZIEJ BIORĄ SKŁADKI I TYLKO Z TEGO ŻYJĄ!!!!! NIE POLECAM PROSZĘ ZOBACZYĆ NA KOMENTARZE PRAWIE SAME NEGATYWY -A POZYTYWY SAMI SOBIE PISZĄ !!!!!!!! TAK JAK BYŁO W AMBER GOLD KLIENT

2012-09-21 18:57

ola

Wjechał w moją posesję młodzieniec, który miał ubezpieczenie w Link 4. MIAŁAM PODWÓJNEGO PECHA!!! Po pierwsze zniszczono mi ogrodzenie i fragment posesji (część schodów, chodnik, barierka), po drugi ten ..... był niestety ubezpieczony w link 4. wszem szybko przysłali rzeczoznawcę, ocenili szkodę i po 3 tygodniach przysłali pieniądze (1/3 kwoty , która pokrywa szkody). I zaczęło się - od tej pory ścigam się z nimi, a oni mają mnie za nic. Słupek ogrodzeniowy wycenili na 20 zł(!), płytki na schodach (4 stopnie - na 50!!! tak 50 zł). O takich drobiazgach jak wywiezienie gruzu, posprzątanie, przywiezienie zakupów zapomnieli. I dalej uważają,że mają rację. Innymi słowy firma oszustów, nieuków itp. Jeżeli ktoś wie co z tym fantem zrobić niech napisze. Ja chyba jednak zdecyduję się na sąd. Pozdrawiam wszystkich oszukanych przez tą "nobliwą i arcyuczciwą" firmę

2012-09-23 23:12

Ekspert Link4

Hej OLA. Chcielibyśmy wyjaśnić tą sprawę, dlatego mam prośbę do Ciebie abyś skontaktowała się z nami i podała numer szkody poprzez blog firmowy Link4 zakładka kontakt: ( http://www.link4.pl/blog/kontakt/ ). Po sprawdzeniu faktów po naszej stronie wrócimy tu z wyjaśnieniami i odpowiedzią. Pozdrawiam i czekam na szczegóły.

2012-09-20 12:18

teti

Nie polecam zdecydowanie. Miałem stłuczke, sprawca ubezpieczony w link4. Odszkodowanie niepełne wypłacone po 60 dniach, za najem samochodu kasy nie wypłacili, bo nie....brak jakichkolwiek odpowiedzi i ciągła gra na zwłoke, infolinia nigdy nic nie wie, a ja muszę jakoś zyć i sie poruszać, ! na szczęście sprawa w sądzie!

2012-09-20 14:27

Ekspert Link4

Witaj Teti. Dziękuję za wpis na portalu, zawsze staramy się analizować i wyciągać wnioski z wpisów takich jak Twoje. Chcielibyśmy wyjaśnić tą sprawę dlatego mam do Ciebie prośbę abyś podał nam numer szkody (lub numer rejestracyjny sprawcy) poprzez blog firmowy Link4: http://www.link4.pl/blog/kontakt/ , abym mogła zweryfikować fakty po naszej stronie. Po sprawdzeniu wrócę tu z informacjami/wyjaśnieniami co i jak możemy Ci pomóc. Pozdrawiam i czekam na kontakt.

2012-09-13 10:51

ja

Bzdura !!! Ode mnie chcieli wypowiedzenie tylko pocztą (a termin już był na tyle krótki, że istnaniało zagrożenie, że list nie dojdzie), po czym naciągnęli na kolejny rok polisy !!! Naciągacze i oszuści !!! Radzę trzymać się z daleka od te firmy !!! Złapać klienta bardzo chętnie, ale wyrwać się z ich szpon już nie tak łatwo !!!

2012-09-13 15:10

Ekspert Link4

Witaj JA. Jeśli miałeś jakiś problem z wypowiedzeniem naszej polisy proszę Cię o kontakt i opisanie sprawy poprzez blog firmowy Link4: http://www.link4.pl/blog/kontakt/ Chętnie wyjaśnimy tę sprawę, gdyż nie działamy tak jak opisujesz w swoim poście. Działamy zgodnie z prawem i tak jak nakazuje nam Ustawa o obowiązkowych ubezpieczeniach. Napiszę kilka słów jak to jest z tym wypowiedzeniem polisy OC. Każdy ubezpieczyciel oferujący polisę OC, jest zobowiązany do przyjmowania wypowiedzeń w ustawowo określonej formie, trzeba jednak zauważyć, że ustawa nie precyzuje jasno terminu 'pisemne wypowiedzenie', stąd też częsta praktyka ubezpieczycieli, by przyjmować również wypowiedzenia mailowe i faksowe. W przypadku Link4 warunkiem jest, by takie wypowiedzenie było skanem zawierającym własnoręczny podpis ubezpieczonego. Oczywiście przyjmujemy wypowiedzenia wysłane do nas Pocztą. W tym przypadku liczy się data nadania pisma, a nie jak piszesz data wpłynięcia go do nas.

2012-09-11 01:33

Luka

Czy jest jakaś inna forma kontaktu z likwidatorem Link4 niż infolinia i odwołania? Link4 popełnia rażące błędy na każdym z etapów likwidacji szkody z OC sprawcy a niedorozwoje na infolinii nie są w stanie konstruktywnie nic wytłumaczyć. Ostatnio się dowiedziałem, że ceny części w kalkulacji szkody na moim samochodzie pochodzą z audatex i nawet mój argument poparty stosowną dokumentacją, że mój samochód nie jest obsługiwany przez audatex nie zmienił stanowiska link4. Czuję się totalnie bezsilny, to tak jakby zadać pytanie jakiego koloru jest niebieski samochód i uzyskać odpowiedź że jest różowy. Wiadomo, z idiotą nie ma się co kłócić bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem ale Ci kretyni z infolinii nie dają możliwości bezpośredniego kontaktu z rzeczoznawcą i likwidatorem. CO mam robić? Sąd nie wchodzi na tym etapie w grę i tak już czekam 2 miesiąc na kwotę bezsporną a w sądzie poczekam jeszcze 2 lata.

2012-09-11 11:07

Ekspert Link4

Hej Luka. Chcemy wyjaśnić Twoją sprawę. Podaj mi proszę numer Twojej szkody będę mogła porównać fakty po naszej stronie i Ci pomóc. Kontakt ze mną poprzez blog firmowy Link4: http://www.link4.pl/blog/kontakt/ Po sprawdzeniu wrócę tu z informacjami dla Ciebie. Pozdrawiam.

2012-08-10 14:18

Krzysiek

A więc jeszcze raz: kilka lat temu miałem ubezpieczone 2 samochody w Link 4, po wypowiedzeniu tych umów było wszystko ok. do czasu jak dostałem w 2010r. wezwanie do zapłaty za.. Volwo 850 którego na oczy nie widziałem ani nie byłem jego właścicielem. Podobno zgłosiłem je do ubezpieczenia w 2009r............jakie moje zdziwienie że stałem się szczęśliwym posiadaczem Volwa 850 na warszawskich nr a ja mieszkam w Łodzi. Próbowałem to wyjaśnić wpierw dzwoniąc i wysyłając pismo do link 4 Ze nie jestem ani nie byłem właścicielem tego samochodu. Finał jest taki że trzeciej firmie windyfikacyjnej pisze oświadczenia że nie byłem ani nie jestem właścicielem takiego pojazdu ani nigdy go nie ubezpieczałem. Zastanówcie się więc czy warto podawać przez telefon swoje dane osobowe a zwłaszcza pesel. Nie POLECAM LINK 4 - mozecie kiedys sie dowiedzieć ze ubezpieczyliście samochód którego na oczy nie widzieliście a macie za niego zapłacić. Ciekaw jestem co na to Link 4 na tym forum. Zastanówcie sieę czy warto podawać SWOJE DANE OSOBOWE TAKIM FIRMĄ.

2012-08-13 11:14

Ekspert Link4

Witaj Krzysztofie. Chcielibyśmy wyjaśnić Twoją sprawę ale nie znamy faktów po naszej stronie. Ogromnie proszę Cię abyś podał mi numer polisy/szkody poprzez zakładkę kontakt blogu firmowego Link4, wtedy będzie łatwiej odnieść się do całej sprawy. Postaram się na ile mogę pomóc w Twojej sytuacji. Dodam tylko że, nie my jesteśmy administratorem forum i nie wpływamy na treść postów. Moją rolą na forum jest pomoc w trudnych sprawach związanych z Link4. Pozdrawiam i czekam na kontakt.

2012-08-13 14:25

Krzysiek

Witam. Wyslalem do Panstwa na adres biuro@link4.pl pelne dane dotyczace tej sprawy. Pozdrawiam i do uslyszenia.

2012-08-10 14:09

Krzysiek

No cóż moja opinia negatywna o Link4 została usunięta- taka polityka, ale napisze jeszcze raz.

2012-08-13 11:14

Ekspert Link4

Krzysztofie. Poniżej odpowiedź z prośbą o kontakt z nami. Pozdrawiam.

2014-11-06 10:04

poszkodowana

co za idiotyzmy piszecie 3 miesiace temu mialam zdarzenie d rogowe z mojej winy do dzis nie dostalam odpowiedzi zadnej co tak dlugo odszukalam poszkodowanego on tez nie dostal nic zero wyjasnien jestescie oszustami nie broncie sie niczym wiemy wszyscy co za polityke opanowaliscie ale to tylko chwile jeszcze lada moment dostaniecie od knfu kare finansową

2012-08-03 10:02

Ekspert Link4

Hej kinia. Chcielibyśmy wyjaśnić tą sprawę, prosimy o kontakt poprzez blog firmowy Link4 z opisem sprawy i podaniem numeru polisy/sprawy, http://www.link4.pl/blog/kontakt/. Tak naprawdę trudno nam ocenić fakty a z opisu nie wynika jakoby sprawa dotyczyła Link4. Po sprawdzeniu wrócimy tu z wyjaśnieniami i informacją. Ekspert Link4 udziela porad i odpowiada na pytania konsumentów związane z ubezpieczeniami komunikacyjnymi.

2012-08-15 23:42

kinia

chodzi tu o link4 pozdr. kinia

2012-08-16 10:49

kinia

ponadto chciałabym przypomnieć że z waszej reklamy wynika że jesteście najlepiej wypłacającym TU- bzdura !!! przez was mam tylko problemy.

2012-08-02 13:01

kinia

miałam wypadek którego byłam sprawcą poszkodowany ubiegał się o odszkodowanie a był mocno pokiereszowany (motocyklista)starał się o nie bardzo długo z ciągłymi problemami jak i przeciąganiem wypłaty przez kilka miesięcy. to zgodnie z prawem mnie obarczył odszkodowaniem które wygrał w sądzie w kwocie 40tyś zł. Tak więc nie polecam bo mogą być problemy. zgodnie z prawem jeżeli ubezpieczyciel nie wywiązuję się z wypłaty odszkodowania kwotą obarczony jest sprawca w tym wypadku ja.

2012-07-28 19:36

znawca ubezpieczen

ciekawe z tym brakiem tonera skoro faksy katalogowane sa w link4 elektronicznie...widać, że nie masz pojecia o czym piszesz. z dala to od takich osob jak ty foniu