pon-pt godz 9:00-17:00

71 722 80 00

Kontakt
  • Link4
  • AXA Ubezpieczenia
  • Aviva
  • Proama
  • PZU
  • Warta
  • You Can Drive

opinie o link4

2016-02-25 12:09

RadekB109.173.217.208

Link 4 nie wywiązuje się z przepisów ustawy o ochronie konsumenta , oraz dyrektywy Parlamentu Europejskiego i Rady 2011/83/UE z dnia 25 października 2011 r dotyczących zasad sprzedaży poza siedzibą przedsiębiorcy. Dzis zawarłem umowę ubezpieczenia przez telefon, otrzymałem potwierdzenie zawarcia umowy OC, nie otrzymałem natomiast żadnych dokumentów potwierdzających zakup AC z assistance. Zgodnie z przepisami zawarcie umowy następuje po pisemnym [lub np mailowym] potwierdzeniu warunków ubezpieczenia, nie poinformowano mnie również o terminie odstąpienia od umowy zawartej drogą telefoniczną. W moim przekonaniu ubezpieczyciel opóźnia dostarczenia kompletnych dokumentów, aby nieświadomy klient nie zdążył wypowiedzieć zawartej niekorzystnej umowy. Rodzić może to problemy pomiędzy treścią rozmowy z konsultantem a danymi wprowadzonymi do systemu w kwestii zakresu ochrony ubezpieczeniowej. Dal mnie problemem jest brak pisemnego potwierdzenia zawarcia umowy ubezp AC.

2015-12-14 16:33

Piotr31.61.136.250

Nie wiem czy to pomyłka czy oszustwo ale dostałem ostatnio SMS z informacją o należnej zapłacie wraz z numerem konta (co według mnie jest dziwne). Ja nigdy nie byłem ubezpieczony w Link4. Jak zadzwoniłem na informację pani zapytała mnie czy znam jakąś kobietę o pewnym nazwisku nie pamiętam jakim, poczym odpowiedziałem że nie a pani stwierdziła że pomyłka w numerze telefonu. Czy to naciąganie nie wiem, ale podanie w SMS nr konta bankowego jest zastanawiające.

2015-08-18 10:24

Piotr91.231.93.60

Link 4 ma dobre ceny, ale konsultanci popełniają błędy i można znaleźć się w kłopotliwej sytuacji, gdy firma odmówi świadczenia pomocy lub wypłaty świadczeń z powodu rozbieżności między treścią rozmowy z konsultantem a danymi wprowadzonymi przez niego do systemu. Polecam, ale z ostrożnością, najlepiej sprawdzić wszystko dokładnie i mieć wszystko na piśmie.

2015-05-19 12:22

Ekspert Link481.190.236.197

Czego dokładnie dotyczy problem? Wszystkie uprawnienia i obowiązki ubezpieczonego oraz zapisy umowne są ze strony Link4 przestrzegane.

2015-05-19 12:23

Ekspert LINK481.190.236.197

Czego dokładnie dotyczy problem? Wszystkie uprawnienia i obowiązki ubezpieczonego oraz zapisy umowne są ze strony Link4 przestrzegane.

2015-05-19 12:21

Ekspert Link481.190.236.197

Czego dokładnie dotyczy problem? Skąd takie określenia? Wszystkie uprawnienia i obowiązki ubezpieczonego oraz zapisy umowne są ze strony Link4 przestrzegane.

2015-05-07 22:53

sprawa bedie w sądzie oszuści!31.61.138.160

Uwaga!! Uwaga !! Oszuści !!! jak najdalej od link4 !!!!!

2015-05-19 12:22

Ekspert Link481.190.236.197

Czego dokładnie dotyczy problem? Wszystkie uprawnienia i obowiązki ubezpieczonego oraz zapisy umowne są ze strony Link4 przestrzegane.

2015-02-23 18:54

daro91.227.63.92

NIe polecam: MTU,LINK4,TUW,itp chcesz miec pewne oc lub ac idz do Pzu ,Ergo hestii,

2015-02-18 20:29

adam81.96.148.4

Ja tez mam problem nie mam i nie mnialem nigdy polosy w L4 nigdy nie mialem kontaktu z ta firma mieszkam w angli i firma L4 zasypuje moja poczte mailami . Kto i jakim prawem przetwaza moje dane osobowe bez mojej wiedzy i zgody . Dla mnie jest to uporczywe nekanie mnie stac na adwokata wiec zekne do experta do zobaczenia w sadzie !!!!!!

2015-02-02 17:13

wilk83.238.66.118

nigdy więcej z link4 bo cię wykończą nie panują nad dokumentami auto dawno sprzedane a nadal wołają pieniądze ogólnie banda

2015-01-29 02:56

skubi89.230.174.17

chłopie mi auto się spaliło za 40 tyś a te łachudry powiedzieli że nie zadziałał współczynnik zewnętrzny. to banda złodzieji łachudrów i oszustów..

2015-01-29 02:53

skubi89.230.174.17

złodzieje i nic więcej. dno i wodorosty

2015-01-28 01:16

F...k Link489.230.52.211

2 miesiące temu miałem stłuczkę. Z OC sprawcy likwidowałem szkodę na pojeździe i było ok choć ceny zaniżone, ale mój pasażer doznał uszczerbku na zdrowiu co zgłosił wezwanej policji (po wizycie u lekarza L4 i stwierdzone-siniaki,obity, obolały bark od pasów, obite, stłuczone sine bolące kolano, ból szyi przez 2 tygodnie, nerwy, dodatkowo taksówka by odebrać dziecko z przedszkola) - a oni na to: "iż nie została spełniona przesłanka w postaci udowodnienia szkody na osobie pozostającej w związku przyczynowo-skutkowym z ruchem pojazdu". K..wa wymiękłem.... To pasażer chyba szedł obok samochodu... Uszczypnijcie mnie bo nie uwierzę...

2015-01-27 03:45

skubi

ODRADZAM....... NIE UBEZPIECZAJCIE BO ZOSTANIECIE WYDYMANI W BIAŁY DZIEŃ.... OSZUŚCI PIERWSZA LIGA..

2015-01-27 03:42

skubi

Szanowni Państwo to są śmiecie. to są łachudry i złodzieje .. nie dajcie się nabierać.. wydymali mnie na 40 tyś zł i się śmieją. w uzasadnieniu napisali że nie zadziałał współczynnik zewnętrzny. zostawcie tych oszustów... te pierdolone śmiecie tylko ładnie piszą a jak przyjdzie co do czego to martw się sam i jeszcze problemów kupa.. kant i oszust.. to bydło jest..pierdolone łachudry

2015-01-25 23:47

skubi

ZOSTAWCIE TĘ FIRMĘ W SPOKOJU BO NIE DOSTANIECIE ANI CENTA W RAZIE CZEGO. TO JEST KANT I OSZUST.. ODRADZAM KAŻDEMU JEDNEMU TO CO ONI ROBIĄ TO JEST FIKCJA I TYLKO PATRZĄ JAK CIE WYDYMAĆ,. KANT I OSZUST. ZŁODZIEJE I NIC WIĘCEJ..

2015-01-25 02:08

zniesmaczona

Pozdrawiam wszystkich wpisowiczow (poza link4) i jest mi przykro bo ta firma wzbudzala moje zaufanie. Ludzie wymieniajcie sie swoimi uwagami i doswiadczeniami. To ustrzeze takich ludzi jak ja przed niekompetentnymi firmami zeby nie uzyc innego slowa.

2015-01-25 01:56

zniesmaczona

Tez zamierzalam ubezpieczyc samochod w link4 ale po tych opiniach zdecydowanie nie zamierzam i bede odradzala kazdemu komu to przez mysl przejdzie. I jedna uwaga do link4 jezeli uwazacie, ze reakcja dopiero na forum internetowym was rehabilituje to jestescie w bledzie i to duzym. Nikt przy zdrowych zmyslach w to nie uwierzy :) Dziala to jeszcze bardziej na wasza niekorzysc. Sprawy z klientem zalatwia sie wtedy kiedy zachodzi taka potrzeba na biezaco a nie po fakcie zeby zrobic dobre wrazenie. I To kolejny dowod na to, ze macie mega balagan albo zatrudniacie nieodpowiednich ludzi na zbyt odpowiedzialnych stanowisach :) Masakra. Totalny brak kompetencji i podejscia do klienta. I same negatywne opinie. Poza bezsensownymi wpisami link4, ktore moze przemowia do przedszkolaka, ktory jeszcze malo rozumie ale nie do logicznie myslacego doroslego czlowieka :)

2015-01-24 20:27

tambor

najgorsza firma jaka może być!! banda złodzieji i oszustów

2014-12-11 12:51

tanatosanimus

To co tu wypisujecie mogłem przeczytać w opiniach o każdej firmie ubezpieczeniowej.Ja z kolei nigdy więcej nawet mopem nie dotknę ubezpieczenia z Axa.Problem z wypowiedzeniem?Nie bądźcie śmieszni-jak nie dopilnujecie to każda firma was w d.pę wyłomocze. Albo jest się konsekwentnym albo zwykłym gamoniem,który nie potrafi wyegzekwować tego co mu się prawnie należy.Spróbujcie dodzwonić się do jakiejkolwiek firmy z którą już macie podpisaną umowę.Obojętnie -ubezpieczenie czy kablówka.Wszędzie szlag człowieka trafia od durnych muzyczek i wysłuchiwania tego, że rozmowy są nagrywane a wszystkie linie aktualnie zajęte.Nie w jednym Linku.NA KAŻDEJ FIRMIE LUDZIE WIESZAJĄ PSY-nie wiadomo,słusznie czy nie.Czy są poszkodowanymi czy piszą specjalnie negatywy dla konkurencji.Opinie są jak dupy,każdy ma jakąś.Ja zaryzykuję i podpiszę z Linkiem umowę.

2014-11-26 10:19

marynarz

Wlasnie wypowiedzialem umowe OC z LINK4. Musze sie zgodzic z negatywnymi opiniami o TU. Mialem szkode z AC. Autoryzowany warszat wycnil naprawe na okolo 5 tys zl. Rzeczoznawca L4 wycenil szkode na 1500zl. Na moje prozby o podanie mi miejsca gdzie mozna naprawic za te pieniadze samochod L4 jak mantre powtarzal ze szkoda wyceniana jest wg. jakiejs tam tabelki czy czegos. Tylko ja w tabelce nie naprawie samochodu. Dobry ubezpiecyciel dla bezszkodowych kierowcow....... Infolinia bardzo mila, ale calkowicie nieprzydatna, nic nie wiedzaca i niekompetentna. " Tak oczywiscie ma pan racje, prosze wyslac maila z opisem problemu" - tak jak Pan Ekspert tutaj.- a rzeczoznawca swoje o tabelkach Nigdy wiecej LINK $$$$. Bede odradzal wszystkim znajomym Pozdrawiam wszystkich oszukanych przez LINK4 i tych ktorzy wkrotce beda oszukani

2014-11-20 11:13

Marek0357

Ostrzegam przed Link4.Zawarlem telefonicznie polise OC z ktorej po kilku dniach zrezygnowalem,poniewaz znalazlem korzystniejsza w Axa.Pomimo rezygnacji pobrali sobie kase z moje karty platniczej.Pisze o zwrot ale nikt nie odpowiada.Olewaja klientow.Na pewno nie zgadzajcie sie na platnosc karta,bo zrobia z nia,co im sie spodoba.

2014-11-13 21:22

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Chciałem u nich ubezpieczyc ale jak trzeba odpowiedziec na 100 pytań to dałem sobie spokój,nie polecam

2014-11-11 19:59

skubi

ha ha prosze Was szanowni państwo zostawcie tych łachudrów... to są łachudry oszuści i nic więcej... to są śmiecie którzy nawet się z adwokatami układają strony przeciwnej oby nie wypłacić odszkodowania.... miałem oc i ac opłacone i czar prysł.. wyleczyli mnie na 40 tyś zł. najgorszemu wrogowi powiem żeby trzymać się jak najdalej od tych łachudrów...pierwszą sprawę wygrałem w sądzie a drugą przegrałem... opinja była taka że nie zadziałał współczynnik zewnętrzny.... co to jest... zostawcie tych śmieci chyba że macie za dużo pieniążków... pozdrawiam...

2014-11-06 10:43

Prokurator

Witam szanowną publike powiem w prost nie bójmy sie dawac spraw do sądu gdyz mamy wygrane link 4 to są osoby które w dzieciństwie mieli w szkole problemy dziieci ich biły wyzywały a teraz siedzą na jakimś stanowisku i robią tak jak kiedys lecz dalej się boją tacy ludzie więc sąd i tylko sąd myśle że jak do sądu wpłynia skargi hurtowo sąd inaczej to rozpatrzy pozdrawiam

2014-11-06 10:37

Piotr wroclaw

proponuje zgłosić to do telewizji ale musimy spotkac sie znam redaktora naczelnego pewnej instytucji który może to nagłosnić link4 też mu nie wypłacilo link 4 nadchodzi kres twoich działań co jeszcze słyszałem z nie codziennych zródeł to powstanie firma która zaklada jakis multimilioner zajmujaca sie tego rodzaju firmami tak zwany kruk dla firm jak to bedzie nie wiem mysle ze fajnie brzmi

2014-11-06 10:21

nie bójmy się

Witam bylem poszkodowanym w kolizji drogowej pare miesiecy temu co chwile zwodzona mnie mówiąc że jeszcze badają okoliczności zdarzenia do 2 tygodni zajma stanowisko minely 3 miesiące i nic cisza w eterze kazano mi sprzedac swoje auto gdyz byla to szkoda calkowita sprzedalem klijetowi nagranemu przez link 4 auta nie mam pieniedzy nie mam odszkodowania niemam jakas parodia za auto od klijeta nagranego przez link 4 dostalem 1000zl mniej gdzie sie zdeklarowal zaplacic calosc wszyscy oszukują ten link 4 to tragedia do dzis nic nie dostalem od nich minoł termin ustowodawczy nic nie mam niczego sie nie boja mowiąc przez telefon ze co im zrobi knf nic zebym sobie zglosil i tak nic z tego nie bedzie są bez karni więc prosze KOMISJE NADZORU FINANSOWEGO żeby zajeli sie tym link 4 a was poszkodowanych prosze żebysmy wszyscy razem się zebrali i zglosili to hurtowo do KNFU może w konccu dostaną kare nawet jesli my nie dostaniemy naszych pieniedzy to nie dajmy linkowi 4 zarobic bo za kazde nie wyyplaceniee odmowe odszkodowania kupuja sobie nowe autka i z nas sie smieja że nie znamy się na prawie i tak wykorzystuja to i to POLAK POLAKOWI zlodziejem proszeo jakies kontakty odezwe sie i razem zadziałamy

2014-10-22 22:06

Anita

Link 4 to wyrachowna firma ustawiona na to aby złapać klienta ,a jak się coś dzieje czyli trzeba wypłacić odszkodowanie, to okazuje, że w warunkach ogólnych umowy było napisane że szkoda do 500 zł nie będzie wypłacona , a mnie wycenili szkodę na 520 zł dość że mi nic nie wypłacili to jeszcze straciłam zniżki na samochody osobiste i firmowe .Gdyż uznali to jako szkodę Nigdy więcej link 4 . To nie jest firma ubezpieczeniowa to jest coś

2014-10-22 13:41

gość

Zgadzam się z przedmówcami. Nie miła obsługa. Odsyłają od jednego do drugiego. potencjalnego petenta uważają za idiotę. zwrot ubezpieczenia - ZAPOMNIJ!!!

2014-10-17 15:29

UBEZP

Ludzie nie tracić czasu na telefony z link4 gdy po latach straszą Was windykacją !!!!! Z link 4 rozmawia się tylko przez sąd !!!!! Rozmowa telefoniczna jest NICZYM !!!!

2014-10-08 22:03

M

W sierpniu tego roku zadzwoniłam do Link4 aby sprawdzic cenę ubezpieczenia OC Podałam wszystkie dane i to był błąd :( Cena polisy była bardzo atrakcyjna ale po Przeczytaniu negatywnych opini nie zdecydowałam sie Konsultant powiedział, abym napisała na kartce rezygnacje z zawarcia polisy z własnoręcznym podpisem, zrobic zdjecie i wysłać mailem Tak tez zrobiłam Po kilku dniach przysłali maila ze moja polisa jest gotowa, odpowiedziałam im ze nie decyduje sie na polise OC i jeszcze raz wysłałam im moja pisemna rezygnacje z zawarcia umowy Miesiąc pozniej czyli we wrzesniu 2014 dostałam mail ze dziękują za opłacenie składki w wysokości 0.00zl i ze wyślą certyfikat poczta Natychmiast odpisalam ze nie chce żadnej polisy, ale oczywiscie zero odpowiedzi i przysłali mi Poczta certyfikat OC ubezpoecznie ważne do 15.07.2015r Noz cholera jasna! Skladka zero złotych Dziękują za zaufanie i zawarcie polisy!! I co ja mam teraz zrobic? Boje sie ze za rok mi automatycznie przedłuża i wystawia polise na kilkaset złotych

2014-10-08 21:54

m

Nie polecam! A wręcz stanowczo odradzam!

2014-09-19 12:27

prawnik

Brak nowej polisy po sprzedaży Przepisy ustawy o ubezpieczeniach obowiązkowych w swej pierwotnej postaci przewidywały niemal w każdym przypadku odnawialność ochrony ubezpieczeniowej na okres kolejnych 12 miesięcy, chyba że doszło prawidłowo do jej wypowiedzenia. Ta obliczona na ochronę innych uczestników ruchu, ale też samych ubezpieczających (chroniąc ich prywatne majątki) zasada doznała jednak dość istotnego ograniczenia z uwagi na zbyt częste przypadki podwójnego ubezpieczenia. W świetle aktualnych rozwiązań nie dochodzi do automatycznego odnowienia się na kolejny rok umowy, która "przeszła" na nabywcę pojazdu. W dalszym ciągu obowiązuje jednak zasada przejścia praw i obowiązków z zawartej umowy ubezpieczenia na kolejnego właściciela pojazdu. Może on teraz wypowiedzieć polisę w dowolnym czasie pozostałego mu okresu ubezpieczenia (kiedyś miał na to jedynie 30 dni), choć wcale nie musi tego robić. W przypadku kontynuowania do końca okresu ubezpieczenia przejętej polisy należy się zaopatrzyć w nowe ubezpieczenie najpóźniej w ostatnim dniu okresu upływającej ochrony ubezpieczeniowej.

2014-09-19 12:22

PRAWNIK

UWAGA !!! Podobnie jak na drodze, również w tej materii kierowcy powinni przestrzegać zasady ograniczonego zaufania - dotyczy to zarówno infolinii zakładów ubezpieczeń, jak i porad niektórych agentów ubezpieczeniowych, którzy w przeciwieństwie do brokerów ubezpieczeniowych w zasadzie nie ponoszą żadnej odpowiedzialności wobec klienta.

2014-09-19 12:20

prawnik

Prawidłowe wypowiedzenie UMOWY !!! Klasyczny błąd przy próbie zmiany towarzystwa ubezpieczeń udzielającego ochrony w zakresie obowiązkowego ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej posiadaczy pojazdów mechanicznych to zbyt późne poinformowanie dotychczasowego ubezpieczyciela o braku woli kontynuowania (odnowienia) umowy. Takie oświadczenie należy złożyć nie później niż na 1 dzień przed upływem okresu ubezpieczenia. Jeśli zatem okres ubezpieczenia wskazany na polisie kończy się np. 8 października 2014 r., to wypowiedzenie powinno dotrzeć do ubezpieczyciela lub przynajmniej być nadane listownie w placówce pocztowej operatora wyznaczonego w rozumieniu ustawy Prawo pocztowe w dniu 7 października 2014 r., a nie - jak to niestety często ma miejsce w praktyce - w ostatnim dniu "ważności" polisy, czyli 8 października 2014 r. Chodzi jednak tylko o operatora pocztowego obowiązanego do świadczenia usług powszechnych, czyli Pocztę Polską.

2014-09-19 12:17

prawnik

Z przepisów ustawy o ubezpieczeniach obowiązkowych wynika ogólnikowo, że wypowiedzenie dotychczasowej polisy OC powinno nastąpić na piśmie. Ustawodawca nie przewidział jednak rygoru nieważności na wypadek niezachowania tej formy. Zatem oświadczenie wysłane faksem lub pocztą elektroniczną do zakładu ubezpieczeń należy również uznać za skutecznie złożone, mimo że nie stanowi zwykłej formy pisemnej. Nie można zatem przyjmować, że tego rodzaju niepisane formy wypowiedzenia umowy ubezpieczenia są pozbawione skutków prawnych, co nierzadko sugerują ubezpieczyciele.

2014-09-19 12:05

prawnik

To co tu czytam na forum to katastrofa.!!! Czemu jeszcze ten proceder oszukiwania ludzi trwa? Chronią nas standardy europejskie oraz nowe przepisy o wypowiedzeniu umowy. W razie problemów z LINK 4 kierować sprawy niezwłocznie do sądów.

2014-09-19 12:01

prawnik

Proszę zrobić reportaż o LINK 4 w telewizji publicznej. Wypowiadajcie umowy tylko na PIŚMIE !!! i tylko pocztą polską poleconym!!! Liczy się data stempla pocztowego wg nowej ustawy ! Nie mogą wam nic zrobić!!!! W razie problemów z wypowiedzeniem kierować sprawę odrazu do prokuratury. Nie bawić się w telefony itd.

2014-09-25 20:39

maniuś

w TVN TURBO był program jak pięknie likwiduje szkody LInk4 a tu w całym kraju nagle wszyscy narzekają że to oszuści,naciągacze i w ogóle gó.no. no i to prawda! NIE UBEZPIECZAJCIE NIC W LINK 4 SZKODA ŻYCIA I ZDROWIA

2014-09-17 12:33

Quixotic

bardzo długo czeka się na zwrot niewykorzystanej składki, po 40 dniach od sprzedaży samochodu monitowałem i nie uzyskałem odpowiedzi kiedy dostanę zwrot. Przyjemni tylko do momentu podpisania polisy. Tutaj kontakt bezproblemowy.

2014-09-25 20:36

maniuś

już zdycha ta firemka na szczęście

2014-09-10 20:02

pacio

złodzieje i koniec 16 zł za wypowiedzenie umowy masakra !!!!!!!!!!!!!!!!

2014-08-22 20:32

byłyKlient

Polisa była o 200 zł droższa od polisy w innej ubezpieczalni przy 60% zniżek. Gdy wypowiedziałam umowę, konsultant powiedział że "wypowiedzenie doszło po terminie". Nie ma że po terminie liczy się DATA STEMPLA POCZTOWEGO (wystarczy 1 dzień przed zakończeniem polisy). Najlepiej wysyłać wypowiedzenia poleconym tak aby był dowód wysłania. Naciągacze!!!!

2014-08-24 10:31

Ekspert Link4

Zmiany w wypowiadaniu polis, a więc że liczy się data stepmla pocztowego, wprowadziła dopiero nowelizacja ustawy o ubezpieczeniach obowiązkowych. Wcześniej aby wypowiedzieć ubezpieczenie samochodowe OC, właściciel pojazdu musiał doręczyć wypowiedzenie ubezpieczycielowi nie później niż na 1 dzień przed upływem dwunastomiesięcznego okresu ubezpieczenia. Mówiąc krótko, liczył się moment, gdy ubezpieczyciel otrzymał wypowiedzenie do zapoznania się. Obecnie wystarczy nadać nie później niż na 1 dzień przed upływem okresu 12 miesięcy oświadczenie o rezygnacji z kolejnej umowy listem poleconym w polskiej placówce pocztowej operatora publicznego (ważne: tylko Poczta Polska).

2014-08-21 11:20

Adrian Ł

Witajcie, Też odradzam wszystkim link4 - próbują naciągnąć klientów na wszystko, a potem umywają ręce. Agent, który ze mną zawierał umowę OC+AC przez telefon (pan Kamil Niewęgłowski) wprowadził mnie w błąd, nie informując o amortyzacji części i kilku innych drobiazgach. Wtedy niestety nie miałem takiej wiedzy o ubezpieczeniach aut, co teraz (mądry Polak po szkodzie)... Wszystko wyszło na jaw dopiero, gdy otrzymałem polisę do domu. Okazało się, że dziwnym trafem nagle amortyzacja części jest zniesiona tylko w wypadku kradzieży (a miało jej nie być również w wypadku szkód). Poprosiłem link4 o odsłuchanie rozmów celem sprawdzenia zgodności informacji na polisie. Oczywiście zero odzewu. Po kilku dniach zadzwoniłem, sprawdzili i oczywiście okazało się, że wszystko jest na ich korzyść. Bez namysłu skorzystałem z prawa do odstąpienia od umowy i już od dwóch dni cieszę się UCZCIWĄ (nieco droższą) polisą u innego ubezpieczyciela. Naciągacze z link4 bazują na niewiedzy klientów. ZDECYDOWANIE ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ Z LINK4!

2014-08-20 12:54

poszkodowany

Masakra przeciąganie sprawy ile sie da, za kazdym razem inna odpowiedz nawet eksperta, który obiecuje ze pieniadze są wysłane, a potem okazuje się, że jednak nie. Taka firma powinna mieć zabroniona jakokolwiek działalnośc, bo chcą się dorobić na krzywdzie ludzkiej, a to juz nie jest ok. Wspólczuje ludziom, ktorzy tam pracują i muszą ściemniać innym, bo tak zarabiaja na swój chleb, jednak bezduszność nie granic....

2014-08-19 08:09

Ekspert Link4

Fakt sprzedaży pojazdu po zmianie przepsiów (od dnia 11 lutego 2012 r.) należy zgłosić pisemnie.

2014-08-19 08:09

Adwokat

Polityką link-4 jest bazowanie na odmowach wypłacania świadczeń. Ile osób wystąpi do sądu? o 30 czy 50? więc i tak się opłaca. Ponadto proponują ugody i się z nich wycofują, dają niekompletne dokumenty do sądu na zasadzie co im pasuje, wynajmują detektywów, nie odbierają poczty, albo odbierają i kłamiąże nie maja. Najlepiej oddawać auta odrazu do serwisu autoryzowanego i do naprawy bezgotówkowej i niech dany serwis bije się o kasę z link-4.

2014-08-18 15:46

OSZUKANY

Oświadczam że Firma Link 4 to złodzieje i wg średniowiecznego prawa złodziejom obcinano ręce, Tak tez należy postąpić z każdym agentem Link4. Mimo wielokrotnego zgłaszania sprzedaży auta i licznych telefonów wystawia się kolejna polisę i wyłudza pieniądze. ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE

2014-07-04 21:05

Anna

To jakaś porażka ta firma,wypełniłam sobie orientacyjną ankietę,a oni żądają ode mnie I raty...podają mi numer'' MOJEJ'' polisy i twiewrdzą, że tyle i tyle mam im przesłać...

2014-06-29 21:34

fart

Każda firma directowa to syf dzwonisz nie wiadomo do kogo rozmawiasz z kimś kto nie zna twojej sprawy , chcąc coś załatwić musisz prosić straszyć co i tak na nich nie robi wrażenia twierdzą że trzy dni na oględziny od zgłoszenia czekałem na dodatek 10 dni i jeszcze likwidator dał mi do zrozumienia że zawracam mu d......e bo on opisał cały zakres uszkodzeń to że wartość mojego pojazdu jest zaniżona to już nie jego wina, bo to robił kto inny. I teraz znowu męka trzeba się szarpać kasa nie wypłacona oferenta już wysyłają po mój samochód nikt mnie nie pytał czy chcę czy też nie

2014-06-27 21:22

rozczarowany

wiec i mnie sięgneła wielka ręka oszustów z link 4 . Miesiąc temu piany 19 latek skasował mi samochód przed posesją ale na moje nieszczęście auto uderzyło tez w plot . O ile szkoda na samochodzie została uznana za całkowitą i zostało mi wypłacone odszkodowanie tak szkoda na mieniu to totalna kpina. Pan niezależny rzeczoznawca opisał wszystko dokładnie ze słupek murowany z cegły został oderwany od podłoża oraz ze została uszkodzona furtka i kilka innych elementów. Mineły dwa tygodnie i dotarł kosztorys i kpina totalna . w kosztorysie nie ma mowy o furtce ani o tym że słupek nadaje się do wyburzenia i postawienia na nowo . Mamy tylko wytynkować słupek tynkiem mineralnym a na słupku mamy tynk żywiczny a już o malowaniu nie ma mowy choć część słupka która jest wymalowana bo jest tam tynk mineralny ma pozostać biała. Cały kosztorys opiewa na całe 500 zł. a obecnie kosztorysant z uprawnieniami budowlanymi prace wstępnie wycenił na 4800zł . A a nie odpuszczę choć miało by się to skończyć sądem.

2014-06-27 15:29

Zenek

Mi tam wisi czy oszuści czy też nie! AC+NNW mam w PZU, a OC mam w Link4. Najtańsza składka. Za 2.0 HDi zapłaciłem tylko 343 PLN.

2014-07-14 15:54

Cegliełka

Będzie Ci wisiało, jak sam będziesz miał wypadek i za złamaną nogę nie dostaniesz ani grosza. Wcześniej zaproponują Ci ugodę (podpiszesz bo im uwierzysz) a po 30 dniach ci odmówia kasy. Naturalnie im wierząc nie bedziesz miał żadnych rachunków. A ja jestem w takiej sytuacji, że mlody człowiek któremu wisiało tu się ubezpieczył i nie mam grosza. Złamana noga, która się nie poprawia i zero kasy. Ja już wydałam na opaski, maści, lekarzy ponad 4 tysięce.WW więc może niech Ci wisi coś innego jednak!

2014-08-03 18:47

poszkodowany

nie bedzie Ci wisialo, jak sprawca ubezipieczony w lik4 walnie w Twoje auto, zlamie Ci noge i nie dostaniesz zadnej kasy!!!

2014-08-19 08:11

mnieniewisi

Zenku oczywiscie, że Ci wisi :) Tylko jak sprawca będzie miał ubezpieczenie w linku i odmówią Ci wypłaty odszkodowania mimo złamanej kończyny i będziesz ponosił koszty rehabilitacji (15 tyś. zł) to PRZESTANIE CI WISIEC! p.s. nie pisze się "mi" tylko mnie :)

2014-06-23 22:46

mario

Chciałem przejść do Link4, ale tam drożyzna. Za OC do golfa 1,4 krzyknęli 383zł, a w pośrednictwie broker znalazł mi ubezpieczenie za równe 3 stówki. Ściemniają z tymi dobrymi cenami.