pon-pt godz 9:00-17:00

71 722 80 00

Kontakt
  • Link4
  • AXA Ubezpieczenia
  • Aviva
  • Proama
  • PZU
  • Warta
  • You Can Drive

Pozostałe opinie

2014-09-04 17:52

OLO

CHCIAŁEM DZIS KUPIC U NICH UBEZPIECZENIE FACET DZWONI CO 5MIN ZALEŻY MU ALE NA KONIEC MÓWIE MU ZE MUSZE SIE ZASTANOWIC I WTEDY POKAZAŁ SOJE CHAMSTWO DLATEGO ZGODZE SIE Z POPRZEDNIKAMI

2014-09-04 17:50

OLO

CHCIAŁEM DZIS KUPIC U NICH UBEZPIECZENIE FACET DZWONI CO 5MIN ZALEŻY MU ALE NA KONIEC MÓWIE MU ZE MUSZE SIE ZASTANOWIC I WTEDY POKAZAŁ SOJE CHAMSTWO DLATEGO NIE ZGODZE SIE Z POPRZEDNIKAMI

2014-06-30 18:58

Gaco

Jest to najbardziej oporne towarzystwo ubezpieczeniowe z jakim kolwiek mialem do czynienia. Zakupilem pojazd z polisa OC w AXA direct i wyslalem n a adres mailowy scan umowy kupna wraz z numerem telefonu (wyczytalem na stronie AXA ze tak nalezy zrobic). Oczekiwalem na telefon i nic... Dokladnie miesiac pozniej otrzymalem od nich maila z trescia cyt:" Szanowny Panie, W odpowiedzi na Pana wiadomo¶ć informujemy, że nie odnajdujemy Pana danych w systemie AXA DIRECT. Prosimy o podanie numeru rejestracyjnego pojazdu, b±dĽ też numeru Polisy, którego dotyczy Pana zgłoszenie. W przypadku pytań prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu 22 599 95 22 (opłata jak za poł±czenie lokalne) w godzinach 8.00-20.00 (dni powszednie) oraz 09.00-17.00 (soboty). Z poważaniem, AXA DIRECT. I gdzie to ma sie do tego co jest napisane w FAQ'u??!! Oczekiwalem telefonu od agenta odnosnie przepisania polisy OC na mnie, poniewaz podbno maja gwarancje ceny. Teraz to juz nawet watpie ze takowa istnieje. Skoro brak u nich ludzi kompetentych postanowilem ze podpowiem im te numery polisy i numer rejestracyjny pojazdu, ktory znajdowal sie na umowie kupna, ktora do nich wyslalem.... minely kolejne 4 dni zadnego telefonu. Dzisiaj wszedlem na ich strone i poprosilem o kontakt telefoniczny, podalem laskawie moj numer i caly dzien w oczekiwaniu a telefon nie zadzwonil! Dzwonie juz dzisiaj ja do nich 3 raz! kazda rozmowa po 15 minut i slysze w sluchawce caly czas tylka ta pieprzona muzyke... !!! Skoro maja potencjalnego klienta gleboko w dupie wiec jutro wysylam im wypowiedzenie umowy!!

2014-06-29 23:23

Maro

super tanie ubezpieczenie tylko w AXA ------------POLECAM

2014-02-27 16:28

KK

KATEGORYCZNIE odradzam!! - Banda złodziei i oszustów, których celem jest wyłudzanie składek. Potrafią w trakcie trwania polisy OC podnieść jej koszt na podstawie starej szkody u innego ubezpieczyciela z polisy AC. To jakaś kpina!! Dwie różne polisy nie powinny mieć wpływy na siebie ale jak jedynym celem "ubezpieczyciela - złodzieja" jest okradanie klientów to tak można to interpretować, że mają.

2014-02-27 11:31

leon44

Kto nie potrzebował z nimi kontaktu, to niech się nie wypowiada. Kurrr.. Już tydzień dzwonie, mailuje i gó... Jak by wszystkich wymiotło.

2014-02-27 11:29

stach

Sprzedałem samochód i brak z nimi kontaktu. OOOszuściiiii

2014-02-10 16:44

Młody Kierowca

Witam Serdecznie Państwa Firma AXA oferuje najtańsze w Polsce ubezpieczenie OC i to o to chodzi ale WYMAGA od Państwa bezpiecznej i jak najbardziej bezpiecznej jazdy na świadczonej przez nich polisie. Jeżeli Państwu zależy płacić jak najtaniej prawie połowe taniej niż w innych ubezpieczalniach Proszę korzystać z tego dobrodziejstwa i uważać a na pewno nie będzie problemów. Jakoś Firma AXA jest najpopularniejsza w Polsce z wiadomych przyczyn JEST NAJTAŃSZA różnica w cenach innych ubezpieczycieli jest ogromnie wysoka jak na kieszeń Polaka. Najbardziej korzystna jest dla MŁODYCH kierowców bez ZNIŻEK, naprawdę uwierzcie pare stówek w portfelu i bezpieczna jazda samochodem DA SAME KORZYŚĆI Proszę sobie wyliczyć składkę na stronie AXA skorzystać z ZNIŻKI 4931364 i porównać z innymi firmami ubezpieczeniowymi, mówię wszędzie mogą być problemy nawet z innymi ubezpieczycielami więc każdego kierowcę mogę tylko ŻYCZYĆ: BEZPIECZNEJ JAZDY Pozdrawiam Młody Kierowca

2014-01-20 20:45

bolek

3 rok w axa. OC + opony.. Współpraca ogranicza się do przelewu raz w roku. Nie mogę złego słowa o nich napisać.

2013-06-19 16:14

a

wysyłaj wszytko poczta za potwierdzeniem odbioru. Wtedy nie mogą nie odpisać. Ponadto napisz czym prędzej skargę do rzecznika ubepieczonych i komisji nazdoru finansowego (departmanet ochrony klientów). Skargi koniecznie poczta - za potwierdzeniem odbioru. Powodzenia

2013-04-17 13:22

axa-MASAKRA

Uciekajcie od AXY jak najdalej. Ja podobnie jak "ad" z 12.04.2013 uszkodzilem samochod w poslizgu w dniu 10 marca. AXA nie uporala sie jeszcze z wyceną ( a mamy 17 kwietnia 2013). Dzwonienie i pisanie mail'i nie pomaga. Ponadto cos innego komunikuja przez telefon a w mailach otrzymuje zupelnie inne pokretne odpowiedzi. W Warsztacie samochodowym - gdzie maja wieloletnie doswiadczenia z ubezpieczycielami najgorsza opinie ma AXA!!! Ostrzegano mnie tam, że z AXA sprawa bedzie sie wlekla jak nieszczeście. I sie niestety sprawdza. ODRADZAM SERDECZNIE TEGO UBEZPIECZYCIELA!!!!

2013-04-05 20:33

Oszukany

Złodzieje z AXA zaniżyli wartość odszkodowania o 9 tys, od 2 miesięcy nie wypłacają , nie odpowiadają na maile, w firmie nie ma nigdy osoby odpowiedzialnej, nie ma z kim rozmawiać.

2013-03-25 09:46

robson

to że najszybciej niby da sie dodzwonić to ma być dobra firma??? ha przyjdzie do wypłaty odszkodowania to zobaczycie czy wam udzilą informacji na temat szkody zaniżają kwoty odszkodowania przedłużają wypłaty miesiącami mi trzymali wypłatę 6miesiecy jak napisałem skargę do rzecznika i mój adwokat napisał im pismo to kasa momentalnie sie znalazła a tłumaczyli sie że sprawca i policja papierów nie dosłali bzdura mój prawnik to sprawdził kiedy dostali papiery od sprawcy i policji i sprawa odbyła sie w sądzie gdzie musieli wypłacić odsetki za zwłokę i oczywiście koszta sądowe pokryli oraz kare dostali trzeba tylko chcieć walczyć o swoje a z axą lepiej nie mieć nic do czynienia złodziej i oszuści

2013-02-26 21:56

swaie

Oszuści i manipulatorzy. Tworzą przy każdej nadarzającej się okazji problemy dla klienta konsekwentnie dążąc do nie udzielenia jakiejkolwiek pomocy. Jestem niezadowolony z poziomu jakości usług jakie świadczą. Polecam unikać za wszelką cenę takiego ubezpieczenia bo jest tylko na papierku w praktyce klient pozostaje zdany na siebie. ODRADZAM !!!!!!!!!

2013-01-21 07:01

Skrzydel

Witam, mam takie pytanie moj pierwszy samochod ubezpieczylem w axa zaproponowali mi tania polise za okolo 1300zl a mam 20lat, na kolejny rok przedluzylem i otrzymalem 5 czy 10% znizki, ale w drugim roku polisy mialem mala stluczke (na szkode okolo 30zl) ale stluczka to stluczka 15% w gore wiec mialem do zaplaty 1850zl jednorazowo, jednak ze ubezpieczenie konczylo sie w grudniu to nie bardzo mialem jak zaplacic bo swieta zapasem wiec wstrzymalem sie do stycznia,a w styczniu przyslali mi ze do zaplaty jest 6100zl, po konsultacji telefonicznej pani z firmy AXA przegladajac ta polise nie byla w stanie mi odpowiedziec dlaczego mam taka kwote zaplacic, co moge z tym zrobic i o co z tym chodzi ? mial ktos taka sytuacje ?

2013-01-16 13:47

axa oszusci

Axa jako TU to jakaś pomyłka. Taka firma nie powinna istnieć. Czekam ponad 2 miesiące na odszkodowanie. W ciągu 30 dni powinienem dostać decyzję a nic nie dostałem. Od kilku dni próbuje się dodzwonić do nich bez żadnego skutku i sądzę że specjalnie nikt nie odbiera.

2013-01-15 21:08

zdzislaw

milo zawierac umowe.kontakt telefoniczny szybki wielokrotny kulturalny,natomiast w przypadku szkody zgloszonej z ac zaczyna sie horror,brak kontaktu,brak kompetencji,wielokrotne wprowadzanie w blad co do terminu realizacji szkody,obnizanie wartosci pojazdu jednzm slowem wielkie oszustwo.axa mozna polecac tylko osobom ktorych pragniemy ukarac lub im dokuczyc

2012-12-16 21:01

uwaga-na-AXA

Podczas wykupu polisy (zawierania umowy) na infolinii określili wartość pojazdu na 50tyś. Po ubezpieczeniu pojazdu poprosiłem o pisemne potwierdzenie i dostałem odpowiedź, że ich zdaniem wartość samochodu to 40 tyś. Następnego dnia zadzwoniłem na infolinię udając, że chcę ubezpieczyć samochód, gdzie znowu powiedziano, że jest ich zdaniem wart 50 tyś. Chyba lubią kantować klientów!

2012-12-15 18:01

kp

Dlaczego nie dbacie o stałych klientów? Przy zakupie polisy przez internet jest zniżka 20%,a przy przedłużeniu na następny rok już jej nie ma.Więcej nie przedłużam i mam ich w d...e.

2012-11-12 12:07

Tata

Wyganiaj przedstawicieli tej firmy. Może unikniesz kłopotów i straty pieniędzy.

2012-11-12 12:04

Tata

Niech Was Ręka Boska broni przed jakąkolwiek współpracą z tą firmą. Uwierzcie, że wiem co mówię.

2012-11-10 05:14

coc7

LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE AXA TO NAJGORSZA FIRMA UBEZPIECZENIOWA AC OC. TRZY DNI TEMU W TVN TURBO MIELISMY PRZYKŁAD BRAKU KOMPETENCJI PODCZAS SZKODY JAKA PRZEDSTAWIŁA TELEWIZJA TVN TURBO .AXA -- WYPIOŁ SIĘ NA LUDZI W TYM ZDARZENIU . NIE POLECAM TEJ FIRMY.

2012-10-29 23:31

eri

Widac ze tych co sie nacieli tak jak ja jest wiecej !!!!!!! Nigdy wiecej takich firm zarzadali dopłaty do ubezpieczenia OC !!!!!!! Teraz jest to najdrozsza oferta na rynku !!!!!! Upieraja sie jak osły przy swoim no i oczywiscie windykacja uruchomiona !!!!! Szlag mnie trafia mogłam kontynuowac w Alianz :-((( Jaka jestem na siebie wsciekła !!!! Nigdy wiecej takiej firmy na oczy nie chce widziec jak slysze reklame w telewizji to kapec sam mi z nogi spada i chce leciec na kineskop !!!!! Ludzie chciałam zalatwic sprawe przez internet tak jak czynie wszystkie inne czynnosci ale z ta firma to porazka !!!!!!!! Wspolczuje wszystkim tak oszukanym jak ja bo poczytalam i wiem ze jest nas spora rzesza !!!!! Pozdrawiam naiwnych szukajacych pozornie taniej oferty ale to tylko do czasu !

2012-10-29 22:54

DRIM

Ja mam z ta firma problem a przyznam ze pierwszy raz skorzystałem z takiej smiesznej firmy no i .... bardzo sobie w brode pluje za tą decyzję. Po miesiacu od zawarcia polisy zostalem pisemnie wezwany do dopłaty 200 zł !!!!!!!!!!! Złozyłem reklamacje za niezasadne wezwanie mnie do dopłaty na ktore nie otrzymałem zadnej odpowiedzi !!!! Dzwoniac na infolinie przez ktora tylko jest mozliwy kontakt z tymi naciagaczami i chcac odsłuchac moje nagrania wczesniejszych rozmow kazano mi przyjechac do Warszawy osobiscie ! Na odstapienie od umowy takze sie nie zgodzono ! Sprawe skierowałem do Rzecznika Ubezpieczonych o czym Axa została powiadomiona zgłosili sprawe do windykacji pomimo iz proces reklamacyjny od tej decyzji trwał ! Rzecznik przyznał mi racje iz jest to działanie bezzasadne tej firmy nadal mam windykatorow na glowie !!!!! Nie polecam tej firmy nic nie mozna załatwic nawet wtedy kiedy jestescie na prawie ! Uciekajcie gdzie sie da byle najdalej od nich . PEŁNA IGNORANCJA ZAROWNO KLIENTA JAK I OBOWIAZUJACEGO PRAWA !!!!!!!

2012-10-26 18:40

ffunduszz@wp.pl

mam do sprzedania na zasadzie cesji plan inwestycyjny multi w axa ze składką dla idea banku plan 10 lat opłacone 1/10 saldo polisy 3600 zł składka 300 m-c portfel składa się z funduszy obligacji 8,5% zysku w rok

2012-10-26 11:58

Zły !

Niestety muszę zgodzić się z negatywnymi opiniami. Mam podobny problem. Szkoda powstała na początku kwietnia - dziś mamy 26 październik i nadal sprawa w kropce mimo potwierdzenia że wszystkie dokumenty potrzebne dawno zostały dosłane. Na infolinii panowie nie potrafią odpowiedzieć dlaczego sprawa nie jest nadal zakończona -cyrk. Nie wiem gdzie teraz mam się kontaktować....jakieś pomysły? Po zakończeniu okresu ubezp. zmieniam ubezpieczalnie - może być droższa -byle normalniejsza.

2012-10-17 13:29

Łukasz

Witam!!! miałem szkodę 29.06.2012 r dzisiaj jest 17.10.2012r a ja dalej nie otrzymałem odszkodowania. dodzwonić się do likwidatora szkód graniczy z cudem. Porażka. minęły już ponad 3 miesiące. Nie dostałem ani odszkodowania ani nawet żadnej wiadomości! Moim zdaniem są to oszuści!!!

2012-10-25 16:13

yoyo

Do likwidatora w żadnym TU się nie dodzwonisz :)

2012-10-16 19:52

max

Firma niepowazna. Certyfikat ubezpieczenia podobno wyslala listem zwyklym. Czekam juz ponad dwa tygodnie.List do mnie nie dotarl. Watpie czy wyslali.

2012-10-17 22:15

Ank

A co z tym certyfikatem chcesz robić? Wejdź na stronę i sobie pobierz chociaż to do niczego nie potrzebne. Wystarczy wydrukować papiery i można z tym jeździć.

2012-10-25 16:12

yoyo

To zadzwoń i poproś o ponowne wysłanie :)

2012-10-15 13:44

Zły

Axa to uszuści. Przez tel proponują atrakcyjną cenę a po 2 miesiącach wysyłają dopłate i strzaszą windykacją!! Nigdy nie ubezpieczajcie się tam. W wielu firmach miałem ubezpieczenie i nigdzie nie miałem problemów!! Przestrzegam!!!!!

2012-10-17 22:13

Trok

ha ha, nakłamałeś podczas wyliczania składki to Ci wysłali dopłatę. A do tego nie kumasz bazy, że teraz wszyscy ubezpieczyciele będą to robić, bo UFG udostępnił bazę od 1 września. Tylko dlatego już wcześniej nie dostałeś dopłaty!

2012-10-25 16:11

yoyo

A może coś skłamałeś przy wyliczaniu składki skoro chcą dopłaty? :)

2012-10-04 13:42

prawnik

Dzisiaj otrzymałem polisę OC w AXA w formie elektronicznej. Należy ją wydrukować i wozić ze sobą do czasu otrzymania polisy listem. Polisa w formie elektronicznej zajmuje... 6 stron A4 (pdf). Jak zadzwoniłem na infolinię i zapytałem czy mam wozić ze sobą 6 stron A4 do czasu otrzymania polisy "papierowej" to pani odpowiedziała mi: "dla mnie może nic pan ze sobą nie wozić". Żenujące. Dla mnie ostatnie doświadczenie z tą firmą.

2012-10-06 14:17

xyz

polisa a wniosek do polisy to różnica panie prawnik. Przeczytaj pan ze zrozumieniem co powinieneś soobie wydrukować zamiast mieć pretensje nie wiadomo o co. 6 stron? straszne prawda/ tyle miejsca w samochodzie zajmuje nie?

2012-10-24 21:41

byly klient

Ja dostałem mailem "potwierdzenie zawarcia umowy ubezpieczenia" - dwie strony A4, które wydrukowałem dwustronnie i bez problemu zmieściły się w schowku w samochodzie.

2012-10-02 02:53

maly

axa to amber gold

2012-07-16 18:31

ubezpieczona

AXA TO OSZUŚCI MAM PO TRZECH DNIACH JUŻ DOSYĆ CZAS IŚĆ DO SĄDU BO TO CO KRĘTACZE WYPRAWIAJĄ TO ŻENADA .DZIADY NIC DODAĆ NIC UJĄĆ .POZRAWIAM WSZYSTKICH UBEZPIECZAJĄCYCH AUTA

2012-07-05 20:26

robert

dziady ignoracja totalna czekam ponad miesiąc na wycenę i nic na e-maile nie odpisują jak sie już dodzwoni to nic nie wiedzą najgorsza ubezpieczalnai rezygnuje z ich ubezpieczenia i odradzam wszystkim.zakładam im sprawe

2012-05-29 14:45

Kierowca

Mam ubezpieczenie w AXa i szczerze ODRADZAM WSZYSTKIM!Jedna banda oszustów, problemy zaczynają się jak dojdzie do szkody.Płaciłam składke AC i OC i jak włamali mi sie do samochodu to okazało się, że ubezpieczyciel tak się zabiezpieczył z umową, że nie wypłacili mi niczego i sama musiałam ponieść koszty naprawy.Pytanie brzmi po co się ubezpieczam skoro i tak sama ponoszę koszty szkody z nie mojej winy???JESZCZE RAZ ODRADZAM!

2012-10-25 16:09

yoyo

przed zawarciem ubezpieczenia zapoznaj się z ogólnymi warunkami ubezpieczenia, wtedy będziesz wiedzieć za co przyjmują odpowiedzialność a za co nie :)

2012-04-24 09:34

kasik

Firma axa to firma niedostępna dla zwykłego użytkownika. Od kilku dni nie można się do nich dodzwonić. Informacje zwrotne w odległym terminie niż obiecują,,,,,,, kiepska kompetencja......

2012-04-18 13:22

Syś

Żal mi się was robi jak czytam te komentarze- przeczytaj umowę człowieku zanim coś podpiszesz. A jak Zakład Ubezpieczeń spóźnia się z wypłatą to lepiej dla Ciebie- możesz wyrwać więcej pieniędzy.

2013-06-11 13:18

do Syś

Tak a jak prowadzisz warsztat i nie masz wypłaty to możesz kogoś np zwolnić albo nie zapłacić Sysiu!

2012-04-03 19:37

klient

AXA to tylko ładnie brzmi mi szkodę likwidują 3 tydzień jak uda mi się dodzwonić to panie na infolinii mówią, że już to robią i wysyłają i nic się nie dzieje a ja nadal mam uszkodzone auto a obsługa to po raszka. Jutro jak tam za skończy, bo jak człowiek jest kulturalny to nic nie załatwi widzę że w Polsce się nic nie zmienia w urzędach trzeba chamstwem wszystko załatwiać i tu widzę też AXA dziadostwo

2012-03-22 09:29

Klient

AXA to dziady. Nic u nich nie załatwisz . Zwłaszcza szkody. Telefon - możesz sobie dzwonić do usranej śmierci i tak nikt go nie odbiera. Ignoranci i oszuści. Tylko u nich tak traktują klienta.

2012-02-28 09:57

lena

do tej pory byliśmy zadowoleni, tylko przy sprzedaży auta i ubezpieczeniu drugiego zrobiły się problemy. na prośbę aby nie wysyłali pieniędzy za niewykorzystane ubezpieczenie i doliczenie do drugiego ubezpieczenia (a taką możliwość przedstawili) po tygodniu od ubezpieczenia drugiego dzwonią że za mało dostali pieniędzy ponieważ niewykorzystane pieniądze za stare auto wysłali przekazem. I niestety muszę się zgodzić ludzie tam pracujący nie mają pojęcia o tym co robią i mówią. pomijam fakt że jeździłam autem które przez ich niekompetencje nie jest ubezpieczone. myślę, że to ostatni rok kiedy mam u nich ubezpieczone auto. po prostu czuję się oszukana...

2012-02-23 18:33

amza

Oszuści złodzieje nie polecam nikomu zwracajcie uwagę na konsultantów nie informują wszystkiego co do umowy po trzech miesiącach przysyłają podwyzszone oc o 200% jak człowiek im sie z sprzeciwi to oddawają sprawe do windykacji osztrzegam wszystkich którzy chcą u nich kupić polisę nie polecam .

2012-10-17 22:17

Alek

Boże ludzie, ale jesteście bałwanami. Nakłamałeś/nakłamałaś podczas wyliczania składki zatajając szkody, a teraz się dziwisz. Zdziwisz się w kolejnym roku, gdy kolejny ubezpieczyciel zrobi to samo! UFG udostępniło swoją bazę danych i teraz wyłapują oszustów.

2012-02-09 14:52

Mateusz

oszuści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIELKI NEGATYW

2012-02-08 17:42

andrzej

totalna lipa ta firma - likwidacija szkody trwa bardzo długo kosztorys wogóle nie zadawalający podejście do poszkodowanego lekceważące . szczerze odradzam bo mogą być problemy

2012-01-30 20:04

poszkodowany

Firma axa-żal i jakaś bzdura.Kontakt w sprawie likwidacji szkody z ich strony-BEZNADZIEJNY, w ogolę nie idzie się z nimi skontaktować, wciśnij 1 potem 2 i komunikat''wszyscy ...są zajęci ! od momentu zgłoszenia szkody: rzeczoznawca był po 2 dniach (ok), następne oględziny (czekałem 2 tyg )-od momenty tych oględzin mija dziś 20dni i nadal nie znam wyceny szkody a Pani ,z która udało mi się skontaktować po wysłaniu prośby o kontakt powiedziała: wszystkie dokumenty są, 30dni mija 28 a ,że to wekeend to proszę czekać na wycenę do poniedziałku.(kolejna zwłoka 3dni). Oczywiście standard firmy ''axa'' zero kontaktu telefonicznego ani e-mail.

2012-01-27 15:28

anna

Czekam już 3 tygodnie na kosztorys i nic. To jakaś lipa .Nie życzę nikomu stłuczki z klientem AXA !!!!!!!!!!!!!

2012-01-19 21:47

TOMMY

ZA POMALOWANIE 10 ELEMENTÓW (PLUS DWA ELEMENTY DO SPOLEROWANIA) AUTA WARTEGO 22000 DOSTAŁEM 2600,- PROSIŁEM, ŻEBY PODALI MI JAKIKOLWIEK ADRES W KRAJU, GDZIE BEDE MÓGŁ NAPRAWIĆ AUTO ZA TĄ KASĘ - NIE ODPOWIEDZIELI NIC. OSZUŚCI!!!!!

2012-01-19 21:41

TOMMY

AXA - ZERO SZACUNKU DLA KLIENTA, DZWONIĘ PRZEZ TYDZIEŃ CODZIENNIE I KAŻDY KONSULTANT MÓWI CO INNEGO - NIE MOGĘ NAPISAĆ, ŻE TEN PERSONEL NIE JEST DOSZKOLONY BO ON NIE WIE PO PROSTU NIC, ZOSTAWIANE INFORMACJE Z PROŚBA O KONTAKT - OLEWANE. POLECAM TYLKO WROGOM :)

2011-11-05 11:51

Oszukana

TA FIRMA TO BANDA OSZUSTÓW i wyłudzaczy. trzymajcie się z dala chyba ze lubicie być oszukiwani. UKRADLI mi 1tyś zł. Jak dla mnie ta firma powinni zająć się odpowiednie urzędy. Oszukują klientów a ich oferta wcale nie jest atrakcyjna. robią co chcą i kiedy chcą. Do tego straszą swoich klientów

2011-09-17 20:46

ghost

NOWY NR POLISY numer polecajacego 6942874

2011-09-08 13:57

dakard

Jestem również ofiarą AXA... Miałem szkodę w Chorwacji naprawa auta trwała tydzień. Musiałem wykonać chyba z 50 telefonów do AXA żeby jak należy zorganizowali hotel i sam. zastępczy. Każdego dnia rano nie wiedziałem czy będę jeszcze miał hotel i samochód czy może już nie. Koszmar!!!!! Teraz od 25 lipca mam zgłoszoną szkodę z AC zero odzewu z ich strony. Maskara!!!! Jeśli AXA to tylko OC i to tylko pod warunkiem że chcemy zrobić dodatkową krzywdę drugiej stronie w razie kolizji!

2011-08-20 14:23

Naiwny

Witam. Tak w skrócie....Mam pełny pakiecik na autko w tej" firmie" Samochód ubezpieczyli na 24500 zł. Mój samochodzik miał przygodę i zaczęły się schody...........Chcą mi wypłacić 2700zł za polakierowanie 10 elementów auta. Panowie z warsztatów umierają ze śmiechu gdy widzą tą wycenę , bo według ich , koszt naprawy to 4-5 tyś.Kwota wypłaty jest bezsporna i jak mnie powiadomiono mogę się odwołać. Pan konsultant dodał że AXA płaci najniższe stawki przy wypłacie odszkodowań. A kwotę 2700zł otrzymam, gdy przed stawie zaświadczenia z firm ubezpieczeniowych z którymi zawierałam umowę w ciągu ostatnich 5 lat, że nie miałam kolizji ze swojej winy.Szkoda że nie informują o swoich NAJNIŻSZYCH wypłacanych stawkach przy zawieraniu umowy.Jak słyszę reklamę tej firmy że AXA to więcej niż standard, to słabo się robi!!!!!!!Powinni dodać, jesteśmy mili do puki nie masz szkody. Ta pseudo firma to jakieś NIEPOROZUMIENIE!!!!!!!!!!!!