pon-pt godz 9:00-17:00

71 722 80 00

Kontakt
  • Link4
  • AXA Ubezpieczenia
  • Aviva
  • Liberty Ubezpieczenia
  • Proama
  • PZU
  • Warta

Pozostałe opinie

2009-09-14 22:44

Tragedia!!!!!Tego typu firmy ja hestia czy MTU już dawno powinny przestac istniec. To co tam się wyrabia przerasta wszelkie ludzkie wyobrażenia!!!!! Moja sprawa dotycząca wypłaty za kradzież auta trwała rok i nic!!!! Pewnie skończy się w sądzie bo podstawy odmowy wypłaty są niezgodne z prawem. Hestia nie ma nic wspólnego z MTU! To MTU podpięło się pod grupę Ergo i jest jak bękart Hestii, psując jej nie tylko opinię, ale i przekreślając zdobycie wielu klientów. Od MTU radzę trzymać się z daleka, bo to bagno nie firma, ale z Hestii jestem bardzo zadowolona.

2009-10-04 18:49

Mam w hesti ubezpieczenie 2 lata i mam zamiar przedłużyć na kolejny rok. Jak dla mnie mają atrakcyjne ceny jeśli chodzi o kwotę ubezp. Poza tym nie ma idealnego ubezpieczyciela, zawsze znajdą sie jacyś ludzie co będą narzekać na jednego czy drugiego. Miałem szkodę na AC i nie było żadnych problemów z wypłaceniem odszkodowania. Wszystko otrzymałem w ciągu 30 dni, czyli tylu ile przewiduje procedura. NA razie złych doświadczeń nie miałem z Hestią.

2009-10-13 16:06

jebane skurwysyny!!! zabić takich chujów to mało. Trzeba jeszcze tych gnojów męczyć przed ty jak zdechną!!! niezadowolony PAN KLIENT

2009-10-26 20:51

Polecam tego ubezpieczyciela miałam likwidację szkody z AC i od złożenia do wypłaty pieniędzy - trwało to wszystko tylko 3 dni.

2009-11-03 15:23

Polecam tego ubezpieczyciela miałam likwidację szkody z AC i od złożenia do wypłaty pieniędzy - trwało to wszystko tylko 3 dni. a w tedy zadzwonił budzik i musiałem wyjść do pracy ;) pozdrawiam

2009-11-08 09:12

CIEKAWE CZY POWYŻSZE OPINIE SĄ AUTENTYCZNE ??? CZY NIE MAJĄ OKREŚLONEGO CELU? MIAŁEM KOLIZJĘ SAM / MOSTEK-POŚLIZG /, BEZ DANYCH INNEGO UCZESTNIKA RUCHU, BRAK POLICJI NA MIEJSCU - OGUMIENIE NIE BOGATE NA ZDJĘCIACH I OTZRYMAŁEM PIENIĄDZE NA KONTO W CIĄGU 30 DNI. POLECAM !

2009-11-15 16:45

Na moje nieszczęście miałam kiosk i ubezpieczyłam go w Hestii... Okradli mnie, szkodę wyceniłam po inwentaryzacji na 4 500 z groszami. Jak myślicie??? Odszkodowania po kradzieży nie dostałam, bo "ponoć" nie spełniłam warunków ubezpieczenia. Jak zapytałam dlaczego mnie ubezpieczyli, to oczywiście na odpowiedz czekam od kwietnia do dzisiaj. Druga sprawa: Zlikwidowałam działalność gospodarczą i poinformowałam Hestię o tym fakcie 24-08-2009. Dzwoniłam na cud infolinię... Pan obiecywał, ze wszystko jest jest załatwione... EFEKT??? Na pieniądze czekam do dzisiaj.. Reasumując: jak macie za dużo kasy i chcecie ją komuś dać to zróbcie przelew na organizację charytatywną ale ubezpieczenia w tej złodziejskiej firmie lepiej nie robić.

2009-12-10 19:34

Za śmierć ojca (wypadek samochodowy) ubezpieczonego w hestii dostałem 2500zł!!!!!Odradzam !!!!!!

2012-10-29 17:50

Gargamel50

Z jakiej polisy tyle dostałeś/dostałaś? Z OC pojazdu, czy z NNW kierowcy i pasażerów. Na jaka sumę był ubezpieczony?

2010-02-03 18:20

STANOWCZO odradzam usługi HESTI wypowiedziałam EH umowę ubezpieczenia OC i AC miałam płacone nadal!!!2007 rok Posłali mi potwierdzenie pisemne przyjęcia tego wypowiedzenia po trzech latach oddali mnie do sądu grockiego domagając sie składki i odsetek za 3lata i koszty sądowe wczesniej ich radca prawny został z mojej strony poinformowany że z mojej strony wszystko poczyniłam OK ale mimo to oddał mnie do sądu.Po wysłuchaniu moich wyjaśnień w sądzie ustalono termin drugiej rozprawy i naraz jak ręką odjął RADCA PRAWNY wycofał pozew nie wyjaśniając przyczyny i nie stać ERGO HESTIĘ na PRZEPROSINY STANOWCZO TĄ BANDĘ ODRADZAM

2010-02-28 19:41

Takich firm na naszym rynku być nie powinno , to przykład jak brać i nie dawać . Hestia powinna mieć takie logo " zapłać a zobaczysz jakie będą jaja" albo "zapraszamy do ciuciubabki" albo "przyjdż ubezpieczycielu bo w h..... zrobiliśmy już wielu nasz kochany przyjacielu"

2010-03-19 12:29

Za śmierć ojca (wypadek samochodowy) ubezpieczonego w hestii dostałem 2500zł!!!!!Odradzam !!!!!! A na jaką kwotę go ubezpieczyłeś(aś

2010-09-28 17:49

perperkoz

macie racje :) na forum każdego TU są zażalenia bo ludzie zadowoleni nie szukają ujścia swoich emocji w internecie , w wielu waszych przypadkach moze być to poprostu ludzki błąd nie twierdze ze waszy ale porpstu czyjś błąd a one są wszędzie, Ubezpieczcie sie w LInku to przynajmniej za taką cene nie beziecie mieli prawa nażekać bo beziecie sami sobie winni :) a znajdźcie lepszego agenta co nie tylko bierzes kładke lecz dorzuci do pieca gdy trzeba :)

2011-01-05 23:19

mlobejko

Firma nie wypłąca mi przyznanego odszkodowania od 1,5 miesiąca. Chodzi o szkodę majątkową. Mimo licznych telefonów wciąż słyszę to samo, że całą winę za zaistniałą sytuacją ponosi ich pracownik, który nie wykonał polecenia przelewu a jego kierownik nie ma możliwości wpłynięcia na swego pracownika. Chodzi o małą kwotę. Dla mnie oznacza to brak szacunku dla klienta i zwykłe oszustwo. dodam, że na adres skargi@ergohestia.pl pisałam wielokrotnie, jak dotąd bez żadnego odzewu!!!

2011-02-19 12:12

OSZUKANY PRZEZ HESTIĘ

HESTIA TO NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ KIEDYKOLWIEK SIĘ SPOTKAŁEM. Moja szkode z AC likwidowano 6 miesięcy. totalna olewka, zero korespondencji a na koniec odmowa. Powtarzam po 6 miesiącach. JEŚLI DBACIE O SWOJE ZDROWIE LUB MACIE SŁABE SERCE TO OMIJAJCIE TĘ HESTIE Z DALEKA. mam nadzieję że uratowałem choć jedną osobę przed popełnieniem błędu.

2011-05-25 23:59

kostek

UWAGA NA TYCH ZŁODZIEI, TO FIRMA KRZAK ŻERUJE NA NAIWNYCH KLIENTACH !!! Może składka Wam wyjść czasem taniej, ale to podpucha, w zamian nie dostaniecie nic !!!! Mam OC + AC + HCA (wersja Premium), miałem zderzenie z sarną na autostradzie w nocy. Rezultat jest DRASTYCZNY, wycena naprawy serwisowej zawyżona, ale tylko po to by osiągnąć szkodę całkowitą, a wtedy to już horror.... Sami wyceniają naprawę na 12 500, ale z drugiej strony uznają że nawet zepsuty samochód jest wart 11 500, pomimo iż wyceniają go na 14 500 przed szkodą (jest jeszcze lepiej bo na umowie miałem 15 600 dwa tygodnie wcześniej), to jest poprostu ŻENADA, śmieją mi się w twarz!!!! Odejmują wartość po wypadku (11 500) od wartości przed (14 500) i zostaje Ci 3000 zł odszkodowania !!!! Można nimi sobie tyłek podetrzeć, bo nawet znajomy mechanik nie chce tego zrobić poniźej 8000!!! A dwa tygodnie przedłużyłem z nimi umowę za niewielkie 1500 zł !!!. UWAŻAJCIE NA MANIPULANTÓW i ZŁODZIEI, mają obecnie chyba najwięcej spraw w UOKK, a sporo ich zapisów z OWU znajduję się w Rejestrze Klauzul Zabronionych.

2011-06-04 14:26

rozczarowana

ŻAL, nie przyjęli mi szkody chociaż ją całkowicie udokumentowałam. no po prostu ręce opadają. będę się z chujami użerać teraz NIE POLECAM na przyszłość

2011-07-05 15:33

Jan

od pół roku bezskutecznie próbuję uzyskać pieniądze z należnego odszkodowania. Przesłałem na własny koszt wszystkie dokumenty, dzwoniłem do Hestii milion razy i za każdym razem byłem odsyłany z kwitkiem – albo rozłączenie telefonu, albo brak kontaktu z osobą odpowiedzialną za likwidację szkody. Totalne lekceważenie klienta. Nie polecam tej firmy.

2011-12-20 16:53

ryś

witam,mogę panu pomóc w odzyskaniu odszkodowania,znam dobrą firmę,mój num tel 667254240,pozdrawiam

2011-07-11 12:23

Darek

Moja opinia o Hestii jest bardzo pozytywna. Miałam szkodę, zgłosiłam ją na infolinię i na drugi dzień przyjechał rzeczoznawca, zrobił kosztorys i wysłał mi go na maila. Bałam się że odszkodowanie może być za niskie i będę musiała dopłacać żeby naprawić samochód, ale wyszłam ze wszystkim na czysto. Czas wypłaty odszkodowania to, w moim przypadku, tydzień. Jestem bardzo zadowolona.

2012-09-21 18:26

ANNA G.

Darek, a Tobie coś odcięli, że piszesz jak panienka????

2011-07-29 18:22

OSZUKANY

ODRADZAM WSZYSTKIM ZAWIERANIA UMÓW Z TYM UBEZPIECZYCIELEM BO ONI TYLKO OSZUKUJĄ I OKRADAJĄ LUDZI I NIC POZA TYM INNEGO NIE POTRAFIĄ!!!NIE DAJCIE SIĘ NABIĆ W BUTELKĘ PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH!

2012-02-15 08:01

Klient Mariusz

Jestem klientem od trzech lat w Ergo Hestii mam ubezpieczenie H1 więc AC nie wykupuje. Musze pochwalić jednak współprace z Agencją od kiedy pojawili się w mojej okolicy korzystam tylko z ich usług. Obym nie musiał skorzystać z ubezpieczenia i zrazić się do Hestii czytając te opinie. Pozdrawiam sympatyczne Panie z Biura w Jedlinie Zdrój.

2012-10-27 22:16

Moherowy Kapelusz

Co ma wspólnego pakiet H1 z tym, że nie wykupujesz AC?