pon-pt godz 9:00-17:00

71 722 80 00

Kontakt
  • Link4
  • AXA Ubezpieczenia
  • Aviva
  • Liberty Ubezpieczenia
  • Proama
  • PZU
  • Warta

Pozostałe opinie

2009-02-05 23:53

3 tyg czekalem od kolizji do wyplaty kasy z oc sprawcy w warcie naprawde pelna uczciwosc i jasna procedura szacunek wam

2009-02-06 13:16

Jednak to agent Warty.

2009-03-06 23:55

ja w Warcie mam ubezpieczone wszystko i życie i majątek i korzystalem już z odszkodowań i jestem bardzo zadowolony

2009-03-08 18:14

AC, miesiąć od szkody - piewsza kalkulacja. Brak kontaktu telefonicznego i meilowego z wartą (tylko infolinia, która nic nie zalatwi). Na samochód dwuletni, wyliczyli 25% amortyzacji na części. Obecnie czekam ponownie na ponowne oględziny (prawdopodobnie jeszcze miesiąc i będę miał naprawiony samochód). Kilka lat miałem ubezpieczenie w Warcie. Po ostanich przygodach z odszkodowaniem, rezygnuję z ich uslug. Warszawa

2009-03-09 15:07

jestem ubezpieczony na życie w Warcie miałem wypadek w pracy ,zwichnięcie rzepki.Przeszedłem operację ,rehabilitację ,po 4 miesiącach wróciłem do pracy i co sie okazało nie dostane odszkodowania bo Warta zaliczyła mi to jako chorobę a nie wypadek

2009-08-24 15:47

Polecam Wrtę wszystkim pasjonatom walenia głową w mur, rzucania grochem o ścianę, testującym środki uspokajające, pasjonatom pisania e-maili (nie ma innego sposobu skontaktowania się z likwidatorem szkody), na odpowiedź nie ma co liczyć, więc polecam również tym, którzy lubią odpowiadać sobie samym, mającym cierpliwość i czas na telefony do tzw. alarmowej infolinii, gdzie zostaną w uprzejmy sposób poinformowani, że pod tym numerem niczego się nie dowiesz a telefonu do likwidatora nie możemy Ci przekazać. Jeśli ktoś nie zna, lub zapewni, że nigdy nie użyje słowa "przepraszam", może wysyłać CV do Warty, myślę, że jest to jeden z kluczy weryfikacji kandydatów. Jeśli chcecie usłyszeć, że nie spotkacie się w waszej sprawie z żywym człowiekiem, jak wspomniałem , obowiązuje zasada jak nie masz Internetu, dla nas nie istniejesz, przecież powszechnie wiadomo, że jest to jedyna forma komunikacji w szczególności dla osób starszych, ale przyznaję, że jest to sposób na „unowocześnienie” społeczeństwa, szczególnie tej mało reformowalnej jego starszej części. Jeśli lubicie pisać skargi „na wilka do wilka” - świetnie, możecie poćwiczyć tę grę, wynik „trudny” do przewidzenia. Jednakże muszę przyznać, że wykupienie ubezpieczenia komunikacyjnego w Warcie może być świetnym środkiem prewencyjnym, strach przed waszymi „opiekunami” z Warty powinien spowodować, że będziecie bardzo ostrożnymi użytkownikami naszych dróg, może w takim razie, Wartą naprawdę powinna zainteresować się np. policja.

2009-09-06 12:11

Warta nie wypłaciła mi odszkodowania za skradziony samochd... 30000pln... czy są jakies pytania? Dlaczego? bo wartość na umowie kupna sprzedazy byla zaniżona...samochód ubezpieczny wg księgi z wartościami aut z danego roku... skladka zaplacona od suy pojazdu wg księgi. Nie polecam... Warty. PZU jesli chodzi o płatność jest super... narazie korzystałem jeszcze z LINK 4 bo tani i AXA bo tani. Niestety nie wypowiem się na ich temat bo na szczescie nie mialem szkód.

2009-10-14 18:53

a ja czekałem na decyzje od warty za szkode nie z mojej winy 40 dni i nie jestem zadowolony z tej firmy.

2009-10-19 12:13

WARTA - TO JEST TRAGEDJA

2009-11-17 20:15

Mi Warta odmówiła odszkodowania z tytułu martwo urodzonego dziecka, ponieważ stwierdzono że nie udowodniłam który to był tydzień ciąży przy czym muszę zaznaczyć że posiadam akt urodzenia dziecka z adnotacją że urodziło sie martwe. Ktoś poprostu podważa dokumenty Urządu Stanu Cywilnego. Bo jeśli akt urodzenia jest pełnoprawnym dokumentem ścisłego zarachowania to jaki inny dokument może być wymagany przez Wartę??? Poprostu katastrofa!!!!

2011-03-18 07:29

witek

Nie wypłacono mi odszkodowania ponieważ sprawca czasie kolizji wykupywał ubezpieczenie oc w miejscowości o 184 km co jest kompletną bzdurą . Parodia . Ogromna niekompetencja ludzi , którzy tam pracują . Jeżeli ktoś by napisał że w czasie kolizji był na księżycu to też pewnie by to uznali

2011-03-31 08:50

zaba

"warta" jest nic nie warta! takie powinni mieć hasło reklamowe. beznadziejna firma, z doświadczenia swojego i moich znajomych wiem że drastycznie zaniżają odszkodowania lub szukają pretekstów aby nie wypłacać odszkodowania lub rozciągać wypłatę w czasie. nie polecam!

2014-01-09 23:15

radek

rowniez nie polecam !

2011-07-05 13:02

Cezary T.

cena za ubezpieczenie jest dosyć wysoka, ale zapewnia szeroki zakres ochrony. WARTA dba o swoich klientów, ostatnio miałem wypadek i ponieważ jestem stałym klientem WARTY – nie straciłem zniżek.

2011-07-07 12:31

Brink

zaczęło się problemowo: miałem szkodę, zgłosiłem do WARTY i przez 2 m-ce nie mogłem skontaktować się z osobą odpowiedzialną za sporządzenie kosztorysu szkody. Zwróciłem się do znajomego, który pracuje w WARCIE i udało nam się ruszyć sprawę. Teraz czekam na finał przepychanki między serwisem a WARTĄ w kwestii wysokości odszkodowania..

2011-07-11 10:27

Muka

WARTA nic nie warta! Ponad 3 miesiące czekam na wycenę szkody mojego samochodu. Ciekawe jak długo będę czekał na pieniądze?

2012-03-08 14:25

klik

ta warta to banda idiotów ostatnio miałem z nimi do czynienia nie wypłacili odszkodowania bo trzeba było odbudować zniszczony budynek murowany w grudniu 2011r.A ten ich rzeczoznawca to tuman bez szkoły .Jak najdalej od tej firmy.

2014-01-09 07:00

OLKA

Termin rozpatrzenia wniosku powinien trwać 30 dni. 30 pażdziernika złożyłam wniosek jest 09 styczeń do tej pory nie mam odpowiedzi.Na infolinii nie potrafią mi odpowiedzieć dlaczego tak długo. Stanowczo odradzam, mają w d...pie klienta.WARTA NIC NIE WARTA.

2014-07-24 23:27

Poszkodowany

Warty nie polecam, najlepiej złożyć skargę do KNF i po problemie