pon-pt godz 9:00-17:00

71 722 80 00

Kontakt
  • Link4
  • AXA Ubezpieczenia
  • Aviva
  • Liberty Ubezpieczenia
  • Proama
  • PZU
  • Warta

Opinie o pracy w Proamie

2012-11-04 21:50

fhfgjht

rozmumiem, że kolega geniusz się nie dostał??

2012-12-27 01:01

korsaz64

Ok, rozumiem że temat polityki firmy również jest ważny, ale temat brzmi "Opinie o pracy w Proamie" więc może niech ktoś kto tam pracuje i potrafi czytać napisze zgodnie z tematem o atmosferze, traktowaniu pracowników, szansach rozwoju i zarobkach, a nie o podcinaniu nóg przez inne firmy itp. itd. bo wydaje mi się to mało związane z tematem. Pozdrawiam

2013-01-17 18:54

ona....k

Nie testy dla idiotów...tylko właśnie te testy eliminują idiotów. Miałam przyjemność przejść te testy i czuje się wyróżniona bo na jedno miejsce było 20 osób,bez protekcji bez załatwiania o własnych siłach.Cieszę się że podchodzą profesjonalnie do rekrutacji,dają szansę wszystkim a wybierają najlepszych.Chcą mieć zarudniać u siebie na prawdę profesjonalne osoby których firma się nie będzie wstydziła.

2014-05-20 17:06

hej

Taaaa.... jak CV przeglądają, patrzą na zdjęcia dziewczyn, szukają ich na fb i obgadują, a tam kierownicy to wolni kawalerowie, 2 z nich w ten sposób znaleźli dziewczyny :-) a potem taka awansuje do innego działu ... Pfff

2013-03-11 15:22

Paweł

To firma wirtualna, reklamuje się niskimi składkami, żeby jak najwięcej naściągać kasy. Działa jak piramida finansowa, gdy przychodzi do wypłacenia odszkodowania to zaniżają odszkodowanie do 1/3 kwoty, robią uniki, nie chcą się kontaktować z poszkodowanym, mataczą, nie chcą przesłać dokumentów na podstawie których obliczyli takie a nie inne odszkodowanie. Kiedy opowiedziałem w Biurze Rzecznika Ubezpieczonych, to nie chcieli w to wierzyć, ze można tak bezczelnie omijać prawo.

2013-03-12 14:21

felix

PROAMA To nie porozumienie są najdrożsi !!! sprawdziłem dwa samochody i czuje się oszukany . Chujowa firma, omijajcie dalekim łukiem !!!

2013-04-10 12:06

E.

Jestem byłam pracownikiem firmy. Jestem bardzo zadowolona z pracy, zwolniłam się ze względu na przeprowadzkę z Lublina - ale nigdzie mi tak dobrze się nie pracowało jak tam. Obecnie pracuję w Warszawie, zarabiam mniej niż Proama i w dużo gorszej atmosferze. Szczerze polecam!

2013-05-21 21:24

MB

Tak Emilio,masz rację :-) :-)

2013-05-05 20:35

Jakaśtam

Pracuję w firmie od sierpnia i jest super.Dobra kasa /oczywiście jesli ktos chce pracować/, zdrowa atmosfera czyli to co najwazniejsze w pracy. A zwolnienia....są , jak wszędzie, wylatują lenie i obiboki albo Ci co mysleli, ze dorobią sie na przekrętach.

2013-05-16 12:43

przejrzałem was

te opinie pozytywne to piszą na BANK pracownicy marketingu albo kadry zarządzającej a nie szeregowi doradcy i konsultanci - język jakim są pisane te "opinie" jest żywcem wyjęty z folderów reklamowych i szkoleń motywacyjnych i motywacji zespołu - po tym widać ze kadra to głupki które nie potrafią zrozumieć że sztuczność zdań typu "nigdzie mi tak dobrze się nie pracowało jak tam" czy ".Cieszę się że podchodzą profesjonalnie do rekrutacji,dają szansę wszystkim a wybierają najlepszych" czy wcześniej coś o fascynujacej pracy rzuca się od razu w oczy... żenada... nawet nie potrafią już pisać językiem potocznym tak, jakby to napisał pracownik wypowiadający swoją opinię...

2014-05-20 17:13

gaga

I w ten sposób przemawiają do pracowników, robią jakieś śmieszne zebrania, przyjeżdza prezes, gada o wynikach, że super, że ekstra, a czemu nie zapyta i nie pogada o zarobkach, sam na warszawskiej pensji siedzi to mu dobrze a tu ludzie po100zł premii czasem biora i słyszą teksty w stylu " nie planujcie L4" hahaha jak można chorobę zaplanować, bo tam jak sie pójdziena zwolnienie to już umarł w butach, na koncie 1100zl i opłać stancje i nic nie jedz przez miesiac

2013-05-18 09:57

judres

Potocznym językiem? Jak ktoś nie narzeka w tym kraju to już jest podejrzane:)

2013-12-12 19:57

pss

Najpierw przyjdź na rekrutację, przejdź ją pozytywnie to zobaczysz jak się tutaj rekrutuje, pracuje a nie jakieś swoje wymysły wypisujesz...

2013-05-19 10:11

K

No widzisz kolego - sukces firmy polega na tym, że "szeregowi doradcy" jak to ująłeś, posługują się właśnie takim językiem jaki w innych firmach zarezerwowany jest dla kadry kierowniczej.

2013-08-09 19:38

jazek

ludzie niech ktoś napisze jak człowiek, warto tam pracować czy nie?Jak wygląda praca na słuchawce? Pytam tych którzy wiedzą bo pracują lub pracowali. dzięki

2013-08-10 23:24

pracownik

biorac pod uwagę to co się dzieje na lubelskim rynku pracy- naprawdę warto. słuchawa nie gryzie, a ubezpieczenia sa obowiązkowe dla zmotoryzowanych (nie żadne telewciski)

2013-08-11 21:50

lljoi

Jazek ogarnij się chłopie-o takie rzeczy nie pyta się na forum.

2013-08-28 16:33

depresjaLBN

Jezeli juz zachwalacie Proama jako pracodawce i dobrze sie Wam zarabia, to napiszcie ile sie tam zarabia. Moze, ze te pozytywne opinie rzeczywiscie pisza *slupy*. Czy daja premie? A moze jest tyko podstawa? Ile? Pytam, bo na innych forach czytam, ze daja dobrze zarobic jak na Lublin, co jest bardzo subiektywne. To znaczy ile dadza zarobic? I tu pojawia sie moje przedluzajace sie pytanie, otoczone watpliwosciami. Bo jezeli ktos zachwala firme i pisze, ze ma dobre zarobki, a nie napisze jakie, to cos tu jest nie tak. I nie piszcie mi o tym, ze do pracy idzie sie pracowac, bo o tym dobrze wiem.

2014-05-20 17:19

joł

Większość zarabia 1500 zł na rękę a ty jako początkujacy to z 1200zł bedziesz brał, bo zanim system motywacyjny ogarniesz to ci sie zejdzie, aha i jak już go ogarniesz ren system to przygotuj sie na to ze zaraz go zmienia, jak złapiesz bakcyla, bedziesz mieć trochę szczescia to ponad 2000 weżmiesz'

2013-11-13 18:02

MARTII

TO TYPOWE WLAZI DUPY, ZERO KONRETOW ,SAME SLOGANY WYUCZONE NA SZKOLENIACH!!!JACY ZNAWCY -PROSTAKI MARKETINGOWE!!!1

2013-12-09 20:29

Lusia

To zależy co uważasz za dobre... Jest podstawa plus premia (prowizja). Dobre jak na miasto Lublin i słuchawkę.

2013-10-16 20:11

Danulka1957

Zmieńcie reklamę ,jakiś czas temu reklamował Wasza firmę bardzo przystojny mężczyzna/grał w jednym z seriali/a teraz reklamuje Was taki okropny gostek.Zróbcie cos z tym albo usuńcie tę reklamę , pozdrawiam

2013-10-28 22:12

henr

Ponawiam pytanko. Ile zarabia się w Proamie na początek? jak jest z możliwością awansu, jak wygladają pakiety socjalne itp?

2014-05-20 17:21

awans

Jak lubisz i umiesz włazić w d... to awansujesz :-)

2013-12-09 15:37

Lusia

Pensja jest w porządku jak na Lublin, ale zależy od działu. Najwięcej na sprzedaży, ale ciągle jest gorzej i gorzej. Jeśli chodzi o awans to jeśli jesteś siostrą, bratem, mężem, żoną kogoś kto już pracuje to jak najbardziej. Zwykłe szaraki nie mają szans. Pakiet socjalny też może być, ale nie ma żadnych paczek na święta, ani za wczasy.

2013-11-13 18:13

MARTII

22O OSOB ZATRUDNIONYCH W LUBLINIE NA 300 W CALEJ FIRMIE-TO JUZ NASUWA DOMYSLY ZE ZA PSIE ODCHODY SIE ZAPIER.......!!!!!ZWRACAJA PRZY UBEZPIECZENIU NA KOLOR SAMOCHODU ,WPYWA TO NA WYSOKOSC SKLADKI,GRUPA GENERALI ,TO ZNACZY ZE KTOS WE WLOSZECH MU SIE NAZREC ZA CHARUWE INNYCH TZW POLSKICH MURZYNOW!!!!! DLATEGO henr nie otrzymales odpowiedzi od tych murzynow!

2014-04-01 18:27

szok

Proponuję popracować nad ortografią jak można w 1 wyrazie zrobić 2 błędy ortograficzne jak? pisze się harówka

2014-11-22 14:23

antifa

Ty skonczyłeś chociaż podstawówkę?:P i jeszcze jakiś rasizm wtrącasz skąd jesteś z ONR?:D

2014-11-22 14:23

AF

Szkoda mi Ciebie - silna frustracja widze

2013-12-06 20:08

Zły 2

Nikomu nie polecam tej pracy. Sami znajomi i rodzina jest zatrudniona. Chociaż kasa jak na Lublin niezła, ale jeszcze trochę i pewnie się to zmieni, bo ciągle spada wynagrodzenie. Jakość i profesjonalizm niestety pozostawia wiele do życzenia. 300 osób.... Zrobiło się typowe call center, choćby nie wiem jak chcieli uniknąć tego zwrotu. Dodatkowo niektórzy co mniej kompetentni kierownicy stosują mobbing, żeby się dowartościować chyba.

2013-12-13 18:52

adi

nigdy nie ubezpieczę u tych debili

2013-12-14 17:02

JARY_28

Teraz znajoma mi napisała, że szukają ludzi jak zapytałem ile się zarabia to powiedziała że " to zależy "jak chciałem się dowiedzieć coś więcej też nie chciała mówić ale słyszałem też dziwne opinie podobno niektórzy nie otrzymują premii a sama pensja jest bardzo niska trudno sie dowiedzieć szczegółów bo nikt nie chce podać konkretów, może ktoś życzliwy napisze jak jest??? a ten mobbing? to prawda? bo tez w tym temacie coś slyszalem jestem dobry w sprzedaży ale jak mam zmienić firmę to tylko na lepszą pozdrawiam

2014-05-20 17:22

mob

Mobbing to tam pod każdą postacią znajdziesz, daj sobie spokój z tymi wyzyskiwaczami

2013-12-15 23:23

lil

Jak jesteś dobry w sprzedaży to nie masz się czego obawiać

2014-03-16 12:58

Tusk

najniższa krajowa+premie

2014-11-04 17:58

prawda

uciekać jak najdalej, oszuści 1200 netto plus premie, które kasująz byle okazji, więc 1200 zł, i do tego nadgodziny non stop, oczywiście nie do odebrania, czyli po 9, 10 godzin w pracy. nie dajcie sie oszukać, ludzie, uciekajcie!